Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokepark 2 Wonders Beyond » proloog

Pokepark 2 Wonders Beyond

24 april 2012 - 22:02

252

3

266



proloog

in een veld van vuur zat Reshiram, hij keek naar de donderwolk verderop (ofzo), waar Zekrom altijd te vinden is. Wat zou er aan de hand zijn...?

''ben je er niet van op de hoogte?'' vroeg Zekrom ''een groot ongeluk staat op het punt de twee werelden te vernietigen''. ''Hetgene wat we vreesden komt uit'' zei Reshiram.''we kunnen onze krachten gebruiken om het te voorkomen'' zei Zekrom vragend. ''als alles is voorbestemd is om verloren te gaan, kunnen wij dat lot niet veranderen'' antwoordde Reshiram ''maar... er is hoop. Is het je opgevallen?, zie je een licht aankomen? niet van het ongeluk, maar daar?''. ''ik zie het.'' Zei Zekrom ''maar het is zo'n klein lichtje. Denk je dat hij de kracht heeft om de duisternis te verslaan?''. daarop kan ik niet antwoordden zei Reshiram ''maar ik zie... talloze lichten bij elkaar komen, steeds helderder schijnend, ik voel zo'n vertrouwen in dit...

En wie is er om de dag te redden? juist Pikachu!!

Toen Pikachu eraan kwam zei piplup (degene die Pikachu uitnodigde om naar Pokepark te komen) ''ik heb zitten wachten, Pikachu! Ik ging laatst naar Seasong Beach! Pokepark is erg groot, en er zijn heel veel Pokemon! Ik wil vrienden maken met verschillende Pokemon! Kom laten we met iedereen gaan spelen!'' en ze vertrokken. Onderweg vonden ze 1 Berrie, leerde Piplup Pikachu dingen (die pikachu al wist maar goed ), speelden Piplup en Pikachu Chase (jeweetwel dat spel waar je tegen de ander aan moet rennen), en vocht Pikachu tegen een Pokemon genaamd Timburr. En toen gingen ze naar Seasong Beach.



beetje kort maar ja dit was wat ik in gedachten had voor 1 hfdst dus.... er komen er nog wel veel


Reacties:


PeachyFull
PeachyFull zei op 27 april 2012 - 19:15:
I like it


eonmikey
eonmikey zei op 25 april 2012 - 16:13:
Dankje


KiKey
KiKey zei op 25 april 2012 - 15:02:
Voor een beginner ben je al heel goed!