Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventures » Chapt 56: A friendly battle?! Chiara vs Bianca! ~ part I

Pokémon Black and White Adventures

23 april 2012 - 20:55

1424

0

305



Chapt 56: A friendly battle?! Chiara vs Bianca! ~ part I

''Hebben jullie toevallig nog andere trainers gezien..?'' De blondine keek vragend naar de twee andere trainers, terwijl ze haar pas gelijk met hun probeerde te houden. ''Nee, niet echt..'' antwoordde Bailey op deze vraag, nadat hij even had nagedacht. Vanuit zijn thuishaven waren ze niemand meer tegen gekomen, helaas. Een goed gevecht was misschien wel leuk geweest met een willekeurige trainer. Hij wist overigens dat Chiara veel wilde trainen, dus voor haar was dat zeker van belang geweest. ''Hoezo?'' vroeg de jongen weer op zijn beurt. Bianca keek op dat moment even weg. ''Oh, nee.. Zomaar..'' mompelde ze vlug. Bailey besloot er verder niet op in te gaan, hoewel dit wel een plekje in zijn achterhoofd verdiende. Hij was natuurlijk nieuwsgierig naar haar vraag en reactie. Op dat moment viel hem iets te binnen. ''Hey, Bianca!'' riep hij plots, waardoor hij de aandacht van zowel Bianca als Chiara trok. ''Je bent een trainer, toch? Doe je ook de Gym Challenge?'' De blondine knikte enthousiast. ''Natuurlijk! Wie doet die nou niet?'' was haar reactie. Chiara keek toen even weg van het tweetal, waardoor Bailey zich wat ongemakkelijk voelde. ''Euh.. Chiara niet..'' zei hij vervolgens zacht tegen het meisje, die meteen haar handen voor haar mond gooide. ''Oh! Sorry, dat wist ik niet,'' sprak ze toen vlug tegen het andere meisje, die haar verontschuldiging weg wuifde.

Bailey keek de twee toen licht grijnzend aan. ''Chiara mag dan niet aan deze uitdaging meedoen, ze doet wel haar best met het trainen. Misschien kan jij haar helpen, Bianca? Wat dacht je van een gevecht tegen haar?'' De twee meiden keken hem verbaasd aan, alsof ze net uit een ei waren gekropen. Was hij soms gek geworden? Ze kenden elkaar pas net en dan wilt hij al een gevecht tussen ze regelen? Chiara keek hem achterdochtig aan. ''Waarom daag je haar zelf niet uit?'' vroeg ze toen, terwijl ze haar armen over elkaar heen kruiste. Hij haalde zijn schouders op. ''Ik dacht dat dit misschien wel zou helpen met je training, maar als je het niet wilt..'' Bianca sprong echter al tussen beide, terwijl ze wees naar Kioko, die momenteel aan Chiara's schouder hong. De trainer zelf staarde verbaasd naar de priemende vinger van de blondine. ''Ik accepteer de uitdaging als je ook Kioko inzet!'' Chiara trok een nog verbaasder gezicht. ''Eh?'' bracht ze alleen maar uit, terwijl ze de blik van Kioko op haar gezicht kon voelen branden. ''Pi!'' riep ze plots uit, waarna ze op de grond sprong en haar kleine pootjes tot vuistjes had gebald. Als ze nu nog een verbaasder gezicht had kunnen trekken, had Chiara dat gedaan. De Pichu had zin in een gevecht? Normaal gesproken wilde ze dat de anderen het voor haar opknapte, omdat ze zelf nog te jong en onervaren was om te vechten! Ze wist niet wat er gaande was, maar ze wilde het nu meteen weten. Op dat moment kwam Taiki naast de Pichu staan, met hetzelfde gezicht als Kioko. ''Lava!'' riep nu ook hij, ter aanmoediging. ''Wel.. Als die twee van mij er geen moeite mee hebben..'' mompelde ze uiteindelijk, waardoor Bianca bijna een gat in de lucht sprong.

Bailey stond breed grijnzend aan de kant, met zijn Dewott aan zijn zijde. ''Zijn de uitdagers klaar?!'' riep hij vervolgens, waarna hij naar beide keek voor goedkeuring. Bianca zette de baret op haar hoofd recht, terwijl ze met een vastbesloten blik naar het denkbeeldige strijdveld keek. ''Ik ben klaar,'' sprak ze toen op dezelfde toon. Chiara had er minder vertrouwen in als Bianca of Kioko, maar ok zij had een vastbesloten blik in haar ogen. De Pichu sprong voor haar neer en liet elektriciteit uit haar wangetjes verschijnen. ''Ik ben ook klaar,'' meldde Chiara. ''Goed!'' riep de jongen weer, voordat hij nog een laatste blik wierp op de twee dames en ze een knik gaf. ''... Begin!''
''Minccino, kom er maar uit!'' Bianca gooide de pokéball het veld op, die niet veel later opensprong en een kleine, chinchilla-achtige pokémon toonde. Een pokémon die zeer bekend was bij Bailey en Chiara. De Pichu reageerde hierop, door het veld op te huppelen. Haar blik was nog geen steek veranderd. ''Begin jij maar, Bianca,'' sprak Chiara toen, waarop de blondine weer knikte. ''Minccino, begin maar met je Swift!'' De chinchilla-achtige pokémon opende zijn mond, waar niet veel later een heleboel goudgele sterren uit verschenen. De Pichu keek wanhopig naar de sterren, maar gelukkig wist haar trainer daar wel een antwoord op. ''Kioko, gebruik je Thundershock om ze te stoppen!'' Het gele wezentje balde haar pootjes opnieuw tot vuisten en begon energie op te laden, die ze na enkele tellen de vrije loop liet gaan. Wat Chiara hoopte, gebeurde. De twee aanvallen botsten met elkaar, maar schakelde ieders kracht meteen uit, waardoor er niks anders over bleef dan een stofwolk. ''Nice!'' gaf Bianca als commentaar, voordat ze haar volgende zet begon te bedenken. Afstandsaanvallen als Swift hadden op deze manier dus geen effect.

''Tail Slap!'' droeg de blondine haar pokémon uiteindelijk op. ''Kioko, gebruik vlug je Charm!'' riep Chiara, terwijl ze naar het grijze wezentje wees. Bianca's Minccino was een mannetje, dus moest het geen probleem zijn voor Kioko om hem voor haar te laten 'vallen'. De Pichu probeerde oogcontact te maken met de Minccino, wat haar net op tijd lukte. Doordat Charm nu zijn werk had gedaan, kwamen de klappen van zijn staart minder hard aan dan normaal. Hierdoor kon Kioko zich sneller hervatten om weer in de tegenaanval te gaan. ''Nu! Je Thunder!'' Het gele wezentje greep meteen de Minccino vast, die eerst niet wist wat hem zo plots overkwam. Op dat moment kwam er een felle lichtflits van de twee vandaan. Helaas was alleen deze aanval niet genoeg om Bianca's pokémon uit te schakelen. ''Iron Tail!'' riep de blondine nog steeds enthousiast. Het was wel duidelijk dat ze van het gevecht genoot, zelfs al was het net pas begonnen. Het grijze wezentje was snel hersteld van de Thunder, sneller dan verwacht, en liet zijn staart wit oplichten. Nog voordat Chiara of Kioko kon reageren hierop, werd de Pichu volop geraakt door de aanval. Kioko was uitgeput, dat was te zien, want dit was teveel voor haar in één keer. Ze had sowieso al niet veel ervaring gehad met gevechten, omdat ze het normaal gesproken vertikte om eraan mee te doen. Deze keer, echter, leek ze vastberaden te zijn. Ze wilde winnen, dat voelde Chiara gewoon. Kioko wilde niet opgeven. Maar waarom nu opeens? Haar blik gleed langzaam naar de Quilava die naast haar stond toe te kijken. Hij zag dat haar ogen op hem waren gericht, ving haar blik en knipoogde voordat hij weer naar voren keek. Had hij soms..?

''Pi!'' Kioko stormde plots op de Minccino af en knalde volop tegen hem aan. Chiara keek verbaasd naar het schouwspel. Tackle..? Nee, onmogelijk. Kioko kon die aanval niet eens leren. Take Down? Nee, dat was ook niet mogelijk. Wat was het dan, gewoon een simpel protest? ''Return,'' hoorde ze Bailey's stem opeens. Hij keek haar met een scheve glimlach aan. ''Hoe meer de pokémon van zijn trainer houdt, hoe meer schade het aanricht,'' sprak hij toen. Chiara's blik gleed weer terug naar haar pokémon. Wanneer heeft Kioko die aanval geleerd? Op dat moment begon het haar te dagen. Natuurlijk. Doordat ze zoveel bezig was geweest met haar gedachtes, had ze niet meegekregen dat Taiki en Nagareboshi ook op zichzelf zijn gaan trainen. Nouja, dat had ze wel meegekregen en erg gewaardeerd, maar ze had niet gemerkt dat Kioko af en toe met ze mee had gedaan. Waarom de Pichu opeens van gedachte was veranderd over het vechten? De rest was vastbesloten geweest over het sterker worden. Zij heeft zich dus onbewust of niet mee laten slepen in die sleur. Daarom is ze uit zichzelf mee gaan trainen met de andere twee. Was het omdat Chiara hen graag sterker wilde hebben? Waarschijnlijk. Vandaar dat de Pichu deze aanval had ingezet. Vandaar dat hij nu veel schade aanrichtte. De Minccino viel uitgeput tegen de grond, terwijl Kioko zwaar hijgend toekeek of hij nog op wilde staan. Dit leek niet het geval te zijn, dus riep Bailey om dat Kioko dit gevecht gewonnen had. De Pichu draaide zich grijnzend om, trots dat ze een overwinning had behaald. Het duurde even voordat haar trainer het doorhad, maar ze bleef daar geduldig staan wachten. Toen het eindelijk doordrong bij Chiara, stormde ze het veld op en ving de springende Pichu op in haar armen. Geen woorden konden op dat moment beschrijven hoe trots ze was op haar pokémon.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.