Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 57.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

17 mei 2012 - 17:21

1038

0

198



57.

James zit nog altijd op het dak met tranen in zijn ogen, hij trekt zijn benen op en zet ze tegen zijn borst aan dan slaat zij zijn armen om zijn benen heen. James laat zijn hoofd op zijn knieën rusten terwijl de tranen langs zijn wangen naar zijn kin rollen.
“James, waarom is Lily weg?”¯ vraagt plots een zachte stem naast hem. James was zo in gedachten dat hij niet merkte dat er iemand naast hem was komen zitten, en kijkt hij geschrokken op en met betraande ogen kijkt hij recht in het bezorgde gezicht van Logan.
“I-k weet het niet,”¯ stottert James, maar diep van binnen weet hij wel degelijk waarom ik weg ben en hij veegt met de mouw van zijn shirt de tranen weg. Logan slaat zijn arm om James’ schouder heen en knijpt er zachtjes in.
“James vertel me alsjeblieft wat er is gebeurt. Jij zit hier huilend op het dak en Lily rende net ook al weg van huis. Je weet dat je me kunt me vertrouwen,”¯ zegt Logan zachtjes en James knikt.
“Wacht, voordat ik iets vertel, zeg me alsjeblieft dat er iemand bij haar is. Ik zeg niets totdat ik weet dat ze veilig is,”¯ zegt James.
“Ja ze is veilig, Kendall kwam net terug van de supermarkt en toen hij aanbelde rende Lily de deur uit en is hij haar gevolgd. Dus maak je over haar maar geen zorgen, ze is in goede handen,”¯ zegt Logan geruststellend.
“Oké,”¯ zegt James opgelucht en hij kijkt Logan aan.
“Nou, vertel me alsjeblieft wat er gebeurt is,”¯ zegt Logan. James knikt voorzichtig en vertelt het hele verhaal van wat er net tussen ons gebeurt is.

Ik sta nu al een tijdje in de armen van de persoon voor mij in zijn armen uit te huilen zonder dat ik weet wie het is. Ik haal mijn handen voor mijn gezicht weg en kijk met betraande ogen naar boven, Kendall kijkt mij met bezorgde ogen terug aan.
“Lily wat is er gebeurt boven?”¯ vraagt Kendall en ik schud mijn hoofd.
“Niets bijzonders,”¯ antwoord ik. Kendall pakt met een hand mijn kin vast zodat ik mijn hoofd niet weg kan draaien en kijkt me lang aan.
“En nu de waarheid,”¯ zegt Kendall en ik sluit mijn ogen waardoor meer tranen uit mijn ooghoeken ontsnappen.
“Lillith Delara Wesley kijk me aan,”¯ zegt Kendall op een serieuze toon. Ik open geschrokken mijn ogen en kijk hem met grote ogen aan, niemand heeft mij ooit bij mijn hele naam, inclusief Delara die nieuw voor mij is, genoemd.
“De waarheid graag,”¯ zegt Kendall nog eens en ik zucht. Kendall ziet aan mijn houding dat ik het wil gaan vertellen dus pakt hij mijn hand vast en begint te lopen.
“Ik weet niet waar ik moet beginnen,”¯ stotter ik en ik voel dat Kendall zachtjes in mijn hand knijpt.
“Wat heeft James gezegd wat je zo van streek maakte?”¯ vraagt Kendall. Ik slik even en knipper de tranen weg uit mijn ogen.
“James zei dat ik mager werd en dat is helemaal niet zo maar hij geloofde mij niet. En toen begon hij ook nog eens over mijn nachtmerries over Devon.. En - en..”¯ maar verder kom ik niet want ik barst in tranen uit. Kendall stopt met lopen waardoor ik ook automatisch stop en hij staat zijn armen stevig om mij heen dan gaat hij met een hand door mijn haren heen.
“Lily, James heeft wel een beetje gelijk. Je eet weinig de laatste tijd en je slaapt ’s nachts nauwelijks of helemaal niet. En ik heb je wel eens diep in de nacht naar beneden horen gaan en toen kwam je niet meer naar boven,”¯ fluistert Kendall in mijn oor en ik schud wild mijn hoofd.
“Kendall begin jij nu niet ook al!”¯ zeg ik boos.
“Lily, doe eens even rustig. Ik zeg alleen maar dat hij wel een beetje gelijk heeft, meer niet,”¯ zegt Kendall op een rustige toon waardoor ik ook weer iets rustiger word. Kendall pakt mijn gezicht vast en kijkt me lang in mijn ogen aan.
“Wat is er verder gebeurt, of wat heeft hij gezegd?”¯ vraag Kendall en ik slik even.
“Oké, ik ga nu precies zeggen wat hij tegen mij heeft gezegd. Goed?”¯ vraag ik hem en Kendall knikt.
“Nou hij zei dat ‘ie me inderdaad te zwaar vond en dat hij niet met mij over Devon wilt praten, over wat er tussen ons gebeurt is omdat het hem niets kan schelen. En hij zei ook dat hij het geweldig vind om mij zo kapot te zien gaan omdat wat Devon mij heeft aan gedaan en dat hij zelfs heel erg blij was dat Devon mij dat heeft aangedaan,”¯ snik ik. Ik voel Kendall’s grip om mij heen verstrakken en hoor zijn hardslag versnellen, omdat ik mijn hoofd tegen zijn borst aan had gelegd.
“Dat meen je niet?”¯ vraagt Kendall ongelovig. Ik kan aan zijn stem horen dat hij boos is, ik knik voorzichtig en kijk hem aan. Kendall laat mij los uit zijn greep en pakt mijn hand vast, dan trekt hij me mee terug richting huis.
“Kendall, w-at ga je doen thuis?”¯ vraag ik hem bang.
“Wat ik ga doen? Ik ga hem eens even duidelijk vertellen wat ik vind van wat hij allemaal tegen jou zegt en dan heb ik het vooral over dat van Devon en jou!”¯ zegt Kendall kwaad en hij versnelt zijn pas.

Thuis aangekomen gooit Kendall de voordeur open en stormt het huis binnen, als hij James in de woonkamer niet ziet zitten rent hij de trap op en hoor ik hem boven James de huid vol schelden over wat hij allemaal wel niet is om dat soort dingen tegen mij te zeggen net nu ik het zo moeilijk heb.
Ik zit in mijn eentje aan de keuken tafel en druk huilen mijn handen tegen mijn oren aan om het niet te hoeven horen, want beide jongens gaan hard tegen elkaar tekeer boven. Plots voel ik twee handen op mijn schouders en ik draai me om, achter mij staat Sky en ik kijk hem met betraande ogen aan. Sky trekt mij omhoog en geeft mij een stevige knuffel, dan gaat Sky op een stoel zitten en strekt mij voorzichtig aan mijn heupen op zijn schoot. Ik houd nog steeds mijn handen voor mijn oren terwijl Sky mij stilletjes in zijn armen heen-en-weer wiegt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.