Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots ~ It's all about love. » Wij

One Shots ~ It's all about love.

11 april 2012 - 19:33

328

0

211



Wij

Omdat wij soms voorbij is.

Ik snap het niet…
Tranen rollen langs mijn wang als ik bewegingsloos voor me uit staar. Niets wat ik zie, niets wat ik voel, behalve die groeide pijn in mijn borstkas.
Waarom?
“Ik ben nog niet klaar voor een serieuze relatie,”ť jouw woorden. Ze steken me, doen me pijn. Ik snap het niet. Waarom had je dat niet eerder bedacht? Waarom… We waren niet eens zó serieus. Wat wil je dan? Terug naar hí¡í¡r? Naar een huppelkut wat nooit langer aanblijft dan een maand? Wil je zoiets? Geniet je daarvan? Iemand vertrouwen, maar toch niet helemaal, en enkel met haar zoenen, verliefd zijn, en het dan maar weer uitmaken? Is dat wat je wil? Ja, oké, dan zit je niet goed bij mij. Bij mij is er meer, meer gevoel, vertrouwen, liefde. Veel liefde.
Ik ken je. Je blijft niet lang alleen. Binnenkort komen er verhalen over een ander die je leuk vind, kent van een of ander kamp. En daarna… daarna is ze jouw vriendin. Dan ben je mij vergeten. Maar ik jou niet, jou kan ik niet vergeten. Je bent een litteken op mijn huid. Serieus. Ik heb gelukkig niet beloofd dat ik het niet meer zou doen. Ik hou er niet van om beloftes te breken. Maar je staat als een litteken op mijn huid, omdat mijn hoofd gek werd. Van jou.
Ik haat je. Ik hou van je. Ik haat mezelf omdat ik van je hou. Ik wil niet meer van je houden, maar is het niet wat vroeg om dat al te doen? Je was de enige die dingen wist. Je was de enige die dingen mocht. Je was niet zomaar iemand, je was diegene waarop ik altijd kon terugvallen.
Ja, na die kutruzie ging het al niet goed meer. Maar kan je dat dan niet gewoon zeggen? Nu haat ik je, hou ik van je, omdat je hebt gekozen en ik niet meer in je leven zit.
Mag ik mijn spullen terug, dan krijg jij je ketting.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.