Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 26: The Water-Type Pokémon Contest!

Pokemon, Unova conquer quest!

3 april 2012 - 18:25

1200

0

256



Hoofdstuk 26: The Water-Type Pokémon Contest!

Thomas, Nynke en Max liepen door Nimbasa City. Ineens viel Nynke's aandacht op een poster die op een paal geplakt was. 'Kijk eens hier!' riep Nynke.
'Wat is er?' vroeg Max verbaasd.
'Een festival!' riep Nynke.
'Natuurlijk! Op route 5 zeker?' vroeg Thomas.
'Ja! Hoe wist je dat?' vroeg Nynke.
'Simpel. Route 5 staat beroemd voor zijn vele festivals en feestjes.' vertelde Thomas aan Nynke en Max. Max stelde voor om er meteen heen te gaan, Nynke en Thomas waren het met hem eens en samen liepen ze naar route 5.

Eenmaal op route 5 hadden de kinderen de tijd van hun leven, overal waren dingen om te doen. Na een bakje popcorn liepen de kinderen verder en zagen een groot publiek. 'Wat is er aan de hand?' vroeg Thomas.
'Er is een Water type contest!' vertelde een jongen, die Thomas had gehoord.
'Vet! Ik ben Thomas, trouwens.' zei Thomas.
'Ik ben Nathan!' riep Nathan. Nathan had donkerbruin haar en groene ogen. Hij had een iets donkere huidskleur dan de kinderen. Toen Nynke Nathan zag, duwde ze Thomas aan de kant en stelde zichzelf voor; 'Ik ben Nynke!' ze had duidelijk een oogje op Nathan, maar dat zagen Thomas en Max niet. 'Ik ben Max!' riep Max, hij gaf Nathan een hand.
'Gaan jullie ook meedoen?' vroeg Nathan.
'Ligt eraan, wat moeten we doen?' vroeg Max.
'Hoor zelf maar!' riep Nathan. De kinderen keken naar het podium en zagen een grote man met zwart haar en een pak aan. Ook stond er een enorme glazen bak op het podium, gevuld met water. 'Dus, een kleine samenvatting. Elke trainer laat zijn Water type Pokémon wegen in de bak en aan het einde zal de zwaarste en de lichste Pokémon winnen! Als je geen Water type Pokémon hebt, kun je er altijd een vangen! Hierachter ligt een meer en liggen er ook hengels klaar! Net als duikers benodigheden.' vertelde de man. Alle trainers begonnen Pokémon te wegen, of te vissen.
5,9

'Ik ga wegen!' riep Thomas blij.
'Wil je niet eerst een zwaardere Pokémon vangen?' vroeg Nynke verbaasd.
'Nee! Ik wil de Champion van de Unova worden, dus moet ik een goed team hebben. Het zal dus onhandig zijn als ik twee van een bepaald Type heb, ookal kan ik daar een ander Type voor in de plaats hebben.' vertelde Thomas.
'Weetje? Je hebt gelijk.' zei Nynke. Ze gooiden allebei een Pokéball in de lucht, waar Frillish en Oshawott uitkwamen. Thomas pakte Oshawott op en gooide hem in de bak, waardoor de presentator op Thomas afkwam. De weegschaal onderaan de bak begon te wegen. 'Deze Oshawott weegt 5,9 kilogram! We hebben een nieuwe leider voor de Pokémon die niet veel wegen!' riep de presentator blij, Thomas begon te juichen met Oshawott. Daarna vloog Frillish in de bak en begon blij te spetteren met het water. 'Fril!' riep Frillish blij.
'Frillish weegt 30 kilogram! Jammer, geen record.' zei de presentator.
'Maakt niet uit!' riep Nynke, haar Frillish vloog terug en begon te huilen, waarna Nynke haar kalmeerde. 'Jongens, willen jullie mee een Pokémon vangen? Ik heb nog geen Water type..' zei Max.
'Dat is waar ook! Natuurlijk, Max.' zei Thomas, Nynke en Thomas gingen hem achterna, samen met Nathan.


'Is dat Heather?' vroeg Nynke kwaad, ze wees naar het meer en zag een Krokorok met een Alomomola vechten, een vis-achtige Pokémon met een roze kleur. 'Heather!' riep Thomas blij, Heather keek om en zag de kinderen aankomen. Naast haar zat Damian, die zat te vissen. 'Oh, een nieuw gezicht? Ik ben Heather!' zei Heather blij tegen Nathan.
'Aangenaam! Maar snel, concentreer je op het gevecht!' riep Nathan. Heather schrok maar zag tot haar opluchting dat Alomomola er nog was. 'Krokorok, Attract!' riep Heather, haar Krokorok gaf Alomomola een knipoog en al snel vlogen er hartjes naar Alomomola, maar het had geen effect. 'Dat betekent dat Alomomola ook een meisje is! Heather, probeer Bite!' riep Damian.
'Bite, Krokorok!' riep Heather, haar Krokorok beet Alomomola, die op de grond viel. 'Pokéball, zet hem op!' riep Heather, ze gooide een Pokéball naar Alomomola, die opgezogen werd en de Pokéball liet schudden. Na een tijdje stopte de Pokéball met schudden, Heather begon te juichen en pakte de Pokéball op waar haar nieuwe Alomomola in zat. De kinderen besloten om te duiken, zodat Max een Pokémon kon proberen te vangen. De kinderen sloten hun duikers benodigheden aan, en kleedden zich om in een kleedhokje.


'Palpitoad, kom eruit!' riep Damian, Palpitoad kwam eruit en was klaar om met de kinderen te duiken. 'Jij ook, Alomomola!' riep Heather, nu zwom ook haar Alomomola in het water. Thomas, Max, Nynke, Damian, Heather en Nathan doken in het water samen met Oshawott, Frillish, Palpitoad en Alomomola. Na een tijdje zoeken hadden de kinderen niets gevonden en ook geen Pokémon tegen gekomen. Max tikte Nathan op zijn schouder en wees naar de grond. Er lag een steen op de grond, met een rare vorm. Het had de vorm van een soort schildpad schild. Ineens werden de kinderen aangevallen door een aantal Basculin, ze probeerde kinderen en de Pokémon te bijten met hun scherpe tanden. Alomomola zwom voor de kinderen en de Pokémon, en begon groen te gloeien, het was een Protect aanval. Daarna opende Alomomola haar mond, en creeërde een bal van water, die ze vervolgens op de Basculin afschoot. De bol raakte de Basculin en er onstonden verschillende stromingen, die de Basculin beschadigden. De basculin hadden schade opgelopen en zwommen bang weg. Na een aantal minuten zoeken hadden de kinderen nog niets gevonden en gaven het op, ze zwommen terug naar boven. Max nam met behulp van Frillish de rare steen mee naar boven.


Eenmaal terug vertelde de presentator dat het een Cover fossil was en geen steen. Ook vertelde hij dat Max het naar iemand zou moeten sturen die er meer verstand van heeft, bijvoorbeeld Lenora. 'Jullie hebben nog een kwartier om jullie Pokémon te wegen!' riep de presentator.
'Palpitoad, go!' riep Damian, zijn Palpitoad zwom rond in de bak en de weegschaal begon te wegen. '17 kilogram! Niet te licht, niet te zwaar. Sorry!' riep de presentator, Damian nam Palpitoad terug in zijn Pokéball. 'Zijn alle Pokémon geweest? We hebben een win-'
'Wacht!' riep Heather, ze onderbrak de presentator.
'We hebben een laatste Pokémon! Het record van zwaarste Pokémon staat momenteel op de Frillish van Alex en dat van de minst zware op de Oshawott van Thomas!' riep de presentator. Heather gooide een Pokéball in de lucht en Alomomola kwam eruit, zwemmend in de bak, de weegschaal begon te wegen. '35 kilogram! We hebben een record! We hebben een winaar!' riep de presentator wild, Thomas en Heather liepen naar het podium en ontvingen hun prijs. 'Voor het hebben van de minst zware Pokémon wint Thomas een prachtige Sun stone!' riep de presentator, hij gaf Thomas een Sun stone.
'En voor het hebben van de zwaarste Pokémon, mag Heather kiezen uit elke steen die ze maar wilt! Wat gaat het worden?' vroeg de presentator.
'Een Dusk stone!' riep Heather, ze kreeg een Dusk stone en liep weer van het podium af, samen met Thomas. En zo eindigde het festival. Thomas, Nynke, Max, Heather, Damian en Nathan liepen samen naar de Driftveil Drawbridge, opweg naar Driftveil city. Het was een lange dag, Heather had een Alomomola gevangen en Max een Cover fossil gevonden. Het was een lange dag, maar ook een leuke.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.