Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 32: Badly poisoned together on route 6!

Pokemon, Unova conquer quest!

7 april 2012 - 14:59

1022

0

252



Hoofdstuk 32: Badly poisoned together on route 6!

Thomas, Nynke en Max liepen door route 6, het was een prachtig landschap met veel bossen en rivieren. 'Ik heb honger!' riep Nynke.
'Jij hebt altijd honger.' zei Max spottend.
'Ik heb ook honger!' riep Thomas, Max zuchtte.
'Laten we hier een piknik houden.' zei Max, Thomas en Nynke begonnen te lachen. De kinderen hadden het kamp opgezet en waren klaar om te eten. Ze hadden een tent en een kampvuur met stoelen. 'Onze Pokémon willen vast ook wel eten.' zei Nynke, ze gooide stuk voor stuk een Pokéball in de lucht, waar Servine, Blitzle, Frillish en Gothita uit verschenen. Servine ging op Nynke's schoot liggen en begon te slapen, Nynke aaide haar over haar hoofd. 'Kom eruit!' riep Max, hij liet ook al zijn Pokémon uit de Pokéball. Tepig, Purrloin, Petilil en Tirtouga begonnen met elkaar te spelen. 'Jullie ook!' riep Thomas. Nu verschenen ook Oshawott, Tranquill, Swadloon en Yamask uit hun Pokéball. De Pokémon moesten nog even wennen aan de nieuwe Swadloon, die altijd super boos was, maar besloten haar maar met rust te laten. Oshawott, Frillish en Tirtouga gingen spelen in het water. Alle andere Pokémon, behalve Swadloon, gingen eten en bij hun trainer zitten. Swadloon gebruikte String shot om op de tak van een boom te klimmen en ging daar met een kwaad gezicht zitten. Thomas stond op en liep naar de boom van Swadloon. 'Is alles goed daar boven? Wil je niet wat eten?' vroeg Thomas.
'Swadloon!' riep Swadloon kwaad, ze vuurde een Razor leaf aanval naar Thomas. Thomas begreep het gebaar en liep weg. In de struiken een paar meter verderweg was een geluid hoorbaar, ook begon de struik te bewegen. Niemand merkte dat er iets in de struik zat, behalve Gothita. Gothita liep naar de struik toe en keek naar binnen. Ze zag dat er zes kleine Pokémon in zaten die op paddestoelen leken. Gothita begon te lachen en bleef de kleine Pokémon aanraken, wat de Pokémon niet leuk vonden. 'Foon!' riepen de wezens kwaad. Gothita bleef de Pokémon aanraken en de Pokémon werden boos. Gothita rende snel terug naar het kamp, maar de Pokémon bleven haar volgen. 'Goothita!' riep Gothita bang, ze begon aan Nynke's rokje te trekken.
'Wat is er?' vroeg Nynke, ineens zag ze de boze Pokémon.
'Foongus!' riep Max bang. De Foongus gingen op elkaar staan als een piramide en vielen de kinderen aan met een Poisonpowder aanval. Er verscheen een enorme paarse wolk vol gif, de kinderen hielden hun adem in maar de Pokémon niet. De Pokémon in het water doken snel onderwater en werden zo niet lastig gevallen door de wolk. Swadloon zat te hoog in de boom en werd dus ook niet lastig gevallen door de wolk. De wolk verdween en de Foongus verdwenen ook. Thomas, Nynke en Max zagen tot hun schrik dat Tranquill, Yamask, Tepig, Purrloin, Petilil, Servine, Blitzle en Gothita allemaal badly poisoned waren.

'Oh nee!' riep Nynke bang, ze rende naar haar Pokémon toe en voelde hun temperaturen. 'Hoe is het met ze?' vroeg Max bezorgd.
'Slecht! Ze zijn allemaal super heet!' riep Nynke bang.
'We hebben geen antidotes meer!' riep Thomas, terwijl hij in zijn tas rommelde. 'Er zijn ook geen Pokémoncenters in de buurt!' riep Max in paniek.
'Swadloon! Ben jij in orde?' vroeg Thomas.
'Swadloon..' zei Swadloon kalm, ze was duidelijk geschrokken van de Foongus. Nynke rende naar de rivier en zag dat Oshawott, Frillish en Tirtouga gelukkig ook in orde waren. 'Zijn er geen planten in de buurt die tegen poison helpen?' vroeg Nynke. 'Ja! Onderwater.' zei Max met een zucht.
'Dan gaan we ze halen.' zei Thomas, met een serieus gezicht.
'Hoe dan?' vroeg Nynke verbaasd.
'Duiken!' riep Thomas.
'Iemand moet bij de Pokémon blijven, dat doe ik wel. Neem Tirtouga mee!' riep Max. Thomas gaf Nynke een cilinder vormig object, die ze aan haar mond aansloot. Thomas deed er zelf ook één aan zijn mond. 'Klaar?' vroeg Thomas onverstaanbaar. Hij ging voor de rivier staan en sprong erin, Nynke volgde, samen met Oshawott, Frillish en Tirtouga.


De rivier leek dieper dan gedacht, Thomas en Nynke zwommen naar beneden. Ze zagen af en toe een paar Pokémon zwemmen maar die deden hun niets. Nynke tikte Thomas aan en wees naar een rots. 'Kijk daar! Tussen de rotsen!' zie Nynke, haast onverstaanbaar. Thomas keek en zag dat er een nauwe ruimte tussen de twee rotsen aanwezig was. In de ruimte waren een aantal paarse bloemen aanwezig. Thomas probeerde de bloemen te pakken maar zijn armen waren te groot en dik. 'Het lukt niet!' mompelde Thomas. Ineens gilde Nynke het uit, ze voelde een stekende pijn in haar voet. Ze keek naar beneden en zag dat ze gebeten werd door een Basculin. Oshawott greep zijn scalchop en die begon te gloeien. Oshawott knalde tegen Basculin aan met de gloeiende scalchop. Basculin hield op met het bijten van Nynke en keek kwaad naar Oshawott. Basculin knalde tegen Oshawott aan, door Tackle te gebruiken. 'Bedankt Oshawott!' mompelde Nynke.
'Go, Oshawott, go!' riep Thomas onverstaanbaar. Oshawott werd omsingeld door een straal water en ging met een noodgang door het water. Basculin schrok en werd geraakt door Oshawott. 'Je Aqua jet gaat steeds beter!' riep Thomas. De Basculin zwom snel weg en Oshawott begon zich tussen de rotsen te werken. Op dat moment zwommen er twee blauwe Frillish achter de kinderen, die er niet al te aardig uitzagen. 'Frillish!' riep de Frillish van Nynke blij. De twee wilde Frillish keken boos naar de Frillish van Nynke, waardoor ze begon te huilen. 'Tirtouga, Ancientpower!' riep Thomas. Tirtouga creeërde een doorzichtige versie van zichzelf en die veranderde al snel van vorm naar een bal. De bal explodeerde toen hij dicht bij de Frillish was, waardoor de Frillish allebei boos weg zwommen. Oshawott had ondertussen veel paarse bloemen geplukt en zwom met de kinderen naar boven. De kinderen kwamen nat uit het water en begonnen zwaar adem te halen. 'Geen tijd te verliezen!' riep Thomas. Nynke stampte de planten in een potje tot een drankje en diende die toe aan de Pokémon. Al snel voelden de Pokémon zich beter en werd het donker. De kinderen gingen slapen, ze waren bij de Chargestone cave aangekomen. Het was een lange dag, de kinderen vielen snel in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.