Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 27: The disastrous Driftveil Drawbridge!

Pokemon, Unova conquer quest!

4 april 2012 - 19:09

1399

0

281



Hoofdstuk 27: The disastrous Driftveil Drawbridge!

Thomas, Nynke, Max, Damian, Heather en Nathan liepen over de Driftveil Drawbridge, het was aan het regenen. 'Hoelang is deze brug?' vroeg Nynke.
'Een aantal kilometer lang. De brug wordt ook wel de Charizard brug genoemd, omdat de brug zo mooi en elegant is.' vertelde Nathan, hij wist duidelijk veel.
'Wat is een Charizard?' vroeg Heather.
'Een Pokémon uit een andere regio, de Kanto regio.' vertelde Thomas. Er vlogen een aantal Pokémon over de brug. 'Wat zijn dat?' vroeg Max.
'Ducklett, of misschien zelfs wel Swanna. Die komen hier veel voor.' vertelde Nathan aan de groep. Ineens zagen de kinderen een aantal mensen in de verte, het waren ongeveer tien tot vijftien mensen en ze zaten op een motor. 'Kijk! Een biker groep! Ik ben bang..' fluisterde Heather, Damian hield haar vast en zei: 'Niet bang zijn, ik zal ze voor je verslaan in een gevecht.'
'Nee, niet doen!' riep Nathan.
'Waarom niet?' vroeg Max.
'Dan zijn we hier nog langer. Gewoon geen oogcontact maken en ze niet uitdagen, of problemen zoeken.' vertelde Nathan, Damian rolde met zijn ogen. De kinderen kwamen dichterbij en zagen dat de biker groep nog enger was van dichterbij. Sommige waren kaal en sommige hadden veel wonden op hun gezicht. Ze hadden allemaal een zwart jack aan. De kinderen volgden het advies van Nathan op en maakten geen oogcontact. 'Hé, jullie daar!' riep één van de bikers, de grootste en waarschijnlijk de leider. 'Niet op reageren.' fluisterde Nathan. Damian kon er niet meer tegen en draaide zich om, en kwam op de bikers af. Iedereen wist dat hij dit alleen deed om indruk te maken op Heather. 'Jullie gaan ons ergens mee helpen!' riep een biker.
'En wat als we dat niet doen?' vroeg Damian eigenwijs. De bikers raakten geïrriteerd en haalde allemaal een Pokéball uit hun jack. Ook Damian haalde een Pokéball uit zijn zak en hield het klaar. 'Luister, we willen geen problemen!' riep Nathan, die naar Damian toe kwam om hem te redden. Iedereen had respect voor Nathan. Damian was zo dom om op de bikers in te gaan en toch wou Nathan hem nog helpen, Nynke kreeg vlinders in haar buik.

'Gothorita, go!' riep de grootste biker, de leider. Uit de Pokéball die hij in de lucht gooide kwam een Gothorita, de geëvolueerde vorm van Gothita. Nynke schrok omdat haar Gothita automatisch uit haar Pokéball kwam om haar geëvolueerde vorm eens grondig te bekijken. 'Kom vechten dan!' riep de leider. Damian wou een Pokéball in de lucht gooien, maar werd gestopt door de hand van Nathan. 'Deze kinderen zijn minder verder in het battle wereldje dan ik, vecht met mij als je durft!' riep Nathan.
'Ik heb een beter idee!' riep de biker, hij gooide nog twee Pokéball in de lucht. Uit de ene Pokéball kwam een Beheeyem, een Pokémon die Thomas, Max en Nynke nog nooit eerder hadden gezien. Uit de andere Pokéball kwam een Sigyliph. 'Een Sigyliph!' riep Thomas.
'Ugh, die Pokémon zal ik nooit vergeten. Mijn grote vriend had er een.' vertelde Nynke. Gothorita, Beheeyem en Sigyliph keken met een brede grijns naar de kinderen. 'Sigyliph, Hypnosis!' riep de biker. Sigyliph voerde het bevel uit en al snel lagen de kinderen te slapen op de brug. Gothita verstopte zich snel achter Nynke, zo viel ze niet in slaap. 'Gothorita, Thief..' zei de biker zacht. Gothorita zweefde naar de tassen van de kinderen toe en begon Pokéballs te verzamelen. Gothita sprong kwaad achter de slapende Nynke weg en begon te huilen, niemand wist dat dit eigenlijk een Fake tears aanval was. Gothorita probeerde Gothita te kalmeren en werd zo afgeleid van het stelen. 'Snel Beheeyem, Teleport op die kinderen, hun tassen en die irritante huil Pokémon!' riep de biker. Beheeyem's kleurige vingers begonnen willekeurig licht te geven en al snel verdwenen de kinderen, samen met hun tassen en Gothita.


De kinderen werden ergens hoog in de lucht gebracht door de aanval, nog steeds slapend. Ze bleven maar vallen, het zou een harde klap worden. 'Gothita!' riep Gothita in paniek, maar niemand werd wakker. Gothita vloog naar Nynke en gebruikte een DoubleSlap aanval, waardoor ook Nynke wakker werd. Nynke begon te gillen en zag de zee, kilometers onder haar. Nynke begon aan Thomas, Max, Heather, Damian en Nathan te schudden, die ook wakker werden en begonnen te gillen en schreeuwen. 'Snel allemaal! Zend jullie water Pokémon uit!' riep Nathan bang. Alle kinderen grepen naar hun tassen en zagen tot hun schrik dat hun meeste Pokéballs gestolen waren. Gelukkig waren al hun Water-type Pokémon nog aanwezig door puur geluk. Thomas' Oshawott, Nynke's Frillish, Heather's Panpour en Alomomola en Damian's Palpitoad kwamen uit hun Pokéball en vielen samen met hun trainers naar beneden. 'Hou jullie vast aan de Water-type Pokémon!' riep Nynke. Thomas hield zich aan Oshawott vast, Nynke aan Frillish, Max aan Panpour en Nathan en Heather aan de grote Alomomola. Ze vielen in de zee met een grote klap, en hielden zich goed vast aan de zwemmende Pokémon. De trainers kwamen boven het water uit en zagen tot hun schrik de brug instorten. 'Oh nee!' riep Heather, met tranen in hun ogen. Ineens begon het te regenen en klonk er bliksem in de lucht. Honderden Sewaddle's begonnen uit de lucht te vallen en het leek Pokémon te regenen. 'Freaky doodle!' riep Oshawott, tot verbazing tot alle trainers. 'Wat is er aan de hand?' riep Thomas bang.
'Ik word gek!' riep Nynke.
'Ik ook!' riep de vrouwelijke Alomomola, met een zware stem.
'Ik denk dat ik ga.. ... flauwvallen..' zei Heather zacht, langzaam viel ze weg en dreef ze in het water. 'We moeten rustig blijven!' riep Max.
'Heb je naar boven gekeken? Het regent Sewaddle!' riep Nynke kwaad. De lucht werd paars en de wolken begonnen te veranderen in bloemen. Ineens klonk er een enorme gil. Uit het water verscheen een enorme Leavanny, die zo hoog was als een wolkenkrabber. 'Slijm!' riep de Leavanny.
'Dit moet vast een illusie zijn!' riep Nathan.
'Ik geloof het niet..' zei Nynke, ze viel flauw, samen met Thomas en Max. Daarna viel ook Damian flauw in het water. 'Wie doet dit? Laat jezelf zien!' riep Nathan moedig en wijs. Ineens werd de lucht weer blauw en het regende geen Sewaddle meer. De Leavanny vloog spontaan in brand en verdween langzaam. Ook de Driftveil Drawbridge verscheen weer, alsof hij eerder onzichtbaar was geworden. Damian voelde een klap op zijn hoofd, zo hard dat hij even flauw viel.


De kinderen werden wakker, met pijn aan hun hoofd. 'Waar zijn we? Was het een droom?' vroeg Max.
'Ik had ook een raare droom. Het regende Sewaddle..' vertelde Damian.
'Ja! En er was een enorme Leavanny!' riep Nynke, alle kinderen lagen op de grond, op de Driftveil Drawbridge. 'Het was geen droom, het was een illusie.' riep Nathan, de kinderen zagen dat hij stond. 'Dus! Je hebt ons door, bijdehand.' zei een biker.
'Thomas, Nynke, Max, Damian en Heather! Sta op en help me vechten!' riep Nathan, de kinderen stonden op en wisten ineens weer dat hun Pokéballs gestolen waren. 'Gothita, help me!' riep Nynke naar Gothita, die nog niet in haar Pokéball zat. 'Beheeyem, Headbutt!' riep de biker. Beheeyem knalde tegen Gothita aan, die achteruit rolde. 'Frillish, kom erbij!' riep Nynke. Frillish kwam uit haar bal en begon te dansen. 'Twee tegen één? Dat is niet eerlijk!' riep de biker. 'Wow, meen je dat nou? Want het was super eerlijk toen jullie onze Pokéballs stolen! Gothita, Hidden power! Frillish, Night shade!' riep Nynke. Gothita vormde een enorme bal met haar handen en stuurde die op Beheeyem af door een salto in de lucht te maken. Frillish haar ogen begonnen roze te gloeien en haar lichaam paars. Ze stuurde paarse ringen op Beheeyem af die ondertussen steeds groter werden. Beheeyem werd door beide aanvallen geraakt en lag bewusteloos op de grond. 'Nee, Beheeyem!' riep de biker.
'Hell yeah.' zei Nynke.
'Oshawott, Water gun op Sigyliph!' riep Thomas. Oshawott schoot een krachtige straal water naar Sigyliph, die geraakt werd en achteruit knalde, tegen een paal van de brug. 'Gothita, Psyshock op Gothorita!' riep Nynke.
'Tackle op Gothorita!' riep Thomas.
'Water pulse op Gothorita!' riep Heather.
'Hydro pump op Gothorita!' riep Damian. Alle aanvallen raakten Gothorita, die achteruit vloog en ook niet verder kon vechten. De bikers werden bang en gooiden de gestolen Pokéballs naar de kinderen. De bikers ontstnapten en ondertussen waren de kinderen aan het einde van de brug gekomen. De kinderen namen afscheid van elkaar en gingen alleen Driftveil city tegen aan. Behalve Thomas, Max en Nynke, die samen met hun avonturen door gingen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.