Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 37: A scare at the spooky Celestial tower!

Pokemon, Unova conquer quest!

7 april 2012 - 23:25

1030

0

260



Hoofdstuk 37: A scare at the spooky Celestial tower!

Thomas, Nynke en Max liepen door route 7, het regende hard en er was geen schuilplaats te vinden. 'Kijk daar!' riep Thomas ineens.
'Dat is de Celestial tower! Een begraafplaats!' riep Nynke.
'Laten we daar schuilen!' riep Max, het begon harder te regenen dus begonnen de kinderen harder te rennen. Ze kwamen steeds dichterbij en ze renden de toren in, die veel groter was van dichtbij dan van ver weg. De kinderen keken om zich heen en zagen overal grafstenen staan. 'Ik voel me hier niet veilig..' zei Nynke zacht. 'Het is goed.' zei Max zacht.
'Is daar iemand?' vroeg Thomas hard, er was geen reactie.
'Ik denk dat niemand hun dode Pokémon wil bezoeken als het regent.' zei Max. De kinderen zagen een grote trap en besloten naar boven te gaan. Eenmaal boven zagen de kinderen een aantal personen bij grafstenen staan, ze waren blij dat ze niet alleen waren. 'Is dat Damian?' vroeg Thomas, hij wees naar een jongen die een paar grafstenen voorbij liep. Damian zag Thomas, maar deed net of hij hem niet zag, om hem weg te jagen. 'Damian!' riep Thomas blij, de kinderen liepen naar hem toe en groetten hem. 'Ben jij hier ook?' vroeg Max.
'Dat zie je toch.' zei Damian arrogant.
'Wij zijn hier gekomen omdat het regent.' vertelde Nynke.
'Ik omdat een goede trainer ben en een Ghost-type Pokémon probeer te vangen.' vertelde Damian met een grijns.
'Je zou hier niet moeten zijn..' zei een stem ineens, de kinderen keken geschrokken achter zich maar zagen dat er niemand was, behalve de oude mensen die bij de grafstenen stonden. 'Wie was dat? Er is hier nie-' Nynke werd onderbroken, alle oude mensen begonnen in de lucht te zweven terwijl hun ogen paars gloeiden. 'Geesten!' riep Thomas bang. Alle oude mensen veranderden in Pokémon, namelijk in Litwick. Één van de mensen veranderde in een Lampent, de geëvolueerde versie van Litwick. 'Die ga ik vangen!' riep Damian moedig, terwijl de andere kinderen bang naar de Pokémon keken. Vier Litwick gingen naast elkaar staan en hun vlammen werden samen één en schoot hoog in de lucht. Er verscheen een bal in de enorme vlam, waar een grote straal van blauw vuur uit kwam, de vlam kwam op de kinderen af. De kinderen sprongen weg en werden kwaad.

'Scolipede, go!' riep Damian, hij gooide een Pokéball in de lucht waar een enorme rode Pokémon uitkwam, een Scolipede. 'Maar Damian, Scolipede kan niet goed tegen Fire-type aanvallen!' riep Thomas bezorgd.
'Bemoei je met je eigen zaken! Dat is het hem juist, zo train ik Scolipede. Scolipede, gebruik Megahorn!' riep Damian kwaad. De hoorns op het hoofd van Scolipede begonnen te gloeien en als een gek stormde het enorme beest op de Litwick en Lampent af. Alle Litwick knalden tegen de muur en verdwenen uit het niets, maar de Lampent kon nog verder vechten. De Lampent vormde een paarse bal met zijn armen, een Shadow ball. Lampent gooide de bal naar Scolipede, die geraakt werd en naar achteren schoof. 'Scolipede, Solarbeam!' riep Damian. Scolipede begon zonlicht te absorberen en schoot al snel een krachtige straal naar Lampent, die geraakt werd en weg vloog. 'Wacht! Ik wil je vangen!' riep Nynke kwaad.
'Ik ook!' riep Damian boos. De twee sprintten allebei naar de trap, naar boven. Thomas en Max besloten ze maar te volgen.


Eenmaal boven zagen Thomas en Max dat Nynke en Damian niet meer met Lampent aan het vechten waren, maar met elkaar. 'Ik ga hem vangen!' riep Nynke, ze schopte Damian in zijn privé delen en stond weer op. Damian schreeuwde het uit van de pijn en stond rustig maar pijnlijk op. 'Blitzle, go!' riep Nynke, terwijl Blitzle uit zijn Pokéball kwam. 'Blitzle, Thunder wave op Lampent!' Blitzle schoot een dunne straal elektrischiteit naar Lampent, die nu lastig tot helemaal niet meer kon bewegen. 'Pokéball, go!' riep Damian, terwijl hij een Pokéball naar Lampent gooide. 'Niet eerlijk!' riep Nynke kwaad. De Pokéball begon te schudden en hield al snel op met schudden. 'Heb ik hem?' vroeg Damian blij, Nynke begon te grommen maar Lampent kwam uit de Pokéball. 'Scolipede, Solarbeam op Lampent!' riep Damian, Scolipede begon zonlicht in te nemen. 'Snel Blitzle, Thunder wave op Scolipede!' riep Nynke.
'Niet eerlijk!' riep Damian kwaad. Blitzle schoot een dunne straal elektrischiteit naar Scolipede, die stopte met Solarbeam en niet meer kon bewegen. Lampent gebruikte een Shadow ball aanval op Blitzle, die naar achteren vloog maar snel weer opstond. 'Scolipede, keer terug!' riep Damian, Scolipede werd opgezogen door de rode straal van zijn Pokéball. 'Blitzle, gebruik Flame charge!' riep Nynke. Blitzle stormde op Lampent af terwijl zijn lichaam haast in brand leek te staan. Lampent knalde tegen de muur en viel langzaam naar beneden. 'Lampent!' riep Lampent, ineens verschenen er vier Litwick voor hem om hem te beschermen. 'Ik help je, Nynke! Zet hem op, Dewott!' riep Thomas, terwijl Dewott uit zijn Pokéball kwam.
'Je bent niet de enige! Go, Tepig!' riep Max, nu verscheen ook Tepig uit zijn Pokéball. 'Dewott, Water pulse!' riep Thomas. Dewott schoot een bal van water naar de Litwick, waarvan twee werden geraakt en verdwenen. 'Tepig, Ember!' riep Max. Tepig schoot een Ember aanval naar de twee Litwick, maar de aanval werd al snel sterker en veranderde in een grote straal van puur vuur. 'Wow, Flamethrower!' riep Nynke verbaasd.
'Geweldig, je hebt Flamethrower geleerd!' riep Max blij.
'Lampent!' liep Lampent bang, al snel verschenen er vier nieuwe Litwick om Lampent te beschermen. 'Nynke, ga achter Lampent aan!' riep Thomas. Nynke en Blitzle dreven Lampent in een hoekje, terwijl Damian verdrietig toekeek. 'Dewott, Razor shell!' riep Thomas kwaad.
'Tepig, Flamethrower!' riep Max daarna. Dewott en Tepig vielen samen de vier Litwick aan, die verdwenen en Lampent helemaal bloot stelden aan de gevaren van de Pokéball. 'Blitzle, Thunderbolt!' riep Nynke.
'Dewott, Water pulse!' riep Thomas.
'Tepig, Flamethrower!' riep Max. De drie aanvallen raakten Lampent en lieten hem bewusteloos op de grond vallen. 'Pokéball, go!' riep Nynke. Een Pokéball zoog Lampent op en begon te schudden. Al snel stopte de Pokéball met schudden en had Nynke Lampent gevangen. 'Laten we hier weg gaan!' riep Thomas, de kinderen renden naar benden en Damian volgden hen. Eenmaal buiten zagen de kinderen dat het gestopt was met regenen. 'Laten we een gevecht houden!' riep Damian ineens.

TO BE CONTINUED!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.