Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 33: The electrifying N in the Chargestone cave!

Pokemon, Unova conquer quest!

7 april 2012 - 16:11

1002

0

270



Hoofdstuk 33: The electrifying N in the Chargestone cave!

Thomas, Nynke en Max stonden vol moed en hoop voor de ingang van de Chargestone cave. 'Wat moeten we nu doen?' vroeg Nynke kwaad. De ingang was geblokkeerd door een groot geel spinnenweb. 'Het ziet er uit als het web van een Electric-type Pokémon genaamd Galvantula.' zei een bekende stem ineens. De kinderen keken achter zich en zagen Clay staan, samen met zijn Krokorok. 'Hallo Clay!' zei Thomas blij. 'Hallo, Thomas. Geen zorgen, ik zal dit regelen. Krokorok, doe het!' riep Clay. Krokorok liep naar voren en sneed met zijn scherpe klauwen het web door, die langzaam verdween. 'Bedankt!' riep Max.
'Graag gedaan. En pas goed op, mensen hebben hier Team plasma gezien de laatste dagen. Ik ga weer, vaarwel en succes!' zei Clay, zwaaiend vertrok hij weer. De kinderen liepen met een brede glimlach en vol moed de Chargestone cave in.

De kinderen liepen door de Chargestone Cave. Vreemd genoeg was het niet donker, dat kwam omdat overal licht ontstond door de elektrische stromingen. Overal zweefden rotsen door elektrischiteit en af en toe kwamen er vonken van de rotsen af. 'Kijk naar al die Pokémon!' riep Nynke.
'Welke Pokémon?' vroeg Thomas verbaasd, hij keek eens goed en zag dat overal Joltik waren, kleine Pokémon die op de zwevende rotsen speelden. Ineens zweefde er een bekende Pokémon voorbij, een Tynamo. 'Wow, een Tynamo! Ik ga hem vangen!' riep Thomas. Voordat Thomas een Pokémon kon gebruiken schoot de Tynamo met een noodgang weg, de kinderen vroegen zich af waarom. Nynke kreeg ineens een rilling over haar hele lichaam, alsof er een bekend persoon aankwam. Nynke keek achter haar en begon te gillen, achter de kinderen stonden N en twee andere Team plasma leden. 'Wat doe jij hier?' vroeg Nynke kwaad, ze begon naar N te grommen. 'Lang niet gezien, vrienden!' zei N kalm.
'Vrienden?' vroegen de Team plasma leden zacht.
'We zijn je vrienden niet! En nu oprotten, anders versla ik je in een gevecht!' riep Thomas kwaad. 'Waarom? Ik mag hier zijn, net als jullie. Maar als je echt wilt vechten, goed dan. Ik stond op het punt die Tynamo te vangen, maar een gevecht is ook leuk.' zei N.
'Yes! Vier tegen vier?' vroeg Thomas.
'Ik ga mijn tijd hier niet verdoen. Een tegen een klinkt goed.' zei N, hij gooide een Pokéball in de lucht, waar een Klink uitkwam. 'Yamask, zet hem op!' riep Thomas, hij gooide een Pokéball in de lucht waar zijn Yamask blij uitkwam. 'Klink, gebruik Thundershock!' riep N. Klink stuurde een niet erg krachtige straal van elektrischiteit naar Yamask. 'Protect!' riep Thomas. Yamask greep zijn masker en hield het voor zich, terwijl het masker groen begon te gloeien. De straal werd geblokkeerd en deed Yamask niets. 'Gebruik nu nogmaals Thundershock!' riep N.
'Ontwijk en gebruik Night shade!' riep Thomas. Klink schoot nogmaals een bliksemstraal naar Yamask, die het met gemak ontweek door omhoog te zweven. De lijnen die het lichaam van Yamask vorm gaven begonnen paars te gloeien en de ogen van Yamask begonnen roze te gloeien. Er kwamen meerdere paarse ringen op Klink af die steeds groter werden hoe langer ze onderweg waren. Klink werd geraakt maar voelde er haast niets van, omdat het niet veel effect had. 'Tynamo!' riep een stem ineens. N keek achter zich en zag de Tynamo die zowel hij als Thomas probeerde te vangen. De Tynamo gebruikte Tackle op N en duwde hem tegen een rots aan. 'Iemand wil hier niet door jou gevangen worden, creep!' riep Nynke in de slappe lach. Thomas kwam rustig op de kwade Tynamo af en begon haar te aaien. 'Rustig, het is al goed.' zei Thomas, Tynamo mocht Thomas en begon hem te knuffelen. N stond geïrriteerd op en veegde het stof van zijn kleren en pet af. 'Heren en dame, we gaan. We hebben alle informatie die we nodig hadden gekregen. Vaarwel, Thomas. Het was een leuk gevecht.' zei N. Hij liep rustig richting de uitgang, gevolgd door de twee leden. 'Kun jij ons de uitgang wijzen?' vroeg Thomas aan Tynamo. Tynamo knikte en probeerde zo langzaam mogelijk naar de uitgang te zweven.


De kinderen waren aangekomen bij de uitgang, dankzij Tynamo. 'Weetje Tynamo? Je bent echt een leuke Pokémon. Je bent sterk, snel en je hebt geen zwakte! Zou je mijn Pokémon willen zijn?' vroeg Thomas. Tynamo vloog een stukje achteruit, alsof ze wou zeggen dat Thomas eerst een gevecht moest winnen tegen haar. 'Goed dan!' zei Thomas blij, hij gooide een Pokéball in de lucht, waar Tranquill uitkwam. Tynamo kwam met een noodgang op Tranquill af en ramde haar, het was een Tackle aanval. Tranquill vloog achteruit maar vloog snel weer de lucht in. 'Tranquill, Quick attack!' riep Thomas. Tranquill ramde Tynamo en Tynamo knalde tegen een zwevende steen. 'Pokéball, go!' riep Thomas. De Pokéball vloog door de lucht, raakte Tynamo en zoog haar naar binnen. De bal schudde eventjes maar liet Tynamo al snel weer gaan. Tynamo begon geel te gloeien en ze knalde tegen Tranquill aan, het was een Spark aanval. 'Tranquill, Gust!' riep Thomas. Tynamo gebruikte Tackle maar kon niet bij Tranquill komen door de krachtige rukwind die ze creeërde. Er verscheen een gele bol van elektrischiteit vol Tynamo, waar een straal elektrischiteit uitkwam. 'Een krachtige Charge beam! Tranquill, Air cutter!' riep Thomas. Tranquill viel Tynamo aan, Tynamo knalde nogmaals tegen de vliegende rots. Thomas gooide nog een Pokéball naar Tynamo, die haar opzoog en begon te schudden. Na een tijdje stopte de Pokéball met schudden, Thomas had Tynamo gevangen! 'Het ziet er naar uit dat Tynamo ook Thunder wave kan gebruiken.' zei Max met een lach. De kinderen liepen door de uitgang, samen met hun nieuwe vriend; Tynamo. Ze hoefden nog maar een paar uur te reizen voordat ze in Mistralton city zouden zijn. Thomas had er zin in, hij zou zijn zesde badge kunnen verdienen! De kinderen hadden het kamp opgezet bij de uitgang van de Chargestone cave, waar Thomas ging trainen met zijn nieuwe Tynamo. Tynamo was een sterke Pokémon en had ook zin in de gym battle tegen de Gymleader van Mistralton city.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.