Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Gedichten » nonsensgedicht: toekomst

Gedichten

1 maart 2009 - 18:38

43

0

224



nonsensgedicht: toekomst

Blablabla
Ik zie het
Jij niet
Rarara
Ik weet het
Jij raad
Laat mij weten
Wanneer je gaat
Dan kijk ik in mijn bol
Van glaskristal
Auto’s zoevend door de lucht
Uitstappen naar de maan
Marsmannen op aarde
Alle mensen met een leuke baan
Alle scholen in de space
Iedereen met een lach
Op hun leuke face


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.