Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Densetsu no Akio. » Nice To Meet You.

Densetsu no Akio.

16 mei 2012 - 19:32

1115

1

325



Nice To Meet You.

''Ne, ne,'' Shuu sprong vrolijk langs de Quilava en keek hem met glinsterende ogen aan. ''Burn is ook een rebel?'' De Growlithe keek vragend naar de pokémon die voor hem liep, proberend niet te struikelen, omdat hij achteruit liep. ''Ik kan niet zeggen dat ik bij een rebellengroep hoor, maar, ja. Ik ben een rebel. Op mijn eigen manier,'' antwoordde Burn met een kalme blik, die hij langzaam naar boven richtte, op zijn trainer. Ze was de hele tijd stil geweest sinds Burn haar had proberen uit te leggen wie dit waren. Eigenlijk was het best logisch dat ze stil was, aangezien de pokémon hí¡í¡r wel konden verstaan, maar zij hén niet. Voor haar klonk het gepraat van Burn als 'Quilava, Quil'. Burn gromde even en keek toen weer voor zich. ''Zijn jullie de enige?'' vroeg hij toen, zijn vraag vooral gericht op Kenshin. Deze schudde zijn hoofd. ''We zijn met meerdere, maar we hebben ons opgesplitst,'' legde hij uit. ''Hoeveel meer?'' reageerde de Quilava bijna meteen. ''Met drie meer. De rede dat we op zoek zijn naar de Lucario in de buurt van Solaceon Town zit bij het andere groepje,'' mompelde Kenshin weer. ''Dat zijn er niet veel...'' fluisterde Burn tegen zichzelf. Hij wilde niet de aandacht trekken van de rest met zijn opmerking. Hij had geen zin om alles uit te leggen.

''Yasu..'' jammerde Akio, terwijl hij droog voor zich uitstaarde en probeerde zijn evenwicht te behouden tijdens het lopen. De Buizel duwde zich wat omhoog via zijn schouders en keek hem van bovenaf vragend aan. ''Wat?'' Ze keek hem droog aan. ''Ik heb ook pijn aan mijn voeten, maar zie je mij op Kunai's rug klimmen?'' antwoordde de Riolu. ''Zou je het wel doen als je de kans kreeg?'' vroeg ze grinnikend. Akio sloeg zich op zijn voorhoofd met zijn rechterpoot. ''Dat bedoelde ik niet,'' mompelde hij, maar liet het verder rusten. Het had waarschijnlijk toch geen zin meer. Ook al kenden ze elkaar niet zo lang, het was alsof hij al jaren met haar had doorgebracht. Hij wist automatisch dat ze toch weer een vaag antwoord klaar had. ''Volgens mij lopen we verkeerd, kozo,'' sprak Kunai plots. De twee keken meteen op, naar de Weavile die wat verderop stilstond, met een bedenkelijke blik in zijn ogen. Yasu sprong van Akio's rug af en rende samen met de Riolu naar Kunai toe. ''Hoe bedoel je?'' vroeg het blauwe wezentje toen ze bij hem stonden. ''We zijn naar rechts gegaan vlak voor Hearthome. We gaan nu op Pastoria City af,'' antwoordde de Weavile, terwijl hij achter zijn hoofd krabte. ''Is dat slecht, dan?'' merkte Yasu op. Ze keek recht in de rode ogen van Kunai. ''Niet per sé, maar dit is omlopen.'' Yasu fronste licht en keek toen naar Akio. ''Wel.. We hebben ons sowieso al opgesplitst met Kenshin en de rest. Misschien vinden we op deze manier wat meer kameraden? Ik bedoel, Kenshin heeft vast al de pokémon verzameld op zijn weg, tegen de tijd dat we daar langsgaan..'' De Weavile dacht weer even na en knikte toen droog. ''Goed bedacht, kozo. We nemen deze weg.'' Hij draaide zich om en vervolgde zijn pad, gevolgd door de Buizel en Riolu.

''Akio~, ik verveel me~,'' zeurde de Buizel. ''Wat moet ik daaraan doen?'' mompelde Akio, maar ze leek hem niet gehoord te hebben. Hij keek vragend om toen hij niks van haar hoorde en kwam erachter dat ze tot stilstand was gekomen. Hij volgde haar blik en zag daar drie pokémon aan komen wandelen. Eén van hen was net zo'n wezen als Yasu en liep vrolijk marcherend naast een Cubone. Daarachter liep een Pikachu, die een brede glimlach op zijn snoet had. Het leek erop dat de Buizel een lied aan het zingen was, maar de woorden waren te onverstaanbaar voor Akio. Toen ze eenmaal dichterbij kwamen, werden de woorden wel duidelijk. ''Gegroet, reizigers!'' riep de Buizel spontaan, toen hij ze had opgemerkt. Kunai fronste naar de andere twee, maar besloot zijn mond te houden. Yasu grijnsde net zo breed als de andere Buizel en ging voor hem staan. ''Gegroet, soortgenoot!'' riep ze op dezelfde manier terug. De Riolu stond als verbluft toe te kijken, hopend dat hij dit nu eigenlijk droomde. Die Buizel zou weleens Yasu's oudere broer kunnen zijn.. ''Wat brengt jullie hier?'' vroeg de Pikachu, die verlegen achter zijn metgezellen stond. ''We zijn inderdaad op doorreis,'' antwoordde Akio. Hij richtte zijn rode ogen op de Cubone, die een kille afstraling toonde. Hij zei niets. In plaats daarvan stond hij stil toe te kijken, wachtend tot hem iets gevraagd werd. ''Wij zijn op weg naar een missie!'' reageerde de Buizel. ''Ronin, wat als die missie nou geheim was? Dan had je het nu mooi verpest,'' sprak de Cubone toen eindelijk. Hij wierp even een kille blik naar de Buizel, voordat hij zijn ogen op Kunai had gezet. ''Ik ben Skull, en dit zijn Ronin en Sora,'' stelde hij zich en de anderen toen voor, wijzend op de pokémon in kwestie bij het noemen van hun namen. ''Wij zijn team Perdió, een Adventure Team. En ik ben de leider,'' voegde hij eraan toe.

''Een Adventure Team?!'' floepte Yasu er meteen verbaasd uit. Kunai zuchtte. ''Een Adventure Team is een team dat missies uitvoert en beloningen ervoor ontvangt. Ze werken voor een guild, waar de missies ophangen. Hun bedoelingen zijn simpel; het helpen van pokémon,'' antwoordde de Weavile. De jonge Buizel keek hem bewonderend aan, maar daar besteedde hij geen aandacht aan. ''Ik ben Akio, en dat zijn Yasu en Kunai,'' sprak de Riolu vriendelijk, waarbij hij naar de Cubone keek. Skull's gezichtsuitdrukking veranderde echter niet. ''Fijn jullie te ontmoeten,'' reageerde Sora net zo vriendelijk als het blauwe wezentje, maar trok zich daarna weer terug achter zijn teamgenoten. ''Hé, ik heb een idee!'' Ronin keek verwachtingsvol naar de rest, maar zonder hun reactie af te wachten, ging hij net zo hyper verder. ''Waarom gaan jullie niet mee naar de missie? Dan kunnen jullie een echt Adventure Team in actie zien! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!'' Akio keek vragend naar de Weavile, die er zo te zien niet zo veel zin in had. De Riolu deed zijn mond open om het idee af te slaan, maar Kunai had door dat hij dat alleen maar wilde zeggen, omdat hij er geen zin in had. ''Ik denk dat Yasu en Akio dat geweldig zullen vinden,'' mompelde hij, voordat de andere twee een kans hadden er iets op in te brengen. ''Mits de rest het ook een goed idee vindt,'' voegde Kunai eraan toe. Sora en Yasu stemde er ook mee in. Uiteindelijk vond ook Skull het een goed idee. ''Goed. De client is deze kant op.''


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 16 mei 2012 - 21:30:
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAA xo
COOOOOOL CHAPTAAAAAAR;DD