Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » The Road To Happiness » Chapter 28

The Road To Happiness

3 april 2012 - 20:01

4439

2

409



Chapter 28

Ik heb deze tekst maar één keer nagelezen, dus hopelijk staan er geen foutjes in! Anders.. mes excuses ;) Enjoy!

De week die volgt wordt er ook niet meer veel gepraat over hoe we het gaan aanpakken. Het gewone leven heeft ons wel terug ingehaald, waardoor ik besef dat ik het onderwerp niet eeuwig van tafel kan vegen. Maar de lucht is helemaal opgeklaard tussen ons en ik wil er nog even van genieten. Het zal al moeilijk genoeg worden. Zeker omdat elke dag die voorbij gaat, een dag dichter is bij zijn naderend vertrek. Elke keer als ik in bed naast hem kruip, voel ik het gewicht van de wereld op me drukken. Maar ik glimlach dapper en laat niks aan hem merken. Hij heeft het zelf al moeilijk genoeg en dat merk ik aan vele kleine dingen. Jared spendeert veel meer tijd met Iana dan voorheen. Niet dat hij dat ervoor niet deed, maar het valt gewoon op dat het nu nog meer is. Iedere vrije minuut die hij heeft en niet bij mij kan zijn, is hij bij haar. Ofwel speelt hij met haar, leest hij haar voor, zingt hij een liedje, maar het gebeurt even vaak dat hij gewoon in haar slaapkamer naar haar kijkt. Het moet niet worden gezegd dat het voor hem ook ondraaglijk is. Dat was nog iets wat ik besefte. Het is amper draaglijk voor mij om zonder Jared te kunnen, laat staan dat ik een half jaar zonder mijn dochter moest. Die opgave zou onmogelijk zijn. En voor Jared is dat dan ook niet anders.
Omdat ik er met hem nog niet veel over praat, doet het me wel deugd dat ik op mijn werk kan praten met Rebecca. De laatste week zijn we dan ook naar elkaar toegegroeid, al waren we altijd wel goede collega’s. Ze heeft me ook aangeraden om terug met Jared erover te praten. Het onderwerp vermijden en doen alsof onze neus bloedt, gaat ook niet helpen. Er moet toch geregeld worden wanneer we elkaar gaan zien? Want met het tijdsverschil is het ook niet zo makkelijk te regelen. En daar heeft Rebecca natuurlijk gelijk in. Al wil ik deze week gewoon nog genieten van elkaar en inderdaad even de problemen negeren. Ze heeft ook woord gehouden door niets aan Lucas te vertellen. En dat is maar goed ook. Hoewel we de laatste maanden weinig contact hebben, lijkt het me beter om de kat niet bij de melk te zetten. Al heb ik geen idee of hij zich nog wel zo voelt ten opzichte van mij. Ik wil het ook niet riskeren.

Als ik de donderdag, iets meer dan een week nadat ik weet dat hij moet vertrekken, thuiskom van mijn werk, vind ik Jared zoals gewoonlijk niet in de living. De laatste tijd zijn er natuurlijk ook veel momenten waar hij interviews moet geven over de komende tour. En natuurlijk vraagt iedereen of het moeilijk gaat zijn om mij en Iana thuis te laten. Wat een domme vragen! Alsof hij al niet 50x hetzelfde gezegd heeft, namelijk dat het een ware hel gaat zijn. Zijn auto stond echter op de oprit en dus weet ik dat er maar één plaats is waar hij kan zijn: bij Iana.
Ik zet mijn tas neer en loop de trap op naar boven. Zacht klop ik op mijn dochtertje haar deur, om hem te waarschuwen dat ik eraan kom. Misschien heeft hij liever niet dat het intieme moment verstoord wordt. Voorzichtig steek ik mijn hoofd om de deur.
“I’m home”¯, zeg ik zacht.
Jared zit in de schommelstoel met ons dochtertje op zijn schoot voor hem. Ik hoor mijn kleine meisje nog net gibberen van plezier.
“Had a good day?”¯ vraagt hij, terwijl hij verder gekke gezichten maakt naar Iana.
“As usual”¯, glimlach ik vertederd. “But we had a breakthrough with one client so that was good.”¯
Dit keer kijkt hij me wel aan. “I’ll never stop admiring you for what you do. Do you think he or she is going to be okay now?”¯
“If things keep going this way, then yeah”¯, zeg ik met een fier gevoel. Jared heeft altijd bewondering gehad voor mijn werk en het doet me iedere keer deugd dat te horen.
“I’m proud of you honey”¯, knipoogt hij.
Op dat moment geeuwt Iana haar mondje wijd open.
“I think she’s tired”¯, lach ik. “How long did you play with her this time?”¯
“Only an hour or so”¯, antwoordt Jared met een blik op de klok.
“An hour? Jared you are insane. No wonder she is tired so much.”¯
Ik neem haar snel van hem over en wieg haar nog even heen en weer , voor ik haar in haar bedje leg.
“I just want to be with her as much as possible”¯, verontschuldigt hij zich al.
“I know that”¯, glimlach ik. “But she has to rest as well. You can take care of me now, if you want.”¯
“That sounds just right”¯, lacht hij. “I’ve missed you.”¯
Hij komt naar me toe en kust me zacht op de mond. “I’ve missed you too”¯, zeg ik genietend, terwijl ik tegen hem aanleun.
We blijven een tijdje zo staan, maar dan is het tijd om eten te maken. Zoals altijd gaan we met twee aan de slag. Dat is nog iets wat ik ga missen. Gewoon de kleine dingen samen met hem doen. Tijdens het eten merk ik echter dat hij er precies niet echt bij is met zijn gedachten.
“Is something wrong, honey?”¯ vraag ik, terwijl ik hem aandachtig observeer vanonder mijn wimpers. Hij zit wat met zijn eten te spelen en kijkt verrast op.
“How could you tell?”¯
“You look absent”¯, glimlach ik. “And you play with your food.”¯
Dit keer schiet hij in de lach. “I’m sorry. I am thinking about something, but it’s not bad. At least, that’s what I hope you will think.”¯
“You speak in riddles”¯, zeg ik met gefronste wenkbrauwen. “Explain!”¯
“Well”¯, begint hij, “I know we didn’t talk about me leaving yet and I don’t want to spoil the mood, but we should. And I was thinking, why not do it at a more relaxing place? And why not take Iana with us this time? I just want to spend as much time with her as I can.”¯
Terwijl ik zijn woorden hoor, laat ik mijn blik zakken naar de potten en pannen die tussen ons instaan. Hij heeft gelijk. Er moet inderdaad eens dringend gepraat worden over hoe we het gaan aanpakken.
“You are right”¯, zeg ik daarom ook. “And I understand that you want to spend every moment with our daughter. I honestly forgot how hard it must be for you.. At least I’ll have her around me..”¯
Er valt een stilte en ik weet maar goed genoeg hoe ik die moet interpreteren. Jared gaat het vreselijk hebben om zowel mij als onze dochter te moeten missen. Ik voel me zelfs een beetje schuldig, omdat ik er niet eerder aan gedacht heb.
“Anyway”¯, gaat hij dan verder. “I was thinking maybe we could go swimming at a tropical swimming pool this weekend? I could call and ask for some hours of privacy, Iana can relax in the baby pool and we can talk things through? What do you think?”¯
Mijn mond valt zowaar open als ik zijn voorstel hoor. “You want to go to a tropical swimming pool?”¯
“Yes”¯, lacht hij om mijn reactie. “Iana loves to be in the tub with us so she will definitely love it there and that way we can bond and talk and relax at the same time.”¯
Ik denk er even over na, maar waarom in hemelsnaam niet? Iana zal het er inderdaad leuk vinden en de ontspannende omgeving maakt het misschien gemakkelijker om er over te praten.
“I think it’s a great idea”¯, glimlach ik dan ook goedkeurend. “We really should talk about it and it’s beautiful there so why not?”¯
“Good”¯, grijnst hij tevreden. “I’m glad you like it. I’m gonna call the director right after dinner and ask him if he can close up for just a few hours. Of course I’ll pay him enough to do it.”¯ Bij dat laatste geeft hij me een knipoog.
“You shouldn’t win people over with your money”¯, zeg ik bestraffend. “Not everything is for sale.”¯
“I know that. But I really want to do this. We need it. And if it’s for our family, then I’ll just do anything.”¯
Hij zegt het op zo’n serieuze toon dat ik weet dat hij elk woord meent. Op dat moment krijg ik weer even een serieuze vlinderopflakkering in mijn buik. Ik sta op en loop naar hem toe. Jared zet zijn stoel al achteruit, zodat ik op zijn schoot kan plaatsnemen en teder houdt hij me vast.
“I love you, you know”¯, zeg ik zacht als ik hem in zijn mooie blauwe ogen kijkt.
“I know”¯, glimlacht hij. “I love you too. And I need you to know that it’s not because I’m leaving that that will change or that I won’t do anything I can to make you happy. Even if it’s from Europe.”¯
“I know”¯, herhaal ik zijn antwoord. Ik buig me voorover en kus hem zacht, maar intens op de lippen. Jared leunt achteruit en streelt me terwijl over mijn rug. De kus wijst helemaal niet op meer. Het is gewoon een teken van onze intense liefde voor elkaar.

Na het eten en de afwas gaat Jared Iana nog even halen, zodat we nog wat met haar kunnen spelen. En ook al weet hij dat het nog wel even duurt eer ze haar eerste woordje zegt, toch is hij al volop aan het oefenen.
“You have to promise me you’ll practice this with her too”¯, zegt hij als hij ziet hoe ik glimlachend toekijk. “I don’t want you to cheat and say mommy more.”¯
“I don’t know if I can promise that”¯, plaag ik hem. “Maybe she likes mommy more?”¯
“No way”¯, plaagt hij me terug. “Daddy is way cooler.”¯
“Well, I can promise you but you will never know whether I did it or not!”¯ sneer ik lachend terug.
“Oh, that’s how you want to play it”¯, zegt hij quasi geschokt. Hij laat Iana mooi op haar kussentje liggen en komt naar me toe. Ik deins al achteruit in de zetel. Jared zet zijn handen aan weerskanten van mijn hoofd op de leuning, terwijl ik hem lachend aankijk.
“Are you going to hurt me, my love?”¯
“I could never do that”¯, zegt hij, ineens terug serieus. Ik knipper met mijn ogen om de verwarring van zijn plotse omkeer weg te krijgen. Maar voor ik iets kan zeggen, gaat hij alweer verder.
“I can however tease you until you beg me to stop.”¯
“That sounds painful”¯, zeg ik zacht, omdat zijn hoofd steeds dichter komt. Helaas blijft hij op zo’n grote afstand dat ik hem toch niet kan kussen. Ik til mijn hoofd op, maar hij trekt telkens terug.
“Jared”¯, mompel ik al op een klagerig toontje. “I don’t like this!”¯
“I told you”¯, grijnst hij onweerstaanbaar. Hij drukt snel een kus op mijn mond en staat dan weer op om terug naar Iana te lopen. Maar voor hij dat kan doen, heb ik hem al bij zijn T-shirt gepakt om hem terug te trekken. Dit keer komen zijn lippen hard op de mijne neer en ik maak er gebruik van door ze meteen te strelen met mijn tong. Jared denkt er niet aan om zich nu terug te trekken. Hij komt half op me terecht en speelt een vurig spel met mijn lippen. Deze kus is wel eentje vol belofte.
Maar op dat moment horen we ineens een harde donderslag. Verschrikt schiet ik recht en Jared is al snel om me geruststellend over de arm te strelen.
“I didn’t notice how dark it was getting”¯, zeg ik, terwijl ik naar de venster loop om naar buiten te kijken.
“That’s because it was already getting night”¯, antwoordt hij logisch.
Ineens komt er een felle flits waardoor ik snel een stap achteruit zet. De flits wordt gevolgd door nog een harde donderslag en uit schrik begint Iana te huilen.
Jared is in twee stappen bij haar om haar op te nemen en heen en weer te wiegen.
“It’s pretty close”¯, zeg ik, terwijl ik al op hen afloop. “No wonder she’s scared. It’s loud.”¯
“Shhht, don’t worry, honey. Daddy is here”¯, zegt Jared sussend, maar ook duidelijk met de klemtoon op ‘Daddy’.
Ik steekt mijn tong naar hem uit en wrijf Iana troostend over haar buikje.
“Why don’t we just lay in bed with her?”¯ vraag ik dan. “We can keep her close and safe from the scary noises and it will be super cosy!”¯
Jared kijkt me aan alsof ik een draadje heb verloren, maar schiet dan in de lach. “That’s sounds like a great idea, honey! Let’s do that!”¯
Omdat hij Iana vastheeft en ik weet hoe graag hij dat doet, laat ik hem met haar naar boven gaan. Snel sluit ik de deuren en doe ik de lichten uit. Het is nog maar 22u, maar het is des te gezelliger om nu al onder de dekens te kruipen. Om beurten kleden we ons om en dan leg ik me dicht tegen Jared aan. Iana ligt op zijn blote borstkas met haar duimpje in haar mond. Iedere keer er een donderslag is, zet ze een schel stemmetje op, om dan meteen te zwijgen als ze mijn en Jareds geruststellende strelingen voelt. Na een tijdje valt ze toch in slaap. Glimlachend kijk ik toe hoe hij haar voorzichtig terug in haar bedje gaat leggen. Intussen strek ik me even zalig uit in het grote bed. God, ik ga hem zo hard missen eens hij weg is… Dan is er geen warm en veilig lichaam meer tegen wie ik kan aankruipen.
Zo gauw Jared dan ook terug naast me ligt, leg ik me zo dicht mogelijk bij hem.
“What’s this?”¯ vraagt hij verbaasd, terwijl hij me nog dichter trekt.
“I’m gonna miss you so much”¯, zeg ik zacht. “Please just hold me.”¯
Met twee sterke armen sust hij me net zo zacht als hij daarvoor met Iana deed. Voor ik het weet lopen er een paar tranen van mijn ogen langs mijn neus tot op zijn borstkas. Jared zegt echter niets en blijft me gewoon stevig en teder vasthouden. Het is inderdaad hoog tijd om eens over alles te praten. Maar goed dat de directeur van het subtropisch zwembad het goed vond dat we zaterdagochtend enkele uurtjes kwamen.

Zaterdag staan we dan ook heel vroeg op. We kregen het zwembad van 9u tot 12u, maar dan moet natuurlijk het grote volk weer komen. Dat vind ik ook niet meer dan logisch. Ik ben al heel blij dat ik eventjes mag gaan om me te ontspannen. Gisteren was ik nog snel even naar de kinderwinkel gereden om een klein, superschattig zwempakje voor Iana te kopen. Als ze bij ons in bad zit, is ze natuurlijk naakt, maar in een subtropisch zwembad lijkt me dat niet echt verstandig. Ik heb ook een opblaasbare band gekocht waar ze gemakkelijk in kan liggen. Voor iets anders is ze met haar zes maanden nog te klein, maar ik ga er toch een leuke dag van maken.
Jared rijdt om half negen onze oprit af en ik kijk af en toe achterom om te zien of Iana nog steeds wakker is. Ze moet er natuurlijk wel iets aan hebben.
“I’m so glad the director thought it was okay”¯, zeg ik, als Jared richting zwembad draait.
“Yeah, me too. He does it sometimes for other celebrities so he’s used to it, but still. It’s gonna be great.”¯
Hij parkeert de auto en ik stap al uit om de zwemtassen uit de koffer te halen. Jared pakt het stoeltje van Iana en dan lopen we naar de ingang. Het is eeuwen geleden dat we hier geweest zijn, maar ik weet nog perfect hoe alles eruit ziet. De directeur staat ons zelfs op te wachten.
“Mister Leto, it’s good to see you.”¯
“You too, good man”¯, antwoordt Jared. Hij houdt het stoeltje in zijn linkerhand, zodat hij fatsoenlijk een hand kan geven. “Thank you for doing this.”¯
“No problem. I get requests like this all the time. If it doesn’t take too long, it’s no problem.”¯
“We’ll make sure we’ll be gone at 11h30. The people don’t have to know we were here. If that’s okay with you?”¯
“I’ll keep my mouth shut”¯, glimlacht hij. “I hope you have a great time.”¯
“I’m sure we will”¯, glimlach ik terug. “Thank you again.”¯
Ik schud de man zijn hand en hij geeft ons de pasjes. Daarna neem ik mijn intrek in de familiekleedkamer, zodat ik Iana ook kan omkleden. Zo gauw Jared in zijn zwarte boxershort staat, neemt hij de band om ze te proberen op te blazen. Terwijl Iana ligt te kirren om haar vaders gekke gezicht, kleed ik mij ook om.
Jared doet de stop van de band in en kijkt met bewonderende blik naar mijn lichaam.
“I can’t get enough of this image”¯, grijnst hij.
“Well, lucky for you I’m dressed like this a lot more than I used to. We go away too much.”¯
“Too much?”¯ vraagt hij grijnzend. “I’ll remember that!”¯
“That’s not what I meant”¯, zeg ik en ik sla hem speels op de borst. “Are you ready mister Leto?”¯
“Absolutely!”¯ grinnikt hij. “Let’s do this.”¯
Hij neemt Iana voorzichtig op en zet haar terug in het stoeltje. Ik ga haar pas in de band zetten als we ook effectief in het water zijn. Ik neemt de band en een deel spulletjes mee. Als ik de hoek omga en bij de douches sta, kijk ik al naar het deel van het zwembad dat zichtbaar is. Hier heb ik zoveel goede herinneringen aan. Het is fijn om terug te zijn.
Eerst ga ik met Jared en Iana in de kleine wildwaterbaan. De sterke stroming staat niet op en zo kan ons meisje al wat gewoon worden aan het water. Zo gauw ze het vocht voelt, slaakt ze een verschrikt kreetje, om dan al snel rustig te worden eens ze doorheeft wat het is. Jared en ik maken enkele toertjes met haar voor ik naar het kinderbadje gaat. Al die tijd praten we gewoon over koetjes en kalfjes, maar ik merk dat de spanning toeneemt. Het is dan ook onvermijdelijk.
“So”¯, begint Jared, nadat hij eens gekucht heeft.
“Yeah, I know”¯, zeg ik. “We have to talk about it. Before you start, I want you to know that I can’t take my leave between Christmas and New Year. It will be pretty busy then.. But I was thinking that maybe I could come visit the first two weeks of December?”¯
Jared schiet in de lach als ik uitgepraat ben. “You have thought about it already, I see.”¯
“Of course I have”¯, zeg ik verbaasd. “I think about it all the time.”¯
Dit keer kijkt hij me met een zachte blik in zijn ogen aan. “Yeah, me too.. and I think it’s great. The beginning of December will be perfect. I thought I could come to you at the end of January. That way I can be there when Iana turns one. I really don’t want to miss that.”¯
Ik knik goedkeurend. “And that way we only have to miss each other two months each time. That should work right?”¯
Terwijl ik die woorden uitspreek, voel ik mijn hart samenknijpen. Het kleine stemmetje in mijn hoofd zegt: ‘no way in hell’ en ik glimlach triest.
Jared merkt het en komt naar me toe. Iana amuseert zich intussen in haar band met een plastieken eendje. Hij zet zich achter me, zodat ik tussen zijn benen kan plaatsnemen. Zijn sterke armen komen rond me te liggen voor steun.
“I know”¯, zegt hij zacht. “It sounds impossible.”¯
“But we have no other choice”¯, antwoord ik met bijna verstikte stem. “We can only make the best of it, right?”¯
“Yes. But still.. I’m going to miss you like crazy.”¯
Zijn stem bezorgt me rillingen en ik leun nog wat dichter tegen hem aan.
“We’ll skype every day”¯, probeer ik de sfeer een beetje te verlichten.
“Twice a day if we can”¯, protesteert hij meteen. “I can call you before you go to work, if you want. Then it will be 8 o’clock here and 5 o’clock there. That’s right before we have to check everything on stage. It will be perfect.”¯
“And when will be the second time?”¯
“When you come home from work? Around six?”¯ stelt hij voor.
Abrupt draai ik me naar hem om. “Then it will be three o’clock in the morning in Europe. That’s way too late. Or early.”¯
“I can stay up that late”¯, zegt hij meteen. “I don’t need that much sleep so it’ll work just fine.”¯
“Jared”¯, zeg ik serieus en ik kijk hem met een bezorgde blik aan. “You have to promise me you will rest enough, okay? I don’t want you to get sick or anything. Touring is exhausting as it is. You don’t have to make it worse by staying up that late, just so we can call.”¯
“Don’t be silly”¯, antwoordt hij net zo serieus als mij. “I’ll get sick If I don’t call. Alyssa, once a day is not enough. Please?”¯
Zijn blik wordt een beetje wanhopig en ik streel hem zacht over zijn wang. “Okay. We’ll call after my work too. You know I want that more than anything. I’m just worried about you.”¯
“I know you are”¯, glimlacht hij, al iets meer op zijn gemak. “But it will be okay.”¯
Hij kust me op mijn voorhoofd en houdt me dan dicht tegen hem aan. “So, we’ll call before you go to work and when you come home, you’ll visit me in December and I’ll make sure I have some time available at the end of January to come back home. Now that sounds like a plan.”¯
Zijn samenvatting doet me glimlachen. Ook al gaat het ontzettend veel pijn doen, dit is de beste mogelijkheid om elkaar zo veel mogelijk te zien en te horen.
“I’m glad we talked about this”¯, zeg ik dan ook. “I feel better now. Even if it’s just a little.”¯
“Me too”¯, antwoordt hij en ik hoor de opluchting in zijn stem. “But you have to promise me something, Alys.”¯
“What then?”¯ vraag ik verward.
“You have to promise me that if something is wrong here or if you don’t feel well, that you’ll tell me right away.”¯
Glimlachend denk ik dat hij me inderdaad wel goed kent. Ik was niet van plan om tegen hem te zagen en te klagen als er iets was, gewoon omdat hij dan ongerust zou zijn en hij er toch niks aan kon veranderen.
“You won’t be able to change anything about it if that’s the case”¯, zeg ik dan ook.
“I don’t care”¯, zegt hij ferm. “You are my fiancée and I want to know.”¯
“But you will get worried, Jared”¯, spreek ik hem tegen. “I know you. Why would I do that to you if there’s nothing you can do?”¯
“Because you will need someone to talk too. And I want you to confide in me when that happens.”¯
“I will always confide in you, honey”¯, zeg ik zacht. “There’s just no point in worrying you. My parents will help me, my brother will too and then there’s Julie and her boyfriend. I will be fine.”¯
Jared zwijgt en ik merk aan zijn strakke omhelzing dat hij het er niet mee eens is. Ik ben er zeker van dat dit onderwerp nog op tafel zal komen.
“Have you told Julie already?”¯ vraagt hij dan.
“No, I haven’t”¯, reageer ik. “I should visit her some time.”¯
“You should. And maybe you shouldn’t sleep alone in our big house while I’m gone. Can you stay with your parents?”¯
“Jared, you are overreacting”¯, zeg ik nu lachend. “I will be fine.”¯
“You don’t know that”¯, reageert hij, lichtjes kwaad. “How can I sleep at night, knowing that you’re all alone? What if something happens?”¯
“Then I will call my brother and he will be there in minutes.”¯
“Still, Alyssa.. You are underestimating the dangers. What about the paparazzi?”¯
Daar had ik nu ook nog wel niet aan gedacht. “I’m sure we’ll figure something out before you have to leave”¯, zeg ik dan ook. Ik draai me terug om in zijn armen en kus hem zacht op de mond.
“Don’t be mad at me, Jared. It’s hard enough to be without you as it is. I don’t have time to think about all of those things. All I want, is to think about you.”¯
Mijn ogen smeken hem om het te begrijpen en ik zie zijn blik zachter worden.
“I’m not mad”¯, zegt hij zacht. “I just don’t want to leave you here unprotected. I feel guilty enough as it is.”¯
“Don’t”¯, zeg ik snel. “This was not your choice. We’ll make the best of it and we’ll see how we fix things when the problems come. For now, I just want to enjoy the time we have together.”¯
Ik kus hem nogmaals op zijn mond en dit keer duurt de kus langer. Ik verlies de omgeving helemaal uit het oog tot Iana begint te huilen.
“I think she wants to walk around a bit”¯, zegt Jared glimlachend met zijn lippen nog altijd op die van mij.
“Maybe we should do that”¯, ga ik ermee akkoord. Ik druk nog snel een kus op zijn lippen en pak haar dan uit de band. Met Iana op mijn arm en hand in hand met Jared loop ik naar het grote bad waar net de golven zijn begonnen. We blijven veilig in het ondiepe, maar ik merk aan de kreetjes van mijn dochter dat ze het heerlijk vindt. En zij niet alleen. Jared en ik hebben de grootste pret. Ik ga ook nog eens snel het bubbelbad in, zowel binnen als buiten en loop het hele zwembad nog eens rond.
Als het kwart na elf is, is het wel tijd om ons terug te gaan omkleden. Jared staat onder de douche met Iana, maar ik kijk nog eens rond. Dit was een schitterend idee. Het is altijd fijn om terug naar hier te komen.
In de grote kleedkamer kleed ik eerst Iana terug aan, maar omdat ik ril van de kou, legt Jared snel een handdoek rond me. Maar in plaats van dat hij zich verder omkleedt, blijft hij gewoon dicht achter me staan om me warm te wrijven. En dat doet meer dan goed. Als Iana klaar is, leg ik haar terug in haar bedje voor ik tegen Jared aanleun. Zijn armen komen rond mijn middel en hij drukt een zachte kus in mijn nek.
“You are so beautiful, my lady”¯, zegt hij zacht.
Glimlachend geniet ik van zijn kussen, maar dan kom ik weer bij zinnen.
“We should get going. It’s almost noon and besides.. there is much more comfort at home.”¯
Hij kijkt in mijn ogen die glanzen van passie en grijnst onweerstaanbaar.
“You bet”¯, zegt hij op gevaarlijke manier. “And I’m not going to let you go that easy.”¯
Glimlachend zie ik toe hoe hij ook naar zijn kleren loopt. Het is nog maar middag, maar de dag is nu al perfect. En die nemen ze ons ook niet meer af.


Reacties:


Kahlan
Kahlan zei op 9 april 2012 - 11:52:
Jaja, je hebt mijn fantasie weer eens geprikkeld,
Jared Leto in zwembroek
leuk touwens, een zwembad geheel voor jou alleen
en dat gedeelte met dioe storm was zo schattig met kleine Lana in bed
tja en hoe zeg ik nog verder dat dit erg goed is?
Ik kan een hele tekst schrijven maar dat zou uiteindelijk toch alleen maar een hoop gezever zijn, dus kort maar krachtig!
This was amazing!!!!!


Lovalicious
Lovalicious zei op 8 april 2012 - 15:21:
Awhhhhh, wat schattig!
Serieus, jij hebt het ULTIEME stel op FanFic gecreeërd. You´re amazing!
Ze zijn zooo lief samen!
En je manier van schrijven is nog altijd een lust om te lezen,
DAMNN I LOVE THIS STORY SOO FREAKING BAD!
Het is echt ongelooflijk hoe je een verhaal kan schrijven, zonder dat één ding verveeld. Serieus, in elk hoofdstuk gebeurt er weer zoiets dat ik denk: WHOA, you´re a natural
Keep doing your magic stuff cause it´s amazing!


xxx Nadine