Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 28: The famous Nathan in training versus the Dragon Busters!

Pokemon, Unova conquer quest!

6 april 2012 - 16:25

1394

0

221



Hoofdstuk 28: The famous Nathan in training versus the Dragon Busters!

Thomas, Nynke en Max liepen door Driftveil city. Het was er prachtig, overal stonden winkels en kraampjes. Ineens keek Nynke verbaasd op. 'Is dat Nathan?' vroeg ze.
'Volgens mij wel!' riep Thomas.
'Laten we hem begroeten.' zei Max, de kinderen liepen naar Nathan toe en merkten dat hij aan het bellen was. 'Ik begrijp het.' zei Nathan, hij was zo druk aan het bellen dat hij de kinderen niet opmerkte. 'Ssht.' zei Thomas tegen Nynke en Max. 'Hoe is het met de arme Pokémon? Ik zal er heen gaan, zodra het avond wordt. Extra hulp is niet nodig, ik zal ze wat laten zien.' zei Nathan. Nathan hing op en stopte het mobieltje in zijn broekzak. Thomas begon te lachen en Nathan schrok toen hij de kinderen zag. 'Hoi!' riep Max, de kinderen lieten hun grootste glimlach zien. 'Hallo! Hebben jullie mij toevallig gehoord aan de mobiel?' vroeg Nathan verbaasd en een beetje zenuwachtig.
'Ja, maar we snapten er niets van. Waar ga je heen vanavond? En wat ga je doen?' vroeg Nynke verbaasd.
'Jullie zijn zeker nieuwschierig, ik kan geen geheimen voor jullie hebben.' zei Nathan met een lach. 'Geheimen?' vroeg Thomas.
'Ja, ik heb jullie nooit helemaal verteld wie ik eigenlijk ben' vertelde Nathan.
'Dus, wie ben je? Is Nathan je naam wel?' vroeg Max met een lach. Nathan begon te lachen en krabte op zijn hoofd. 'Ja, mijn naam is Nathan. Mijn droom is anders dan die van vele mensen. Ik ben geboren en opgegroeid in the Village of Dragons. Het is een prachtige plek vol Dragon-type Pokémon. De meeste mensen die uit dit dorp komen willen een Dragon Master worden, net als ik. Een ouderling in het dorp geeft mensen daar hun eerste Pokémon, een Dragon-type Pokémon.' vertelde Nathan.
'Dat is zo cool! Maar nu snap ik nog steeds niet waar je vanavond heen gaat.' zei Max. 'Dat klopt, ik zal het jullie vertellen. Er zijn mensen die Dragon-type haten en ze het liefste allemaal willen verslaan en uitroeien. Die mensen heten Dragon busters. Een stuk van deze stad af ligt een opbergplaats, de Cold storage. Hier leven veel Ice-type Pokémon en veel Dragon busters zijn hier de laatste tijd gezien. Er gaat een gerucht dat ze daar zijn omdat een arme Dragon-type Pokémon verdwaald is geraakt en daar is beland, diep in de Cold torage.' vertelde Nathan.
'Wat erg! We moeten helpen!' riep Nynke kwaad.
'Dat klopt, ik ga ook helpen. Maar het is gevaarlijk.' vertelde Nathan.
'Toch willen we mee!' riep Nynke wraakzuchtig.
'Ik kan jullie niet tegenhouden. Goed dan, maar zorg ervoor dat jullie Pokémon klaar zijn voor gevechten, die mogelijk kunnen plaatsvinden.' zei Nathan. De kinderen knikten en liepen samen met Nathan naar het Pokémoncenter om daar hun Pokémon te laten onderzoeken en genezen.

Even later die avond liepen Thomas, Max, Nynke en Nathan naar de Cold storage. Het was er erg donker, aangezien er geen lantaarnpalen stonden. Het was een enorm gebouw en het zag er koud uit van binnen. Voor het gebouw stonden veel vrachtwagens, met als logo een Axew met een grote rode streep er doorheen. 'Dat is het logo van de Dragon Busters.' vertelde Nathan.
'Ze hebben zeker geen geheimen ofzo.' zei Nynke spottend.
'Ze zien er uit als idioten en dat zijn ze ook, maar ze hebben sterke Pokémon aan hun kant.' vertelde Nathan. De kinderen liepen het gebouw in, Nathan had zaklampen uitgedeeld. De kinderen keken rond en zagen dat overal dozen stonden met ijsjes erin, het gebouw heette dus niet voor niets de Cold storage. 'Ik heb het koud!' riep Max.
'Rustig ademhalen, laat je gedachte de kou vergeten.' vertelde Nathan.
'Hoorden jullie dat?' vroeg Thomas ineens, hij wees naar een licht dat in de verte te zien was. 'Dat moeten ze wel zijn.' zei Max. Nathan liep naar het licht toe en de kinderen liepen achter hem aan.


'De container wil niet open!' riep een stem. Nathan, Thomas, Nynke en Max verstopten zich achter een aantal dozen, vlak bij het licht. 'Dat zijn ze, de Dragon busters.' zei Nathan.
'Zorg ervoor dat de container open gaat. We moeten kosten wat het kost die Dragon-type Pokémon vangen en elimineren.' zei een lange vrouw, ze had gemiddeld roze haar en een cape om. Ze had mysterieuze accesoires om haar nek, pols en benen. 'Dat is de leider, ze heet Kimi.' vertelde Nathan.
'Ze ziet er eng uit!' fluisterde Max, net iets te hard.
'Wie is daar?' vroegen een aantal mensen luid, ze richtten een zaklamp op de kinderen en maakten hun zo bekend. 'Ik ben Nathan, ik probeer een Dragon Master te worden! Ik eis dat jullie nu stoppen met deze zaak!' riep Nathan kwaad, de kinderen hadden hem nog nooit zo fel gezien. 'Koningin, er zijn indringers!' riepen de mensen tegelijk. Kimi kwam kalm op de kinderen af, haar cape waaide in de wind. 'Het doet me altijd goed om een Dragon-type lover te zien in het donker, zo kun je ze makkelijker elimineren.' zei Kimi met een spottende lach. 'Jullie zijn gek!' riep Thomas kwaad.
'Is dat zo?' vroeg Kimi. Ze stak haar hand naar voren en al snel stonden er vijf Dragon buster leden voor haar, met een Pokéball in hun hand. 'Go, Pokémon!' riepen de leden, er kwamen verschillende Pokémon uit de Pokéballs.


'Go, Tepig!' riep Max. Tepig kwam uit zijn Pokéball en keek zijn tegenstander met een kwade blik aan. Het was een Ferroseed, een ronde Pokémon met veel scherpe punten. 'Een Steel-type Pokémon. Tepig zal het wel aankunnen.' zei Max zacht. Nathan ging naast Max staan om hem te assisteren. 'Max, luister goed. Ferroseed is een Steel-type Pokémon, de Dragon busters hebben vaak Steel-type Pokémon, omdat Dragon-type aanvallen daar niet erg sterk tegen zijn.' vertelde Nathan.
'Ga je me niet helpen?' vroeg Max.
'Ik ga achter Kimi aan! Doe je best! Zodra je de kans hebt om een Fire-type aanval te doen, doe dat dan ook. Ferroseed is namelijk ook een Grass-type.' vertelde Nathan, hij liep naar Kimi toe. 'Ferroseed, Tackle!' riep het lid. Ferroseed rolde naar Tepig en knalde tegen hem aan, het deed extra zeer door de scherpe punten die aan Ferroseed vast zaten. 'Tepig, Ember!' riep Max. Tepig schoot een Ember naar Ferroseed, die geraakt werd en achteruit rolde. 'Ferroseed, Rollout!' riep het lid. Ferroseed begon te rollen en kwam steeds sneller op Tepig af. Tepig sprong en liet Ferroseed voorbij rollen. Ondertussen kwamen steeds meer leden naar kinderen toe en zendden Pokémon uit. Er waren veel Ferroseed, Vanillite en Cubchoo aanwezig. Max gebruikte nu ook Purrloin en Petilil om te vechten. 'Oshawott, Tranquill, Sewaddle, Yamask! Go!' riep Thomas, al zijn Pokémon begonnen te vechten met de andere Pokémon. 'Servine, Blitzle, Frillish en Gothita, zet hem op!' riep Nynke, ook al haar Pokémon begonnen te stoeien met de anderen. In alle commotie wist Kimi te ontsnappen, ze rende naar de uitgang. 'Niet zo snel!' riep Nathan, hij sprong met een salto voor Kimi en keek haar fel aan. 'Denk je echt dat je mij kunt verslaan?' vroeg Kimi met een lach, ze gooide een Pokéball in de lucht waar een enorme Pokémon uitkwam, het was een Beartic. 'Reshiram en Zekrom zullen je helpen! Axew, nu!' riep Nathan. Uit zijn Pokéball kwam een kleine Dragon-type Pokémon, een Axew. 'Dat kleine propje moet mij verslaan? Ha! Beartic, Icy wind.' zei Kimi, haar Beartic opende zijn mond, waarna de binnenkant van de mond begon te gloeien. Er kwam een krachtige wind vol sneeuw uit de mond van Beartic. 'Axew, spring!' riep Nathan. Axew sprong in de lucht en ontweek de aanval. 'Beartic, verpletter Axew met Rock smash!' riep Kimi lachend. Beartic stak zijn enorme vuist in de lucht, die begon te gloeien. Ineens werd Beartic's enorme vuist ingewikkeld door een plakkerige witte straal. Kimi en Nathan keken verbaasd op en zagen Sewaddle, samen met Thomas, Nynke, Max en de andere Pokémon. 'Alle leden zijn bang weg gegaan!' riep Nynke met een lach. De kinderen sloten Kimi en Beartic in, terwijl al hun Pokémon klaar waren om aan te vallen. Kimi stak haar handen in de lucht. 'Ik ben klaar. Jullie hebben me overmeesterd, een echte koningin geeft zich over met eer.' zei Kimi.
'Ik zal je moeten meenemen naar het poli-' Nathan werd onderbroken. Beartic tilde Kimi op en groef een gat in de grond, Kimi was ontsnapt. 'Volgende keer zullen we ze krijgen! Gaan jullie maar alvast, ik ga de Dragon-type Pokémon helpen. Het is al laat.' zei Nathan, de kinderen vertrokken en gingen verder met hun reis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.