Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Pain [One-Shot] » Goodbye

Pain [One-Shot]

5 april 2012 - 16:49

854

1

288



Goodbye

Close enough to start a war,
All that I have is on the floor,
God only knows what we're fighting for,
All that I say, you always say more,

I can't keep up with your turning tables,
Under your thumb, I can't breathe,


Tranen stroomen over mijn wangen toen ik de deur achter me dicht trek. Jij staat in de woonkamer, een verslagen uitdrukking op je gezicht. Anderhalf jaar heb ik van je gebouden. Ik kende je reputatie en ik begreep dat wij geheim moesten blijven. Ik heb het allemaal gepikt, maar zí­j was het echt de druppel. Ik heb me nog nooit zo vernederd gevoeld toen ik haar aan jou arm zag staan, die valse tandpasta grijns van haar op haar gezicht en jij,...
Jij hebt geen seconde bij mij stil gestaan. Ik hield van je. Ik was onvoorwaardelijk de jouwe maar jij moest doen alsof je nog altijd diezelfde player was. Je reputatie betekende meer voor je dan ik...
Die reputatie van je moest hoog gehouden worden. In het begin begreep ik het. Ik ging akoord zolang je elke keer naar me zou terug keren, maar ook dat hield je niet vol...

So I won't let you close enough to hurt me,
No, I won't ask you, you to just desert me,
I cant give you what you think you gave me,
It's time to say goodbye to turning tables,
To turning tables,

Under hardest guise I see, ooh,
Where love is lost, your ghost is found,
I braved a hundred storms to leave you,
As hard as you try, no, I will never be knocked down


Ik recht mijn rug en hou mijn hoofd hoog. Ik wil dat de wereld de tranen kan zien die jij hebt veroorzaakt. Ik wil nu op het hoogste dak van de stad klimmen en zo luid als ik kan schreeuwen wat jij hebt gedaan. Jij beloofde me je liefde, een toekomst met ons tweetjes en het enige wat ik moest doen was geduld hebben zodat jij het op het juiste ogenblik kon vertellen.
Wel, vertel me dan eens, waarom bedroog je me dan met die slet? Wat was haar naam nu weer...

Ria

Ik loop sneller. Ik wil wegrennen van alles. Jij hebt me zoveel pijn gedaan. Jij zei dat je dronken was, maar ik had achter je rug in je gsm gekeken. Honderde berichjes heb je naar haar gestuurd. Al die berichjes maakten een leugen van onze liefde. Hoe kon je zo iets doen?

Next time I'll be braver,
I'll be my own savior,
When the thunder calls for me,
Next time I'll be braver,
I'll be my own savior,
Standing on my own two feet,


Ik glimlach even. Hoe had ik zo naïef kunnen zijn? Jij bent een rokkenjager. Ik ben er al van geschrokken hoe lang het heeft geduurd voor jij terug in je oude gewoonte bent terugvallen.
Ik grinnik even en droog mijn tranen. Wanneer ik opkijk staat je broer op me te wachten. Hij kijkt me vol medelijde aan en omhelst me.
Hij had het voorspeld. Hij had me gewaarschuwd. Hij had jou proberen overtuigen dat wat jij deed fout was, maar jij...
Jij gaf er de brui aan.
Egoïst.
Je broer troost me terwijl ik kijk hoe jij op ons af rent. Jij huilt ook, maar dat kan me nu niet schelen. Je broer neemt je appart. Jou ogen zijn op mij gefixeerd. Ik kijk weg. Ik wil je nu niet zien...
Plots voel ik een hand op mijn arm. Ik kijk op, recht in jou ogen. De ogen waar ik vroeger voor smolt maar die ik nu haatte. Ik haatte niet alleen die ogen. Ik haatte de persoon die ze bezat.
Je probeerd me met valse belofte en smeekbeden te overtuigen naar je terug te gaan. Je verteld me dat het gedaan is tussen jou en je slet maar ik antwoord ijskoud met de vraag hoe lang het duurd voor je iemand anders had om me mee te bedriegen.
Jij antwoord niet.
Ik noem je een klootzak en loop weg terwijl je broer een arm om me slaat. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en laat de tranen weer los. Ik kijk nog even over mijn schouder en zie je daar staan.
Je lijkt wel een stambeeld...
Een heel zielig stambeeld...
Plots sta ik still. Je broer kijkt me raar aan. Ik draai me zonder woorden om en loop op je af. Ik heb nog maar één vraag voor je:
Ik hield van je, maar dacht je nu echt dat wij het zouden overleven?
Jij kijkt me aan, je ogen glimmen van de tranen.
Je zegt zacht dat je van me houd en dat je het wil bekent maken.
Ik grinik even terwijl er weer een traan over mijn wang rolt. Het begint te regenen terwijl ik zeg dat er niets meer te bekendmaken valt. Ik wil weglopen maar jij grijpt mijn pols vast en doet een smeekbede. Ik schud je hand weg en loop weg, terug naar je broer.
Het is genoeg geweest...

I won't let you close enough to hurt me,
No, I won't ask you, you to just desert me,
I can't give you what you think you gave me,
It's time to say goodbye to turning tables,


Reacties:


Pline
Pline zei op 5 juni 2012 - 21:23:
Wow, dit is echt prachtig!
Echt waar, dit is het soort verhalen waar ik van hou
Zoals ik al zei, ik ben geen TH fan, maar echt, dit is gewoon een pareltje xxx
Ik ga een volgend lezen...