Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 30: Driftveil Gym match, go! Angry Swadloon, no!! [1/2]

Pokemon, Unova conquer quest!

6 april 2012 - 23:38

1044

0

257



Hoofdstuk 30: Driftveil Gym match, go! Angry Swadloon, no!! [1/2]

Thomas, Nynke en Max stonden voor de Driftveil Gym. 'Klaar?' vroeg Max.
'Klaar!' riep Thomas met een grijns. De kinderen liepen naar binnen. Ze zagen de vrouw achter de balie. 'Hallo! Kan ik jullie helpen?' vroeg ze.
'Graag, ik heb een gevecht met Clay vandaag.' vertelde Thomas.
'Oh! Jullie zijn vast Thomas, Nynke en Max. Clay heeft op dit moment nog een gevecht, maar ga maar alvast naar beneden.' zei de vrouw, ze drukte op een knop en zo gingen de tralies voor de lift weg. Thomas knikte en hij ging in de lift staan samen met Nynke en Max. De lift ging naar beneden, langzaam maar toch snel voor een lift. Het duurde lang voordat de lift eindelijk stopte, de kinderen waren dus diep ondergronds. De lift ging open en er verscheen licht. De kinderen zagen Clay en zijn tegenstander, het was een bekend gezicht. 'Heather!' riep Max blij, Nynke rolde met haar ogen en zuchtte.
'Hoi! Ik ben even bezig!' riep Heather geïrriteerd, voor haar stond een Simisage die aan het stoeien was met Clay's Excadrill. 'Hallo, kinderen. Ik ben nog even bezig!' riep Excadrill.
'Niet voor lang! Simisage, Bite!' riep Heather.
'Ik zei toch, je kunt mij niet verslaan met slappe aanvallen!' riep Clay. Simisage kwam op Excadrill af en beet hem. 'Goedzo!' riep Heather.
'Nee! Niet, goedzo! Excadrill, maak het af met Rock smash!' riep Clay. Excadrill's klauw begon te gloeien en werd gloeiend oranje. Hij sloeg Simisage met veel kracht en Simisage rolde achteruit. 'Simisage kan niet meer verder vechten! Excadrill wint! De winaar is Gymleader Clay!' riep de scheidsrechter. Heather nam Simisage terug met een verdrietig gezicht, maar wist die al snel te vervormen tot een lach. 'Bedankt voor het gevecht, Clay! Ik ga trainen en kom dan terug om u nogmaals uit te dagen!' riep Heather.
'Nu is het mijn beurt!' riep Thomas. Heather leidde Nynke en Max naar de tribune om daar samen te zitten, kijkend naar het gevecht tussen Thomas en Gymleader Clay.

'Het gevecht tussen Thomas en Gymleader Clay gaat nu beginnen! Elke trainer mag drie Pokémon gebruiken. Zodra alle drie Pokémon van één persoon niet meer verder kunnen vechten, wint de ander. Ook mag alleen de uitdager van Pokémon wisselen. Trainers, klaar? Begin!' riep de scheidsrechter.
'Krokorok, ja!' riep Clay. Clay gooide een Pokéball in de lucht, waar een Krokorok uit verscheen. 'Krokoro!' riep het beest kwaad.
'Krokorok is zowel Dark als Ground-type. Ik kan het beste vechten met Sewaddle of Oshawott.' zei Thomas zacht, hij gooide een Pokéball in de lucht waar Oshawott uit kwam. Oshawott hield een sterke positie aan en liet trots zijn scalchop zien. 'Krokorok, begin met Bite!' riep Clay. Krokorok kwam op Oshawott af en beet hem in zijn staart. Oshawott gierde het uit van de pijn en begon als een gek rondjes te rennen. 'Oshawott, Water gun!' riep Thomas.
'Nee! Ontwijk met Dig!' riep Clay. Krokorok ontweek de krachtige straal, door te springen en draaiend een gat naar beneden te graven. 'Concentreer je, Oshawott! Zodra je Krokorok ziet, gebruik dan Razor shell!' riep Thomas. Oshawott sloot zijn ogen en voelde de trillingen in de grond. Ineens draaide Oshawott zich om, vlak daarna kwam Krokorok de grond uit spingen en was verbaasd dat Oshawott dat zag. Oshawott sprong in de lucht en raakte Krokorok met zijn gloeiende scalchop. Krokorok viel en deinsde van schrik achteruit. 'Nee!' riep Clay.
'Ja!' riep Thomas spottend.
'Nee! Krokorok, Stone edge!' riep Clay. Krokorok sprong en werd omsingeld door draaiende kleine stenen. Krokorok stuurde de stenen met een noodgang op Oshawott af, die schrok en paniek begon te beleven. 'Oshawott, concentreer je!' riep Thomas geïrriteerd. Ineens werd Oshawott omsingeld door een grote straal water, die naar de grond leek te stromen. Oshawott vloog omhoog, nog steeds omsingeld door de stroming van water. Oshawott knalde tegen Krokorok aan, die tegen de muur aanvloog en nog net kon staan. 'Je hebt Aqua jet geleerd! Geweldig, Oshawott!' riep Thomas, Oshawott begon te lachen en straalde van trots. 'Nee!' riep Clay.
'Ja! Oshawott, maak het af met Razor shell!' riep Thomas.
'Nee! Krokorok, wij gaan het afmaken! Dig!' riep Clay. De Pokémon stormden op elkaar af en raakten elkaar, tand tegen scalchop. 'Je vergeet één ding, Clay. Uw Krokorok kan geen Dig of Stone edge gebruiken op dit moment, maar mijn Oshawott kan wel aanvallen! Oshawott, Water gun!' riep Thomas. Oshawott schoot, terwijl nog steeds tegen Krokorok aangeplakt, een straal water naar Krokorok, die naar achteren vloog. Oshawott sprong en gebruikte ook nog eens een sterke Razor shell aanval. Krokorok vloog tegen de muur en lag daar kansloos en bewusteloos. 'Krokorok kan niet meer verder vechten! Oshawott wint!' riep de scheidsrechter.
'Nee!' riep Clay kwaad.
'Ja! Geweldig, Oshawott!' riep Thomas, Oshawott sprong in de lucht en landde in de armen van Thomas. Samen begonnen ze te dansen en juichen. 'Palpitoad, ja!' riep Clay. Clay gooide een Pokéball in de lucht, waar een Palpitoad uit verscheen. 'Oshawott, kun je verder vechten?' vroeg Thomas.
'Osha!' riep Oshawott blij, hij sprong uit de armen van Thomas en keek genadeloos naar Palpitoad. Palpitoad stampte kwaad op de grond met zijn voeten en intimideerde Oshawott daardoor een beetje. 'Trainers, klaar? Begin!' riep de scheidsrechter.

'Oshawott, Aqua jet!' riep Thomas. Oshawott werd omsingeld door een straal van water en steeg op. Aqua jet leek anders dan normaal, alsof Oshawott er geen controle over had. 'Oshawott, neem de controle over!' riep Thomas. Palpitoad begon Oshawott uit te lachen. Oshawott knalde tegen de grond aan en lag daar zonder te bewegen. 'Oshawott, sta op!' riep Thomas. Oshawott stond met veel moeite op en begon te vechten met zijn evenwicht verlies. 'Palpitoad, Rock smash!' riep Clay. Palpitoad sprong in de lucht en zijn staart begon oranje te gloeien. Palpitoad landde op Oshawott, die tegen de muur aanvloog en vervolgens bewusteloos op de grond lag. 'Oshawott kan niet meer verder vechten! Palpitoad wint!' riep de scheidsrechter. Thomas nam Oshawott terug in zijn Pokéball en zei: 'Je hebt goed gevochten, Oshawott. Bedankt.' Clay begon te lachen. 'Pokémon nummer twee! Go, Sewaddle!' riep Thomas. Sewaddle kwam blij uit haar Pokéball en begon op de grond te rollen. Palpitoad stampte weer kwaad op de grond. Clay begon weer te lachen, waar Thomas boos om werd. 'Tijd om dit gevecht te winnen!' riep Thomas kwaad.
'Thomas heeft vuur in zijn ogen!' riep Max blij.
'Go, Thomas!' riepen Heather en Nynke tegelijk.

TO BE CONTINUED!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.