Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Hongerspelen » Life in District 2 [Pauze] » 00. Proloog

Life in District 2 [Pauze]

20 mei 2012 - 22:18

266

8

473



00. Proloog

Als je nog tips hebt, wil ik die graag lezen. xx

-
Papa duwde me terug op de mat. ‘Nog een keer! Waag het niet om op te geven Tatia!’ Vermoeid probeerde ik de bulldozer van een wijf voor me knock-out te slaan, maar het lukte niet. Zij was ouder, sneller en veel meer fanatieker dan ik. Want het boeide me eerlijk gezegd geen ene reet. Met een harde klap viel ik op de inmiddels bebloede mat. Ik vroeg me gewoon serieus af wie dit schoonmaakte. Daar had ik nu heel veel medelijden mee.
Kreunend rolde ik op mijn zij en keek mijn vader aan. ‘Verdomme Tatia! Zo win je de hongerspelen nooit!’ Hij smeet zijn kladbord op de grond en rukte me ruw overeind. Met zijn hand vol littekens kneep hij in mijn kin en duwde mijn hoofd omhoog.
‘Hoeveel keer moet ik het je nog zeggen? Wil je soms dood gaan? Nou, ga dan vooral zo door. Je bent niks waard, helemaal niks! Zo krijgt je familie nooit de eer die wij verdienen. Of je het nou wilt of niet, jij bied je aan bij deze hongerspelen. Daar zorg ik hoogstpersoonlijk zelf voor!’ Hij tierde nog na over waar ik dacht dat de woorden “belangrijk”¯ en “respectvol”¯ in voorkwamen. Zodra hij zijn greep verslapte, rende ik de plaatselijke gymschool uit en ging meteen naar huis. Of eigenlijk, dat wat vroeger mijn huis was. Papa kon de huur niet meer betalen sinds mama overleden was, en het huis stond er nu wat vervallen bij. Maar dat maakte niets uit. Voor mij was dit mijn thuis.

Dit was het enige plekje wat het Capitool nog niet van mij had afgenomen.


Reacties:

1 2

RockPrincess
RockPrincess zei op 23 mei 2012 - 20:09:
bam! Die knalt er even in! vet begin, ik ga snel verder!

xx


lola14 zei op 15 mei 2012 - 17:17:
prachtig waneer ga je verder?


PeachyFull
PeachyFull zei op 13 mei 2012 - 19:08:
Supah <3 Snel verder, word nogal nieuwsgierig.


Bumblebee
Bumblebee zei op 13 mei 2012 - 13:07:
OMG~!!!
This is just AWESOME!
You rock, girl! The story must go on...


MissEva
MissEva zei op 12 mei 2012 - 23:36:
Dankje Marian, ik heb het meteen veranderd! Luff ya all. XD

X