Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 36: A high fine Gymbattle in the Mistralton city sky!

Pokemon, Unova conquer quest!

7 april 2012 - 22:17

1130

0

244



Hoofdstuk 36: A high fine Gymbattle in the Mistralton city sky!

Heather, Max en Nynke zaten op de tribune. 'Hoeveel badges heb je nou eigenlijk, Heather?' vroeg Max.
'Net als Thomas, vijf. Darumakka evolueerde tijdens mijn gevecht met Clay en gaf mij de overwinning. Ik heb nog een beetje getrained en ben toen zo snel mogelijk naar Mistralton City gekomen.' vertelde Heather.
'Het gaat beginnen!' riep Nynke, Max en Heather stopten met praten en richtten zich op het veld.

Langzaam ging het dak van het gebouw open en stegen de ringen op door behulp van de balonnen. 'Een applaus voor de uitdager, Thomas!' riep de scheidsrechter, de vader van Skyla. Thomas verscheen en ontving een groot applaus voor alle mensen die kwamen kijken. 'En dan nu, uw Gymleader Skyla!' riep de scheidsrechter. Er ontstond een dodelijke stilte. 'Waar is ze?' vroeg Max.
'Kijk!' riep Heather. Er verscheen een enorm kanon op de plaats waar Skyla hoorde te staan. Skyla kwam uit het kanon geschoten en vloog meters door de lucht naar boven, iedereen schrok ervan. Skyla kwam omlaag met een noodgang en trok aan een touwtje. Er verscheen een parachute boven haar. Langzaam landde ze op haar plek. Iedereen concentreerde zich zo op Skyla, dat niemand merkte dat de kanon verdwenen was. 'Zet hem op, Swoobat!' riep Skyla, Swoobat verscheen uit de Pokéball die Skyle de lucht in gooide. 'Pokémon nummer één! Zet hem op, Oshawott!' riep Thomas. Oshawott kwam uit de vliegende Pokéball en liet trots zijn scalchop zien. 'Het gevecht tussen Gymleader Skyla en uitdager Thomas zal nu gaan beginnen! Elke trainer zal drie Pokémon gebruiken. Zodra alle drie Pokémon van één trainer niet meer verder kunnen vechten, wint de ander! Alleen de uitdager mag van Pokémon wisselen. Begin!' riep de scheidsrechter.
'Swoobat, Air cutter!' riep Skyla. Haar Swoobat stuurde luchtstromingen naar Oshawott, die geraakt werd en naar achteren rolde. 'Oshawott, Razor shell!' riep Thomas. Oshawott kwam op Swoobat af en sloeg haar met zijn gloeiende scalchop. 'Je doet het goed, Oshawott!' riep Thomas. Ineens begon Oshawott te gloeien, witte ringen omsingelden hem en Oshawott veranderde van vorm, Skyla stond er perplex van. 'Je evolueert!' riep Thomas blij. De gloed verdween en Oshawott was een Dewott geworden. 'Geweldig!' riep Skyla. Dewott had geen één scalchop meer, maar twee. Dewott moest wennen aan zijn nieuwe lichaam en wankelde een beetje heen en weer. 'Geweldig! Je kent een nieuwe aanval! Dewott, Razor shell!' riep Thomas. Dewott greep zijn twee scalchops en sprong naar Swoobat. Dewott was een stuk zwaarder geworden en viel meteen al weer naar beneden. 'Je moet nog even wennen! Water pulse!' Dewott gooide zijn armen in de lucht en had nu de vorm van een T. Dewott opende zijn mond en creeërde een bal van water, die hij naar Swoobat schoot. Swoobat ontweek en kwam dichterbij. 'Maak het af met Gust!' riep Skyla. Swoobat creeërde een rukwind en Dewott waaide weg, om vervolgens tegen een muur aan te knallen. 'Dewott kan niet meer verder vechten! Swoobat wint!' riep de scheidsrechter.
'Pokémon nummer twee! Go, Tranquill!' riep Thomas. Tranquill kwam uit haar Pokéball en begon in het rond te vliegen. 'Swoobat, Gust!' riep Skyla. Swoobat creeërde een rukwind maar Tranquill wist het te ontwijken door omhoog te vliegen. 'Tranquill, Quick attack!' riep Thomas. Tranquill kwam met een hoge snelheid op Swoobat af en ramde haar, waardoor Swoobat tegen de grond knalde. 'Swoobat kan niet meer verder vechten!' riep de scheidsrechter.
'Zet hem op, Unfezant!' riep Skyla, haar enorme Unfezant kwam uit zijn Pokéball en keek genadeloos naar Tranquill, die van haar geëvolueerde vorm schrok. 'Tranquill, Quick attack!' riep Thomas. Tranquill aarzelde even maar kwam daarna toch met een noodgang op Unfezant af. 'Ontwijk!' riep Skyla. Zelf op de top snelheid van Tranquill wist Unfezant te ontwijken. 'Unfezant is een mannetje, en jouw Tranquill een vrouwtje. Vrouwelijke Unfezant zijn beter in vliegen dan de mannelijke, maar Tranquill is nog niet geëvolueerd. Unfezant, Air slash!' riep Skyla. Unfezant stuurde scherpe ronde luchtstromingen naar Tranquill af, die geraakt werd en tegen de grond knalde. 'Keer maar terug, voor nu.' zei Thomas. Hij liet de Pokéball van Tranquill zien en haar opzuigen via een rode straal. 'Pokémon nummer drie! Zet hem op, Tynamo!' Tynamo verscheen uit haar Pokéball en begon te lachen.
'Unfezant, stijg op!' riep Skyla. Unfezant vloog weg met een enorme snelheid.
'Volg hem!' riep Thomas. Zelfs Thomas was nu nog verbaasd door de enorme snelheid van Tynamo, ze kon Unfezant makkelijk inhalen. 'Spark!' Tynamo werd omsingeld door elektrischiteit en knalde tegen Unfezant op. Unfezant stortte neer en knalde tegen een aantal ringen, onderweg. 'Unfezant, sta op!' riep Skyla. Unfezant stond met veel moeite op maar kon niet meer vliegen.
'Let's finish this!' riepen Skyla en Thomas tegelijk.
'Air cutter!' riep Skyla.
'Charge beam!' riep Thomas. Unfezant schoot scherpe ronde luchtstromingen naar Tynamo, terwijl Tynamo een straal van elektrischiteit naar Unfezant schoot. De elektrischiteit elimineerde de luchtstromingen en raakte Unfezant, om hem vervolgens op de grond te knallen. 'Sta op, Unfezant!' riep Skyla.
'Unfezant kan niet meer verder vechten! Tynamo wint!' riep de scheidsrechter. Unfezant werd opgezogen door een rode straal terwijl Skyla nog een Pokéball in de lucht gooide. Uit de Pokéball kwam Swanna, een Pokéball die er mooi en elegant maar toch sterk en vastbesloten leek. 'Tynamo, Spark!' riep Thomas. Tynamo kwam met haar normale hoge snelheid op Swanna af en raakte haar terwijl ze omsingeld was door elektrischiteit. 'Een directe klap!' riep Heather. Swanna knalde tegen de grond aan en stond snel weer op. 'Maar hoe? Swanna is Water-type en ook nog eens een Flying-type!' riep Thomas bang.
'Dat heet goede training!' riep Nynke kwaad.
'We zullen dit winnen! Tynamo, Tackle!' riep Thomas. Tynamo kwam op Swanna af, die raar genoeg wist te ontwijken, het was dus een snelle Pokémon. Toch was Swanna niet zo snel als Tynamo, dat bleek toen Tynamo zich omdraaide en Swanna toch nog wist te raken. 'Swanna, Bubblebeam!' riep Skyla. Swanna schoot vele bubbels naar Tynamo, die haar raakten en ontploften. 'Tynamo, Tackle!' riep Thomas. Tynamo kwam op Swanna af en ramde haar tegen de grond. 'Maak het af met Charge beam!' Er verscheen een gele bal voor Tynamo, waar al snel een straal van elektrischiteit uitkwam, die naar Swanna raasde. Swanna werd geraakt en lag bewusteloos op de grond. Skyla nam Swanna terug in haar Pokéball en kwam op Thomas af. Ze gaf hem de Jet badge, die Thomas trots aannam en in de lucht gooide. 'Ik heb een Jet badge!' riep Thomas blij. Dewott, Tranquill en Tynamo juichen met hem mee. 'Nynke en Thomas, jullie hebben mijn ogen geopend. Bedankt. Vanaf nu zal ik nog steeds Air-battles houden, maar gevolgd door een echt gevecht.' vertelde Skyla. Thomas en Nynke gaven elkaar een high-five en verlieten de gym samen met Max, terwijl ze Heather achterlaten voor een gevecht met Skyla. Het werd al laat, de kinderen liepen naar het Pokémoncenter, Thomas met zijn nieuwe Jet badge.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.