Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Breaking Dawn Ilse Esme » Ilse Esme 1.

Breaking Dawn Ilse Esme

9 april 2012 - 11:34

459

2

249



Ilse Esme 1.

Hij sloeg zijn armen om me heen en drukte me tegen zich aan, als zomer en winter. Ik had het gevoel dat elk zenuwuiteinde in mijn lichaam onder stroom stond. 'Voor altijd,' beaamde hij, en hij trok ons voorzichtig naar dieper water.

Edward bleef naar mij kijken terwijl we langzaam dieper en dieper gingen. Toen we zo diep waren dat het water tot aan mijn schouders kwam, stopte hij. Hij draaide onze lichamen naar elkaar om, en hij boog zich voorzichtig, en langzaam naar me toe. Voordat zijn lippen op de mijne kwamen, (ik kon mijn ogen niet van zijn goddelijke gezicht afhouden) kreeg hij een kleine glimlach op zijn gezicht. En toen lagen onze lippen samengesmolten op elkaar. Hij zoende me met zijn tedere lippen zacht en heel erg lief. Hij sloeg z'n armen om mijn middel, om mijn lichaam dichter naar de zijne toe te drukken. Ik vlocht mijn vingers door zijn natte, bronkleurige haar, die schitterde in het maanlicht. Zo bleven we een paar minuten? Staan. Ik had geen besef van tijd, zo mooi was dit moment, het had van mij eeuwig door kunnen gaan. Maar uiteindelijk wilde ik meer. Mijn lichaam verlangde steeds naar iedere kussen meer naar hem. Ik liet (voor het eerst) zijn lippen los, en hij keek me met zijn hongerige ogen aan. Ik glimlachte licht en zoende zijn wang, zijn half, zijn schouders, mijn handen gleden mee naar iedere plek waar ik hem gekust had. Hij was gewoon te mooi. Opeens kreunde hij heel zacht.
'Bella.' En tilde me in een lichtflits op. Op de manier hoe hij mijn naam uitsprak, vlogen de vlinders wild door mijn buik. Zijn handen lagen nog steeds om mijn middel, en ik sloeg automatisch mijn benen om zijn middel. Hij zocht mijn lippen die elkaar weer passeerde. Ik vlocht weer mijn vingers door zijn haren, en hield ze in een hou-vast greep. Ik verlangde naar meer, ik verlangde naar mijn man, mijn man die vooraltijd van mij was. Perongeluk sprongen de woorden uit mijn mond.
'Edward, mijn man.' Het klonk als gefluister in mijn oren. Zijn lippen lagen in mijn nek en hij kreunde weer zacht. Opeens lag ik anders in zijn armen, hij had een hand onder mijn benen, en de andere onder mijn hoofd, zoals je een baby'tje vasthoudt. Hij ging in zijn volle tempo naar onze kamer toe. Het water vloog van onze lichamen. Edward stond voor het mooie, witte bed, en hij lag me daar als eerste neer. Ik bloosde licht, hij zag nu elk deel van me, en ik kon het niet houden om even mijn enkels gekruist te houden. Hij glimlachte zijn mooiste glimlach naar me wat me de adem benam. Hij boog zich over me heen, heel langzaam en zorgvuldig. Misschien wilde hij even checken of hij zichzelf onder controle had, maar ik las alleen in zijn ogen... honger, geen honger in mijn bloed, maar honger om zo snel mogelijk dicht tegen mij aan te zijn. Ik wilde niets liever.

Wordt vervolgd...


Reacties:


twilight5814
twilight5814 zei op 9 april 2012 - 16:16:
Haha, bedankt ! xx


Hermelien
Hermelien zei op 9 april 2012 - 12:06:
Dit is echt wel goed!
Voor je eerste fanfiction hier!
For Sure :3
Edward en Bella zijn dan ook wel gewoon amazing
Om te lezen dus erg fout kon dit niet gaan
Ga maar gauw verder!
Kus