Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 35: Mistralton City! Skyla and her Air-battles?!

Pokemon, Unova conquer quest!

7 april 2012 - 21:06

1160

0

279



Hoofdstuk 35: Mistralton City! Skyla and her Air-battles?!

Thomas, Nynke en Max liepen door Mistralton city. Het was ongeveer twaalf uur in de middag en de zoon scheen fel. 'Waar is de gym?' vroeg Thomas, hij keek om zich heen. 'Rechtdoor en dan rechts!' riep Max, die een kaart in zijn handen had. Thomas rende vooruit en draaide snel naar rechts, daar zag hij een grote rij mensen staan. Nynke en Max kwamen achter hem aan en zagen ook snel de enorme rij van mensen. Nynke rolde met haar ogen en zuchtte. 'Wat is er?' vroeg Max aan haar.
'Niet kijken, er staat een idioot in de rij.' zei Nynke, Thomas en Max keken naar de rij en zagen dat Heather in de rij stond. De kinderen liepen naar Heather toe en begroetten haar. 'Hallo! Gaan jullie Skyla ook uitdagen?' vroeg Heather. 'Wie is Skyla?' vroeg Thomas.
'De gymleader! Ze is een piloot, ze kan elk moment landen.' vertelde Heather, ze stond als eerste in de rij. Thomas zag dat er een vliegtuig naar beneden dook en begon te remmen. Toen het toestel helemaal stil stond, kwam er een vrouw uit, met lang rood haar en een helm op. 'Welkom! Ik ben Skyla!' riep Skyla, ze deed haar helm af en sprong van het vliegtuig af. Ze gaf een hand aan Heather en stelde zichzelf voor. 'Ik ben Heather!' riep Heather blij.
'Aangenaam, ik ben Skyla. Ben je klaar voor het gevecht?' vroeg Skyla.
'Helemaal!' riep Heather blij.
'Vet! Gaan ze vechten, hier en nu?' vroeg Thomas verbaasd.
'Dit zijn mijn Pokémon!' riep Skyla, terwijl er drie Pokéball door de lucht vlogen. Uit de Pokéball kwamen een Swoobat, een Unfezant en een Swanna. 'Waarom laat ze haar Pokémon zien?' vroeg Nynke verbaasd.
'Hier zijn mijn Pokémon!' riep Heather, terwijl ze drie Pokéball in de lucht gooide. Uit haar Pokéball kwamen haar Krokorok, Simisage en Darmanitan. 'Laten we beginnen!' riep Skyla, Thomas was benieuwd.

'Begin de Air-battle!' riep Skyla, ze sloot haar ogen en concentreerde zich.
'Waarom vechten ze niet?' vroeg Thomas benieuwd.
'Ze vechten wel, maar in Skyla's hoofd!' riep een onbekend persoon in de rij.
'Dat is vreselijk!' riep Thomas kwaad.
'Swoobat zal winnen tegen Krokorok omdat Swoobat vliegen kan. Unfezant zal winnen tegen Simisage omdat Unfezant Flying-type is. Ook zal Swanna winnen tegen Darmanitan, omdat Swanna Water-type aanvallen kan gebruiken. Sorry Heather, ik win!' riep Skyla.
'Dat slaat nergens op!' riep Thomas kwaad.
'Volgende!' riep Skyla, de volgende trainer in de lijn gooide drie Pokéball in de lucht, waar een Zebstrika, een Leavanny en een Emolga uitkwamen. 'Air-battle, begin!' riep Skyla.
'Doe normaal!' riep Thomas kwaad.
'Inderdaad!' riep Nyke lichtelijk geïrriteerd door Skyla.
'Zebstrika zal winnen tegen Swoobat door het Electric-type gedoe. Unfezant zal winnen tegen Leavanny omdat Leavanny voor een deel Bug-type is. Emolga zal weer winnen tegen Swanna omdat Swanna niet tegen Electric-type Pokémon kan. Oeps! Ik verlies.' zei Skyla met een lach, ze kwam naar de trainer toe en gaf haar een badge. 'Bedankt!' riep de trainer, ze rende vervolgens weg.
'Skyla!' riep Thomas kwaad, Skyla keek om en liep naar Thomas toe.
'Hallo, ik ben Skyla. En jij?' vroeg Skyla.
'Ik? Ik ben lichtelijk geïrriteerd. Waarom heb je geen echt gevecht met die trainers?' vroeg Thomas kwaad.
'Ik ben erg sterk! Vroeger hield ik echte gevechten, maar ik won de gevechten als ik ze in de Air-battles ook won. Als ik een Air-battle verloor, verloor ik ook in een echt gevecht. Ik weet hoe gevechten gaan eindigen.' vertelde Skyla.
'Iemand moet die gekke vrouw tegenhouden!' riep Max kwaad.
'Skyla! Wil je mijn Pokémon eens bekijken?' vroeg Nynke kalm, Thomas en Max zagen dat Nynke kwaad was maar haar woede niet uitte. 'Tuurlijk!' riep Skyla, ze keek toe hoe Nynke drie Pokéball in de lucht gooide. Uit de Pokéball verschenen Servine, Blitzle en Gothita. 'Laat de Air-battle beginnen! Swoobat zal winnen tegen Servine omdat Grass-type Pokémon geen partij zijn voor mijn Swoobat. Blitzle zal winnen tegen Unfezant omdat Blitzle een Electric-type Pokémon is. Swanna zal winnen tegen Gothita omdat Swanna zal winnen. Ik win!' riep Skyla blij.
'Dat zullen we nog wel zien!' riep Nynke kwaad.
'Hoe bedoel je?' vroeg Skyla.
'Laten we een echt gevecht houden, één tegen één. Servine tegen Swoobat!' riep Nynke. Skyla moest lachen maar schudde met haar hoofd. 'Nee, dan verdoe ik mijn tijd.' zei Skyla met een lach.
'Ben je bang?' vroeg Nynke uitdagend.
'Nee! Goed! Laat het gevecht beginnen!' riep Skyla, de trainers in de rij begonnen te juichen en volgden Skyla naar binnen, de Gym in.


'Het één-op-één gevecht tussen Nynke en Skyla gaat nu beginnen! Trainers, begin!' riep de scheidsrechter, de vader van Skyla.
'Bedankt, pap! Swoobat, win dit!' riep Skyla, haar Swoobat vloog vooruit en was klaar voor het gevecht. 'Servine, ik kies jou!' riep Nynke, Servine verscheen uit haar Pokéball en gromde naar Swoobat. Het dak van de gym ging langzaam open en overal vlogen balonnen met ringen eraan, groot genoeg voor een Pokémon zoals Servine om op te staan. 'Swoobat, begin met Air cutter!' riep Skyla, haar Swoobat flapperde met haar vleugels en creeërde zo X-vormige luchtstromingen, die op Servine afvlogen. 'Servine, spring op de ring!' riep Nynke. Servine sprong hoog in de lucht en landde op één van de vliegende ringen. 'Swoobat, Gust!' riep Skyla. Haar Swoobat creeërde een rukwind die tegen Servine ramde en haar van de ring liet vallen. 'Servine, land zacht met Leaf tornado!' riep Nynke. In de lucht creeërde Servine een tornado van bladeren en had zo een zachte landing beleefd. 'Swoobat, Air cutter, nogmaals!' riep Skyla. De luchtstromingen kwamen op Servine af maar Servine wist weer omhoog te springen. 'Servine, gebruik snel Leaf blade!' riep Nynke. Servine sprong naar Swoobat met haar groen gloeiende staart en ramde Swoobat. Swoobat knalde tegen de grond terwijl Servine zacht landde. 'Servine, Tackle!' riep Nynke. Servine knalde tegen Swoobat aan, die nog steeds op de grond lag. Swoobat had veel schade opgelopen en vloog rustig weer op vol schrammen. 'Swoobat, Gust!' riep Skyla. Een enorme rukwind dreigde Servine weg te laten vliegen, maar Nynke riep: 'Vine whip op de vleugels van Swoobat!'
'Servine!' riep Servine, terwijl ze haar lianen vastbond aan de vleugels van Swoobat. Swoobat kon haar vleugels niet meer bewegen dus stopte de Gust aanval. 'Ram haar tegen de grond!' riep Nynke. Servine knalde met al haar kracht Swoobat tegen de grond, die daar bewusteloos lag. 'Swoobat kan niet meer verder vechten! Nynke wint!' riep de scheidsrechter.
'Yes! Ik zei het toch!' riep Nynke.
'Je had gelijk..' zei Skyla zacht.
'Skyla! Wil je ook met mijn Pokémon vechten?' vroeg Thomas.
'Graag! Maar eerst een Air-battle! Ik blijf erbij, ik heb gelijk. Nynke had geluk, Swoobat had ongeluk.' zei Skyla, Nynke rolde met haar ogen. Thomas gooide drie Pokéball in de lucht, waar Oshawott, Tranquill en Tynamo uitkwamen. 'Je Pokémon zien er goed uit! Air-battle, begin! Oshawott zal verliezen tegen Swoobat, omdat Oshawott niet vliegen kan. Unfezant zal Tranquil verslaan, omdat Tranquill bang zal worden voor haar geëvolueerde vorm. Tynamo zal winnen tegen Swanna, omdat Tynamo een Electric-type Pokémon is. We zullen zien! Kom morgen terug, Thomas.' zei Skyla. De kinderen liepen naar het Pokémoncenter, Thomas was klaar voor zijn gevecht met Skyla.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.