Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Wat een nacht » Wat een nacht

Wat een nacht

16 mei 2012 - 23:58

2005

0

1301



Wat een nacht

Nick Simon Weerloos tegen mijn pen ^^

Wat een nacht.....


Wat veel mensen niet weten, is dat Nick en Simon niet alleen op Ernie en Bert lijken - ja, echt, kijk maar goed! - maar net als Bert en Ernie samen wonen. “Ja,”¯ zal je zeggen, “ik heb zelf op tv gezien dat ze een vriendin hebben en dat die ene een kind heeft.”¯
Dat is dus allemaal schijn, ze wonen niet eens in Volendam. Wat zouden twee hippe homo’s in Volendam moeten doen? Kijk, en daarom hebben ze een heel hip appartementje in het centrum van Amsterdam. Ik hoor je denken , ja ja homo’s ,dan had dat allang in de Story gestaan maar nee hoor. Dat zit namelijk zo, al die roddelmannetjes zijn ook homo dus die dekken elkaar - soms letterlijk maar meestal figuurlijk.

Hoe het allemaal begon...

“Nick, Nick. Ik kan niet slapen Nick!”¯
“Misschien had je dan niet zoveel koffie moeten drinken na het optreden.”¯
Nick rekte zich uit, hij lag eigenlijk wel lekker te slapen maar hij wist dat als Simon niet kon slapen dan sliep de rest ook niet. Dat was voor hem ook de belangrijkste reden om door te willen breken, zodat ze eindelijk genoeg verdienden voor aparte hotelkamers.
“Nee, dat is het niet, ik drink altijd te veel koffie. Het is gewoon dat ik het heel spannend vind allemaal.”¯
“Wat vind je spannend?”¯
“Wij, in een fanfic.”¯
“Dat meen je niet? Dus wat er nu gebeurt, is niet echt maar lijkt wel echt, maar het is eigenlijk allemaal verzonnen?”¯
“Ehm, ja als jij zegt wat ik denk dan klopt dat.”¯
Nick krabde even op zijn hoofd, hij had wel gehoord van fanfiction maar hij ging er vanuit dat hun fans dat soort dingen niet schreven. Om eerlijk te zijn, als hij naar de eerste drie rijen keek betwijfelde hij of zijn fans überhaupt wel konden schrijven.
“Liggen we daarom in één kamer?”¯
“Ja, wat dacht je dan? Jaap zou ons nooit samen in één kamer laten slapen.”¯
Nick begon nog wat harder te krabbelen. Als ze samen op een kamer lagen dan kon het niet anders betekenen dan dat het een 18+ verhaal was maar waar was dan het meisje dat eigenlijk de schrijfster moest voorstellen?

Een half uur later zaten ze vol verwachting naar de kamerdeur te kijken. Ze verwachtten allebei dat er elk moment aangeklopt zou worden maar er gebeurde eigenlijk weinig. Ze hadden nu in ieder geval wel tijd om verder te filosoferen.
“Ik snap niet waarom we nu ineens in een fanfic zitten. We hebben nog nooit in een verhaal gezeten.”¯
Nick dook even onder zijn bed, rommelde in een koffer en haalde er wat uit.
“Wel waar, en het was nog jouw idee ook. Kijk wat er van komt.”¯
Hij smeet de Tina in Simons gezicht. “Jij ook altijd met je stomme ideeën.”¯
“Nou, jij zei dat we met ‘the Voice’ nieuwe fans zouden trekken. Ik denk dat je eerder daar tussen moet zoeken. Ik zie dertienjarige meelbieten geen keiharde porno schrijven.”¯

Het bleef even stil in de kamer. Er hing een wat ongemakkelijk sfeer. Ze wisten allebei dat als het meisje er nu nog niet was, het meisje vast niet meer zou komen. Maar wat dan? Simon had wel een bijna onbedwingbare drang om zijn hand op Nicks dij te leggen maar dat kon toch niet waar zijn?
“Simon?”¯
“Ja Nick?”¯
“Mag ik je zoenen?”¯
Geschrokken van de woorden die uit zijn mond kwamen, sloeg Nick zijn hand voor zijn mond; ineens viel het kwartje, ze zaten in een gayporn-verhaal...
“Dan moet je wel je hand weghalen, gekkie.”¯
Nick kneep zijn ogen stijf dicht en liet langzaam zijn hand zakken. Voor hij het wist voelde hij een paar lippen op zijne en het voelde nog verdomd goed ook. Nieuwsgierig naar meer, opende hij zijn mond een klein beetje. Simon greep meteen zijn kans om op verkenning te gaan. Als een paling op het droge krioelde zijn tong bij Nick naar binnen. De enthousiaste reactie van Nick verbaasde hem wat maar het schudde de vlinders in zijn buik wel wakker. Dit had hij nog nooit gevoeld, niet bij eender welk meisje dan ook. En dat waren er best wel wat geweest.
Voorzichtig opende hij zijn ogen, bang om de betovering te verbreken. De ogen die hem aankeken straalden hetzelfde uit als hij voelde. Het gaf hem het duwtje in de rug dat hij nodig had om zijn handen verder op onderzoek te laten gaan.
Voorzichtig liet hij zijn hand langs Nicks dijbeen omhoog glijden, maar toen zijn puntje bijna bij het paaltje kwam, boog hij toch af. Nick had minder last van gene en dook meteen op zijn doel af. Het kon eenmalig zijn dat ze in een fanfic zaten en dan wilde hij er alles uit halen wat er in zat. Menig treinreis had hij uit het raampje zitten staren, dromend over wat er nu misschien zou komen.

“Maar Nick, wat nou...”¯
“St, verpest het nou niet.”¯
Simon gaf zich over aan Nick. Het leek wel alsof hij veel meer ervaring had op dit gebied. Natuurlijk kende iedereen in Volendam de verhalen wel die er over Nick en Jan gingen, maar als zijn beste vriend had Simon dit nooit achter hem gezocht. Maar goed, wat er nu door zijn lijf raasde, had hij ook nog nooit achter zichzelf gezocht. Hij duwde zijn heupen een stukje omhoog om Nick de kans te geven om zijn spijkerbroek uit te trekken. Een stemmetje in zijn hoofd zei dat hij meer initiatief moest tonen, ook de kleren van Nick zijn lijf moest scheuren maar hij was verlamd, bang om het moment te breken. En daarbij kwam dat Nick heel goed leek te weten wat hij aan het doen was. Hij voelde hoe zijn vriend zonder schaamte zijn lul in zijn mond nam. Hij moest aan Annie Schilder in een bikini denken om niet meteen klaar te komen. Voor het eerst in zijn leven wist hij niets meer te zeggen dus mompelde hij het enige wat nog in hem opkwam. “Oh god, Nick, ga door. Tering...”¯

Nick ging glimlachend door met waar hij mee bezig was, in stilte de schrijfster van dit verhaal dankend. ‘Tuurlijk wist hij heel goed waar hij mee bezig was, zeker toen hij Simon zijn lul helemaal in zijn mond nam en tot zijn vreugde ontdekte dat Jan echt een Jantje was in vergelijking met Simon. Hij zoog, likte en kuste het lid waar hij al zolang naar verlangd had. Precies op de juiste momenten stoppend om het niet tot een voortijdige climax te laten komen. En pas toen hij zeker wist dat hij zijn maatje had waar hij hem wilde hebben ging hij een stapje verder. Hij pakte de tube glijmiddel die heel handig dit verhaal in was geschreven, en draaide het dopje er af.

Plotseling voelde Simon iets kouds in zijn bilspleet en vermoede dat dit verhaal toch steeds meer een 18+ wending kreeg. Hij had genoeg verhalen gehoord en gelezen om te weten dat ontspannen het beste was wat hij op dit moment kon doen, maar wat is dat verdomde lastig als de persoon waarmee je iedere avond op het podium stond, zijn vinger in je kont probeerde te stoppen.
Nick was als een broer voor hem maar hij had intussen wel begrepen dat dit fans niet tegenhield dit soort verhalen te schrijven. Het ontspannen ging hem beter af als hij zelf verwacht had, het begon zelf wel plezierig aan te voelen. Héél plezierig eigenlijk, en hij wist dat hij er klaar voor was. Hij kwam overeind en keek Nick aan. Zijn stem sloeg een beetje over toen hij zei; “Kom hier, ik wil je naakt tegen mij aanvoelen.”¯

Nick liet Simon zijn T-shirt over zijn hoofd trekken terwijl hij zelf zijn broek liet zakken. Zijn lul was blij dat hij eindelijk bevrijd was en stond fier overeind. Hij glimlachte toen Simon wat angstig vroeg; “Weet je zeker dat dat gaat passen?”¯
“Durf je het uit te proberen?”¯
“We hebben al op een boot gestaan tijdens de Gaypride, dan kan dit er ook wel bij.”¯
Hij deed een schietgebedje en ging liggen, wachtend op wat komen zou kneep hij zijn ogen stijf dicht. Maar waar hij op wachtte, gebeurde niet; hij voelde niets. Voorzichtig opende hij één oog, Nick stond hem aan te staren. “Je denkt toch niet dat ik je meteen bespring. Ontspan even joh. We hebben nog de hele nacht.”¯
“Als het aan mij ligt de rest van ons leven,”¯ fluisterde Simon meer tegen zichzelf dan tegen iemand in het bijzonder.

“Schuif eens op, dan kom ik naast je liggen.”¯
Simon schoof op om ruimte te maken, niet teveel want hij wilde Nick tegen zich aan voelen, en tilde de dekens een stukje op zodat ze er samen onder konden liggen. Zwijgend lagen ze een tijdje naast elkaar, het was misschien allemaal een beetje te snel gegaan. Als de doos van Pandora echter eenmaal geopend is...
Simon lag zijn hersens te pijnigen. Op zich ging dit wel de kant op waar hij naar toe wilde maar er was een klein detailtje waar hij zich toch van afvroeg of dat dat wel was wat hij wilde.
Er was maar één manier om het tij te keren, initiatief nemen; hij had er al lang genoeg passief bij gelegen. Hij legde zijn hand op Nicks buik en begon zachtjes te strelen terwijl hij met zijn andere hand heel handig de tube glijmiddel opende en zijn eigen erectie begon is te smeren. Het scheelde dat het zo koud was, dat hielp een beetje om zijn geduld te bewaren.
Hij liet zijn hand zakken en ontdekte het lichaam dat hij toch wel goed kende, op een manier zoals hij het nog nooit bekeken had. Uiteindelijk bereikte hij het plekje waar hij naar op zoek was. Als alles waar was wat hij gelezen had, was hij nog maar een paar centimeter verwijderd van het magische plekje, maar om daar te komen moest hij Nick toch nog even afleiden. Zijn lippen zochten, niet voor de eerste keer deze avond, de lippen van de man waar hij toch al jaren lief en leed mee deelde. Pas toen hij de reactie kreeg die hij zocht liet hij zijn wijsvinger voorzichtig naar binnen glijden en ging op zoek. Een hoog gilletje gaf hem het teken dat hij gevonden had wat hij zocht, de grijns op zijn gezicht leek niet te onderdrukken. Dit was leuk, zijn volgende beweging veroorzaakte weer een kreun en het leek wel of hij een heel nieuw muziekinstrument had gevonden. Hij bespeelde Nick met een passie die hij bij zijn gitaar nooit had gevoeld maar vergat bijna waar hij daadwerkelijk mee bezig was.
“Oké, oké, ik ben er klaar voor, stop maar. Oh God, ga mij niet vertellen dat dit je eerste keer is.”¯
“Laten we zeggen dat ik gewoon heel muzikaal ben aangelegd.”¯
“Zou fijn zijn als ik daar niet alleen in bed wat van merk.”¯
Simon besloot dat Nick nu iets teveel praatjes begon te krijgen en nam plaats tussen zijn benen, bedacht zich geen moment en liet zijn lul langzaam in Nicks sterretje verdwijnen. Wederom kwam Annie Schilder in bikini goed van pas, en Jan Smit in zijn Speedo, en de 3Js in de sauna, alle drie. Terwijl Simon zijn heupen rustig bewoog, was Nick ongeduldiger, spoorde zijn vriend aan om sneller en harder te gaan. Simon besloot echter, om zoals gewoonlijk niet naar Nick te luisteren en gewoon zijn eigen ding te doen, niks niet sneller en harder. Dat kon altijd nog, vanavond zou hij de liefde bedrijven, morgen zouden ze wel weer verder zien. En terwijl Nick kreunde van genot, genoot Simon in stilte.
Tot hij eindelijk zijn ogen opende en in de ogen van zijn partner keek, de ogen smeekten naar een orgasme en daar kan hij geen nee tegen zeggen. Met zijn hand hielp hij hem naar een hoogtepunt, maar uiteindelijk mistte hij deze omdat hij door zijn eigen vuurwerk volledig was afgeleid.

Hijgend lagen ze naast elkaar. De spanning was om te snijden, beiden waren bang het verkeerde zeggen. Ze wisten beide dat ze niet wilden dat het bij deze keer zou blijven maar hun lot leek in de handen van een voor hen onbekende schrijfster te liggen. Ze hoopten wel dat ze nog veel inspiratie zou krijgen, daar zouden zij zeker voor zorgen!


Einde, voor nu dan.....


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.