Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 25: A double-battle in the Nimbasa Gym! (Part 2/2)

Pokemon, Unova conquer quest!

3 april 2012 - 15:00

1050

0

253



Hoofdstuk 25: A double-battle in the Nimbasa Gym! (Part 2/2)

'Zet hem op, Sewaddle!' riep Thomas met een lach.
'Ga je serieus een Sewaddle gebruiken?' vroeg Heather kwaad.
'Ja, waarom niet?' vroeg Thomas verbaasd.
'Omdat het een slappe Pokémon is! Het is nog niet eens een Swadloon of een Leavanny.' zei Heather. Sewaddle werd kwaad en gebruikte een String shot aanval op Heather, die haar hoofd bedekte. Heather haalde de straal los en besloot maar haar mond te houden. 'Emolga, Aerial ace op Sewaddle!' riep Elesa. 'Sewaddle, gebruik String shot op Emolga!' riep Thomas. Sewaddle schoot een straal naar Emolga en raakte de staart. Sewaddle vloog nu in de lucht aan Emolga's staart. 'Sewaddle, trek jezelf op!' Sewaddle klom omhoog en hield zich nu aan de staart van Emolga vast. 'Bug bite!' Sewaddle's tandjes begonnen te gloeien en ze beet ermee in Emolga's staart, waardoor Emolga naar beneden knalde met Sewaddle boven op zich. 'Cool!' riep Heather.
'Niet zo slap meer, hè?' vroeg Thomas.
'Darumakka, Fire punch op Zebstrika!' riep Heather. Darumakka kwam op Zebstrika af met een brandende vuist. 'Zebstrika, doe Wild Charge!' riep Elesa, Zebstrika kwam met een noodgang op Darumakka af met een lichaam vol vonken en elektrischiteit. Darumakka werd geraakt, Zebstrika bleef rennen en knalde met Darumakka tegen zich aan tegen de muur, waardoor Darumakka al de schade kreeg. Darumakka viel bewusteloos op de grond en kon niet meer opstaan. 'Darumakka kan niet meer verder vechten!' riep de scheids. Heather nam Darumakka terug in haar Pokéball en haalde een andere Pokéball tevoorschijn. 'Pokémon nummer twee! Nu, Krokorok!' riep Heather. Haar Pokéball vloog door de lucht en er kwam een Krokorok uit, een geëvolueerde vorm van Sandile. 'Vet, een Krokorok!' riep Thomas.
'Ja! Ik heb haar gevangen als een Sandile tijdens mijn training in het Relic Castle en al snel evolueerde ze.' vertelde Heather.
'Emolga, Attract op Sewaddle!' riep Elesa. Emolga gaf een knipoog aan Sewaddle en al snel daarna vlogen er hartjes naar Sewaddle af. Sewaddle kwam in contact in de hartjes, maar er gebeurde niets. 'Mijn Sewaddle is een meisje!' riep Thomas met een valse lach.
'Krokorok, Bite op Emolga!' riep Heather. Krokorok sprong hoog in de lucht en beet Emolga in haar staart, waardoor ze tegen de grond knalde. 'Emolga, stijg weer op!' riep Elesa in paniek.
'Niet zo snel!' riep Thomas met een knipoog. 'Sewaddle, String shot!' Sewaddle schoot een plakkerige witte straal naar Emolga, die haar staart omsingelde en al snel veranderde in een grote witte bal. Door het gewicht van haar staart kon Emolga niet meer vliegen. 'Krokorok, gebruik Rage!' riep Heather. Krokorok gaf een luide kreet en kreeg een soort woede aanval op Emolga. Krokorok sloeg, trapte en ramde tegen Emolga aan, waardoor ze door de lucht vloog en tegen de grond knalde. 'Emolga kan niet meer verder vechten!' riep de scheids. Heather en Thomas gaven elkaar een High-five en wachtte samen Elesa's laatste Pokémon af. 'Nu is het tijd voor mijn elektrische koningin! Schijn zo vel als duizend zonnen!' riep Elesa, terwijl ze mysterieus een Pokéball door de lucht vloog. Er kwam een Tynamo uit, een klein wit visje met opgeladen elektrischiteit. 'We moeten uitkijken. Tynamo kan wel klein zijn, maar Elesa zal haar niet gebruiken als het een slappe Pokémon was.' zei Heather.


'Zebstrika, Wild charge op Sewaddle! Tynamo, Tackle op Krokorok!' riep Elesa. Haar Tynamo kwam met een noodgang op Krokorok af, en duwde haar achteruit. Tynamo begon duivels te lachen. 'Gaat het, Krokorok?' vroeg Heather, Krokorok knikte. Ook haar Zebstrika kwam met een noodgang op Sewaddle af. 'Sewaddle, String shot op het plafond!' riep Thomas, Sewaddle schoot een straal naar het plafond en klom snel omhoog, waardoor Zebstrika miste. 'Sewaddle, Tackle!' riep Thomas. Sewaddle liet zich vallen en knalde tegen Zebstrika aan. 'Razor leaf op Tynamo!' Sewaddle schoot scherpe bladeren naar Tynamo, die met een enorme snelheid onweek, een snelheid die de kinderen nog nooit bij een Pokémon hadden gezien. 'Krokorok, Dig!' riep Heather. Krokorok groef met haar scherpe klauwen een gat waarin ze sprong en verder begon te graven. 'Razor leaf op Zebstrika!' riep Thomas.
'Dat dacht ik niet! Flame Charge op Sewaddle, Zebstrika!' riep Elesa. Zebstrika begon te stampen en kwam met een brandend lichaam op Sewaddle af, waardoor alle scherpe bladeren spontaan verbrandden bij contact. Sewaddle werd geraakt en had veel schade opgelopen. Zebstrika begon bijdehand te lachen, maar werd al snel gestopt omdat Krokorok haar onverwachts raakte met Dig. 'Krokorok, geef Tynamo een laatste knal en gebruik Rage!' riep Heather. 'Tynamo, Tackle! Met al je kracht!' riep Elesa. Beide Pokémon kwamen op elkaar af en er ontstond een explosie bij contact. Toen het rook verdween, zag Heather dat haar Krokorok niet meer verder kon vechten. 'Krokorok kan niet meer verder vechten!' riep de scheids dan ook.
'Yes!' riep Nynke, vanaf de kant.
'Wat zei je?' vroeg Thomas met een geïrriteerd gezicht.
'Niets hoor!' riep Nynke met een onschuldig lachje.
'Sewaddle, Razor leaf op Tynamo nu dat ze verzwakt is!' riep Thomas. Sewaddle stuurde scherpe bladeren af naar Tynamo, die geraakt werd en op de grond viel. 'Een Critical hit! Oh nee, Tynamo!' riep Elesa.
'Tynamo kan niet meer verder vechten!' riep de scheids.
'Zebstrika, laten we het afmaken met Flame Charge!' riep Elesa, nadat ze Tynamo terug in haar Pokéball nam. Zebstrika knalde met een brandend lichaam tegen Sewaddle op, die hopeloos op de grond viel. 'Sewaddle kan niet meer verder ve-' de scheids werd onderbroken, vol moed stond Sewaddle op met enorm veel schade. 'Sewaddle, String shot op Zebstrika's benen!' riep Thomas met vuur in zijn ogen. Sewaddle schoot een straal naar Zebstrika, die als een soort touw zijn benen aan elkaar vast knoopte. 'Maak het af met Tackle!' riep Thomas. Sewaddle knalde tegen Zebstrika, die op de grond viel en niet meer op kon staan. 'Oh nee, Zebstrika!' riep Elesa.
'Zebstrika kan niet meer verder vechten! De winaars van dit gevecht zijn Heather en Thomas!' riep de scheids.
'Yes!' riepen de kinderen tegelijk, ze gaven elkaar een knuffel terwijl Elesa op hun af kwam lopen.

'Gefeliciteerd, hier is jullie Bolt badge!' zei Elesa, ze gaf Heather en Thomas dezelfde badge, een Bolt badge. Heather en Thomas namen de badge vol trots aan en namen afscheid. Ook namen Thomas, Max en Nynke afscheid van Heather, die voor meer training in Nimbasa City bleef, tot het geluk van Nynke. Het was een drukke dag voor de kinderen. Thomas en Heather hadden allebei een Bolt badge gekregen, en gingen door met hun reis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.