Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 24: A double-battle in the Nimbasa Gym! (Part 1/2)

Pokemon, Unova conquer quest!

3 april 2012 - 14:07

1026

0

271



Hoofdstuk 24: A double-battle in the Nimbasa Gym! (Part 1/2)

Heather en Thomas liepen naar de Nimbasa Gym, terwijl Max en Nynke achter het paar aan renden. 'Schiet op!' riep Thomas, Nynke en Max bleven rennen en moesten happen naar adem. 'Klaar?' vroeg Heather met een lach, toen de kinderen voor de Nimbasa Gym stonden. 'Zeker weten!' riep Thomas blij. De kinderen liepen naar binnen en stapten in het achtbaan karretje, die vlak daarna begon te rijden. Het karretje ging met een noodgang vooruit en het duurde niet lang tot de kinderen op de tribune stonden. Er stonden vele meisjes, die allemaal aan het juichen waren voor Elesa, die op het veld stond. Heather en Thomas renden via een trap naar beneden en gingen naast elkaar staan op het veld. 'Ik wachtte al op jullie!' riep Elesa met een lach, het publiek begon te juichen en Elesa begon te zwaaien; 'Hallo iedereen! Bedankt voor het komen! Maak jullie klaar om mij te zien schijnen als de zon!' Het publiek werd nog wilder dan eerst. 'Hallo Elesa!' riepen Thomas en Heather.
'Ik ben blij dat jullie er zijn! Jullie gezichten schijnen prachtig!' riep Elesa; 'Maak je klaar voor een gevecht vol vonken! Ik zal zo vel gaan schijnen als de zon!'

'Het Gym gevecht tussen Heather en Thomas tegen Elesa zal nu gaan beginnen! Dit zal een vier tegen vier gevecht worden en alleen de uitdagers mogen van Pokémon wisselen. Begin het vecht, nu!' riep de scheids.
'Voel de vonk en voel de tinteling! Zet je schrap, want ik geef nooit op!' riep Elesa, het publiek begon voor haar te juichen. In beide handen maakte ze een Pokéball groter door op het knopje te drukken en gooide die in de lucht, er kwamen twee identieke wezens uit. 'Emolga, het licht schijnt op jullie!' Het waren twee Emolga, Pokémon van zowel het Flying type als het Electric type. Heather en Thomas begonnen te overleggen en haalde daarna allebei een Pokéball tevoorschijn. 'Darumakka, zet hem op!' riep Heather, haar Darumakka kwam uit haar Pokéball en begon wild heen en weer te springen. 'Yamask, go!' riep Thomas daarna, Yamask kwam uit zijn Pokéball en zweefde vrolijk op en neer. 'Darumakka, Fire punch!' riep Heather, Darumakka sprong in de lucht terwijl haar vuist begon te branden en kwam op een van de Emolga af. 'Emolga, Acrobatics!' riep Elesa tegen beide Emolga. Beide Emolga gleden door de lucht, op en neer, terwijl Darumakka bleef missen. Darumakka werd er gek van en ook duizelig. Toen Darumakka eenmaal moest stoppen van de duizeligheid, grepen beide Emolga hun kans en ze knalden tegen Darumakka aan, die achteruit vloog. 'Help Darumakka, Yamask! Gebruik Night shade!' riep Thomas.
'Niet zo snel en niet zo vel! Emolga, Attract!' riep Elesa, terwijl ze naar één van haar Emolga wees. Emolga gaf een knipoog naar Yamask, daarna vlogen er meerdere roze hartjes naar Yamask, die Yamask omsingelde en uiteindelijk raakte. Yamask leek smoor verliefd op Emolga en gedraagde zich abnormaal. 'Ik zei toch, pas op voor de vonken!' riep Elesa met een knipoog.
'Yamask! Gebruik Night shade!' riep Thomas, Yamask weigerde en bleef naar Emolga staren. 'Gebruik Night shade op de andere Emolga!'
'Ya, Yamask!' riep Yamask, hij vloog een stuk achteruit terwijl zijn ogen roze begonnen te gloeien en zijn lichaam paars. Hij maakte een eng geluid, terwijl kleine paarse ringen op Emolga afkwamen, die steeds groter werden. Emolga werd geraakt en stortte neer, tegen de grond aan. 'Darumakka, Fire punch tegen de andere Emolga!' riep Heather. Darumakka greep snel haar kans en knalde de vliegende Emolga tegen de grond, met haar brandende vuist. 'Emolga!' riep Elesa verdrietig.
'Snel! Rollout!' riep Heather. Darumakka kwam zo snel op de twee Emolga af, dat ze ondertussen begon te rollen als een bal, die steeds sneller ging. Darumakka knalde tegen beide Emolga op, die allebei in de lucht vlogen en pijnlijk weer op de grond knalden. Elesa wees naar één van haar Emolga, en riep: 'Emolga! Electro ball tegen Darumakka!' Beide Emolga stegen weer op en één van de twee begon te draaien, terwijl er een bol van elektrischiteit verscheen bij de staart van Emolga. Emolga schoot de bal naar Darumakka af, die paniek begon te voelen. 'Yamask! Bescherm Darumakka met Protect!' riep Thomas. Yamask vloog snel naar Darumakka en greep met zijn armen het gezicht dat op zijn staart zat vast, en hield het voor zich. Het masker begon groen te gloeien en blokeerde met gemak de bal van elektrischiteit. Heather stak haar vuist in de lucht en riep: 'Bedankt Thomas! Darumakka, Uproar!' Darumakka begon op de grond te stampen en schreeuwde zo hard als maar kan, zo hard, dat er blauwe geluidsgolven op de twee Emolga afkwamen. De Emolga hadden er last van en verloren concentratie. 'Emolga, concentreer! Aerial Ace!' riep Elesa.
'Haze!' riep Thomas. De twee Emolga gleden met een enorme snelheid naar Darumakka en Yamask, maar konden niets meer zien doordat uit Yamask zijn mond een enorme gas wolk kwam. 'Laten we dit afmaken! Darumakka, Headbutt!' riep Heather. Darumakka kwam met een noodgang op de Emolga af die Attract op Yamask had gebruikt en knalde haar tegen de grond. Emolga probeerde weer op te stijgen, maar dat lukte niet meer. Emolga bleef liggen. 'Emolga kan niet meer verder vechten!' riep de scheids.
'Wat een teamwork! Jullie schijnen zo vel als de zon! Ik zal jullie licht moeten doven. Hier komt een krachtige lichtbron! Go, Zebstrika!' riep Elesa, terwijl er een Pokéball uit de lucht vloog. Er kwam een Zebstrika uit, een geëvolueerde Blitzle. De grote manen op Zebstrika's lichaam begonnen te gloeien. 'Yamask, Haze!' riep Thomas, terwijl er een grote gas wolk ontstond.
'Zebstrika, Flame charge!' riep Elesa. Zebstrika trok zich niets aan van het slechte zicht en kwam stampend op Yamask af met een gloeiend lichaam. Yamask werd geraakt en knalde achteruit, tegen de muur. Yamask lag op de grond en kon niet meer opstaan. 'Yamask kan niet meer verder vechten!' riep de scheids. Thomas nam Yamask terug in zijn Pokéball en begon te lachen. 'Waarom lach je, Thomas?' vroeg Elesa die ook begon te lachen.
'Het is tijd voor mijn geheime wapen! Go, Sewaddle!' riep Thomas. Sewaddle kwam uit haar Pokéball en begon vrolijk heen en weer te rollen. 'Tijd om dit gevecht te winnen!'

TO BE CONTINUED!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.