Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 34: Time to train! A battle with the new Liepard!!

Pokemon, Unova conquer quest!

7 april 2012 - 18:29

1020

0

297



Hoofdstuk 34: Time to train! A battle with the new Liepard!!

'Purrloin, Scratch op Frillish!' riep Max. Purrloin sprong op Frillish af en krabde haar, maar het had geen effect aangezien Frillish een Ghost-type was. Max en Nynke hadden een double-battle met elkaar. Het waren Purrloin en Petilil tegen Frillish en Gothita. 'Frillish, Night shade op Petilil!' riep Nynke. Petilil sprong aan de kant en wist de paarse ringen die van Frillish afkwamen te ontwijken. 'Je wordt steeds sneller, Petilil! Goedzo!' riep Max.
'Frillish, Water sport!' riep Nynke. Frillish schoot een bal gemaakt van water naar de lucht, die daar explodeerde en het voor een aantal seconden liet regenen, het gras was nat geworden. 'Petilil, Sleep powder op Gothita!' riep Max. 'Ontwijk, Gothita!' riep Nynke. Gothita probeerde weg te rennen maar gleed uit over het natte veld, Nynke zag in dat Water sport haar tegen aan het werken was. Petilil schoot een wolk van slaap poeder naar Gothita, waardoor Gothita stil in slaap viel. 'Purrloin, maak het af met Hyper beam!' riep Max. Purrloin schoot een krachtige rode straal naar de slapende Gothita, die door de lucht vloog en niet meer op kon staan. 'Goed gedaan, Purrloin!' riep Max. Purrloin begon te juichen en had een lach op haar gezicht. 'Wat gebeurt er?' vroeg Nynke verbaasd, Purrloin begon te gloeien. 'Ze evolueert!' riep Thomas. Purrloin begon van vorm te veranderden en toen ze een heel andere vorm had verdween de gloed. 'Een Liepard!' riep Nynke blij.
'Lia!' zei Liepard elegant.
'Ze heeft een nieuwe aanval geleerd!' zei Max, toen hij zijn Pokédex op haar richtte. 'Laten we dit gevecht afmaken!' riep Nynke.
'Goed! Liepard, Night slash op Frillish!' riep Max. De klauwen van Liepard begonnen paars te gloeien en ze sloeg Frillish ermee. Frillish viel op de grond en kon niet meer verder vechten. 'Max wint!' riep Thomas. Max begon te juichen en Liepard deed mee.

Het was ongeveer twee uur, de kinderen lagen onder een grote boom samen met al hun Pokémon. 'Ik ben echt blij dat je geëvolueerd bent, Liepard.' zei Max zacht. Liepard begon te spinnen en ging tegen Max aan liggen. 'Ben je al zenuwachtig voor de volgende Gym? We zijn al bijna in Mistralton city.' zei Nynke. 'Ik heb gehoord dat de Gym zich richt op Flying-type Pokémon, dus heb ik al nagedacht over de Pokémon die ik ga proberen. Ik zat te denken aan Tranquill, Tynamo en Oshawott.' vertelde Thomas.
'Gaaf!' zei Max.
'Ik moet wel trainen! Max, wil je een double-battle met me houden?' vroeg Thomas. Max knikte en liep met Liepard naar het veld. 'Tirtouga, kom je?' vroeg Max. Tirtouga kroop langzaam naar Liepard en ging voor Max staan. 'Tynamo en Oshawott, ik kies jullie!' riep Thomas. Oshawott sprong omhoog en hield zich vast aan de staart van Tynamo, daarna ging Tynamo met een noodgang naar Thomas, waardoor Oshawott gedraagd werd, het was nou eenmaal een luie Pokémon van nature, net als zijn trainer. Oshawott kwam van Tynamo af en was klaar voor het gevecht. 'Ik ben de scheidsrechter. Begin!' riep Nynke.
'Tynamo, Spark op Tirtouga! Oshawott, Razor shell op Liepard!' riep Thomas.
'Tirtouga, Ancientpower! Liepard, Ontwijk!' riep Max. Tynamo begon te gloeien en werd omsingeld door elektrischiteit, om vervolgens naar Tirtouga toe te stormen. Tirtouga creeërde snel een onzichtbare versie van zichzelf, die al snel van vorm veranderde naar een bal. De bal knalde tegen Tynamo aan, waardoor ze stopte met aanvallen en veel schade opliep. De scalchop van Oshawott begon te gloeien en hij kwam op Liepard af, die een hoge sprong maakte en ontweek. 'Liepard, Night slash!' riep Max. De klauwen van Liepard begonnen paars te gloeien en hij sloeg Oshawott ermee, die naar achter rolde en op de grond lag. 'Sta op, Oshawott!' riep Thomas, Oshawott begon langzaam op te staan. 'Tynamo, Charge beam op Tirtouga! Oshawott, Water gun op Tirtouga!' riep Thomas. Oshawott en Tynamo omsingelden Tirtouga, die in de war raakte en niet wist waar hij moest kijken. Oshawott schoot een straal water naar Tirtouga, die raakte en Tirtouga zich op Oshawott liet concentreren. Tynamo greep snel haar kans. Voor Tynamo vormde zich een gele bol en al snel kwam er een straal elektrischiteit uit die Tirtouga raakte. Tirtouga werd door beide aanvallen geraakt, er ontstond een explosie met veel rook en geluid. De rook verdween en Tirtouga kon niet meer opstaan. 'Liepard, gebruik Tirtouga om hoog te springen en gebruik Night slash op Tynamo!' riep Max. Tirtouga kroop snel in zijn schild en Liepard gebruikte het schild om extra hoog te springen. In de lucht begonnen de klauwen van Liepard paars te gloeien en hij sloeg Tynamo ermee. Tynamo knalde tegen de grond en kan niet meer verder vechten. Liepard landde verkeerd op haar poot en had moeite met bewegen. 'Snel Oshawott, Aqua jet!' riep Thomas. Oshawott werd omsingeld door een straal water en steeg op in de lucht. Oshawott had even moeite om de straal te besturen, maar knalde al snel tegen Liepard aan, die niet meer verder kon vechten. 'Liepard en Tirtouga kunnen niet meer verder vechten! Thomas wint!' riep Nynke. Thomas en Max gaven elkaar een hand en namen de gewonde Pokémon terug in hun Pokéball. De kinderen begonnen samen met hun Pokémon alles op te ruimen en hun tassen te pakken. De kinderen liepen verder met al hun Pokémon in de Pokéball.

Ze liepen op een pad omsingeld door bomen en bloemen. 'Kijk!' riep Thomas ineens, de kinderen keken op en zagen ongeveer vijf stuntvliegtuigen. 'Ik verbrand! Ik heb zin in mijn Gym battle!' riep Thomas blij. Thomas begon te rennen en de anderen konden hem haast niet bijhouden. Thomas keek naar beneden en zag een enorme stad, het was Mistralton City. 'We zijn er!' riep Nynke blij. Samen renden ze naar beneden, opweg naar Mistralton city. Het werd al laat, de kinderen gingen naar het Pokémoncenter. De kinderen gingen door met hun avontuur, Max met zijn nieuwe Liepard. Ook Thomas ging door met zijn avontuur, hij zou snel zijn zesde Gym battle beleven en had er zin in. Terwijl de kinderen naar het Pokémoncenter liepen zagen de nog meer vliegtuigen. Net als het leven van de kinderen waren de vliegtuigen hoog in de wolken, de kinderen hadden er flink zin in!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.