Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van Narnia » The buyed wardrobe » Chapter 19

The buyed wardrobe

1 maart 2009 - 21:42

326

1

336



Chapter 19

Chapter 19:

Na een hele hoop Nederlandse woorden konden Edmund en Rillian al een aardig mondje Nederlands. “Dochters van Eva, Zonen van Adam. Sta op en volg me.”¯ Zei Aslan die de tent binnengekomen was. “Tuurlijk Aslan, we komen zo!”¯ Zei Rilian in het Nederlands en Aslan keek raar op. “Wat is dat nou weer voor een taaltje.”¯ Zei Aslan lachend en hij liep de tent uit. Ze volgden Aslan de tent uit. “Waar gaan we eigenlijk heen?”¯ Vroeg Edmund. Aslan zei niets en liep het bos gewoon door. “Ga hier in.”¯ Zei Aslan en hij toverde een magische cirkel dat leek op een soort van portaal. Aarzelend strompelde Edmund naar binnen en algauw volgde de rest ook.
Ze kwamen uit in een open plek waar allemaal Narniërs zaten achter aambeelden, voor ovens stonden en Narniërs die aan het rusten waren. “Hier worden de wapens en de uitrustingen gemaakt.”¯ Zei Aslan en hij liep door de massa heen. “Als ze moe worden kunnen ze altijd naar de ‘rustplek’ gaan. Daar zullen ze snel weer actief worden en zullen ze weer aan het werk gaan.”¯ Zei Aslan. “Kunnen we het halen tegen de witte heks?”¯ Vroeg Ellen nieuwschierig. “Niemand weet hoeveel troepen ze zal hebben, het word dus afwachten.”¯ Zei Aslan. “Oké.”¯ Ellen knikte.

Ze volgden Aslan tot ze aan een houten tafel kwamen waar vier uitrustingen op lagen. “Deze uitrustingen zijn voor jullie. Draag er zorg voor.”¯ Zei Aslan. “Mogen we ze nu al aandoen?”¯ Vroeg Dorien. “Het is beter dat je ze aandoet als de strijd begint.”¯

“Kom mee, jullie hebben alles gezien.”¯ Zei Aslan na een tijdje en ze liepen terug naar de magishe cirkel. “Hoe doet hij dat nou toch!”¯ Fluisterde Ellen tegen Edmund. “Geen idee, ik vraag me af hoe ie Narnia schepte!”¯ Antwoordde Edmund.
“Hoe ik Narnia schepte?”¯ Vroeg Aslan. De kinderen knikten. “Ik zal het jullie nog wel eens vertellen, nu kunnen jullie beter jullie vaardigheden trainen.”¯ Zei Aslan en ze liepen het kamp binnen.


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 1 maart 2009 - 21:45:
SPANNEND meer <3