Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Gedichten/Poets » Gedichten/Poets

Gedichten/Poets

29 april 2012 - 17:17

30

0

127



Gedichten/Poets

Ik dacht iets te
weten .
Wist niets te denken,
in gedachten
verzonken,
hersenen zwevend boven alles,
zag ik mezelf
denken.




Mensen willen snel oud worden,
Hoe kunnen ze het kind zijn
vergeten?
Zo onschuldig, zo probleemloos, zo zorgeloos…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.