Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Love is all around you [Joe Jonas] » Love is all around you [Joe Jonas] *4*

Love is all around you [Joe Jonas]

1 maart 2009 - 2:37

641

0

224



Love is all around you [Joe Jonas] *4*

Nr.4! Nog 6 en dan zijn we bij de 10.

Kevin POV. - nog steeds -



Ze kwamen terug uit de keuken met wat meel en strooiden het over Nick en mij heen. Ik rende ook naar de keuken en haalde eieren op en bekogelde ze met eieren Nick pakte ook wat eieren en gooide het naar Naomi het kwam in haar haar teregt ze pakte snel een ei van mij af en pakte nog wat meel. ze maakte de ei op mijn hoofd kapot en gooide er snel meel overheen ze ging snel achter Joe staan. en keek over zijn schouder wat ik deed.



Naomi POV



Joe was nog niet vies en haar lichaam was helemaal vies met eieren ik ging voor hem staan en zij knuffel.! ik gaf hem een knuffel. Ik pak je terug hoor zij hij nep-boos. ik rende snel weg naar buiten hij rende achter me aan ik rende snel naar een meertje toen ik op het gras was voelde ik armen om me heen Joe had me hij gooide me in het meer. Ik liep eruit en riep boos Joe! ik liep naar hem toe en knuffelde hem hij wou me weer pakken en in het meer gooien maar ik hield hem vast en trok hem erbij.



Nick POV.



Je zag dat Naomi Joe een knuffel gaf terwijl ze onder de ei zat ze rende weg naar buiten en Joe rende achter hem aan ik ging Kevin ophalen uit de keuken en we renden achter ze aan we zagen dat Joe Naomi in het water wou gooien maar ze hield hem vast en trok hem mee. toen ze weer boven water kwamen zagen ze ons staan we schoten vreselijk in de lag want Joe had zo'n waterblad op zijn hoofd liggen. Hij merkte het en trok het eraf. Naomi en Joe keken elkaar aan ze liepen naar me toe ik wou wegrennen maar ze hadden me al vast ze trokken me mee het water in duwden me onder water en toen ik weer boven water kwam deden ze een blaadje op mijn hoofd. Toen ik het merkte liepen ze al op Kevin af die nog steeds de slappe lag had. hij was stil toen hij in het water lag...,



- Tijdsprong -



Naomi POV.



Je zat weer bij Joe thuis je had droge kleren van Joe aan en je haar had je al een beetje afgedroogd. Joe was nu zig aan het omkleden in zijn kamer. Je liep naar boven en zag Joe daar in zijn boxer staan bij zijn kast. Hij kon niet kiezen. Je ging achter hem staan en sloeg je armen om hem hen en keek mee over zijn schouder je moest wel een beetje op je tenen staan want Joe was iets groten dan jou. Kan je niet kiezen? vroeg je. Nee zij hij. Neem die blousen met die smalle stropdas en dan doe je die stropdas er losjes omheen en dan die spijkerbroek met die scheuren. hmm goed idee zij hij. Hij draaide zich om en keek je recht in de ogen hij kuste je hij deed zijn mond open en ging met zijn tong langs je lippen je deed je mond ook open en hij kwam met zijn tong in je jullie stonden even zo tot je iets hard tegen je been voelde je stopte even en keek naar beneden. Je keek Joe weer aan en hij begon te blozen. Je kuste hem weer en dat werd weer een tongzoen. Tot Kevin bij de deuropening stond. Ughumm... zij Kevin. Jullie draaiden jullie om, Komen jullie zo weer beneden? vroeg hij. hij keek even naar Joe tot hij zag wat er in zijn boxer zat en hij begon te laggen. Je haalde sokken uit Joe's kast en gooide het naar Kevin. hij ging laggend weg. Als ik jou was zou ik gaan omkleden ik ga alvast naar beneden je gaf hem een kusje en liep weg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.