Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 59.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

17 mei 2012 - 17:23

1080

0

266



59.

“Zeg, hoe erg is het eigenlijk?”¯ vraag ik James als we op de bank zitten.
“Niet zo heel erg. Er zit geen gapend gat in als je dat soms denkt,”¯ zegt James met een knipoog. Ik grinnik zachtjes en leg me tegen James aan, dan horen we voetstappen op de trap en kijken we beide op als Paul, Ian, Carlos, Mayke, Engelien, Kendall, Logan, Rhiannon en Sky de woonkamer komen binnen gelopen.
“Nou, als je er een poster of zoiets overheen hangt is er niets aan de hand,”¯ zegt Carlos grinnikend als hij op de armleuning van de bank gaat zitten.
“Maar alles is weer goed neem ik aan?”¯ vraagt Paul en hij kijkt James en mij om de beurt aan. James en ik knikken, ik sluit mijn ogen en leg mijn hand op zijn borst neer.
Na een tijdje gaat de bel en schrik ik wakker, James kijkt me lachend aan en ik kijk omhoog naar zijn gezicht.
“Niet lachen,”¯ mompel ik gapend. Ik sta op van de bank en loop rustig naar de voordeur toe, met een gaap open ik de deur. Voor mij staan Evan en Nicky mij lachend aan te kijken en Liberty klemt haar armpjes rond mijn been heen, glimlachend buig ik me voorover en til Liberty op dan geeft haar een knuffel en loop met de twee jongens achter mij aan naar binnen. Evan en Nicky hangen hun jassen op en ik help Liberty uit haar jasje en hang die ook op, in de woonkamer rent Liberty meteen naar James toe en strekt haar handjes naar hem uit.
“Jongens willen jullie wat drinken?”¯ vraag ik Evan en Nicky en beide jongens knikken. Evan gaat tussen James en Sky inzitten op de bank terwijl Nicky met mij mee de keuken inloopt. Nicky pakt twee glazen uit het kastje en zet ze op het aanrecht neer terwijl ik een fles Cola uit de koeklast pak en de glazen inschenk, dan zet ik de fles weer terug en loop samen met Nicky de woonkamer in. Nicky zet de glazen op tafel en dat staan Paul, Ian, Engelien, Mayke, Kendall, Carlos op en lopen de gang in, ik ga naast Logan op de bank zitten en kijk hem vragend aan.
“Wat gaan hun doen?”¯ vraag ik hem en Logan haalt zijn schouders op.
“Ik heb geen idee, maar volgens mij gaan ze naar buiten,”¯ antwoord Logan als Paul met zijn jas en schoenen aan terug de kamer in komt gelopen.
“Zeg pap, waar gaan jullie naar toe?”¯ vraag ik Paul als hij zijn autosleutels van het kastje afpakt.
“Nog even naar de winkel om wat dingetjes te halen voor vanavond,”¯ antwoord Paul en ze lopen met zijn zessen de deur uit.

Na nog een tijdje gepraat te hebben staan Logan en Rhiannon op en lopen ze de gang in, met hun jassen en schoenen aan komen ze terug de woonkamer in gelopen en kijken James vragend aan.
“James, mogen we jouw auto even lenen?”¯ vraagt Logan en James knikt.
“In mijn jaszak zit de sleutel,”¯ antwoord James, Logan knikt en loopt met Rhiannon hand in hand de gang weer in. Nicky, die een stoel had gepakt omdat de banken vol zaten daarstraks, zette de stoel terug aan de keukentafel en kwam naast mij op de bank zitten, ik leg me tegen hem aan en Nicky slaat een arm om mij heen. Ik kijk naar James en Liberty die met elkaar spelen op de bank, even kijk ik naar Nicky en zie dat hij naar Sky kijkt die met Evan praat en nerveus met zijn vingers speelt. Ergens heb ik het vermoeden dat Sky weet dat Nicky naar hem kijkt want af en toe schieten zijn ogen in de richting van Nicky en mij en dan weer terug naar Evan. Ik grinnik zachtjes en Nicky kijkt me vragend aan, maar als hij mijn gezicht ziet schud hij zijn hoofd. Ik sta op van de bank, pak Nicky’s hand vast en trek hem mee de keuken in, in de keuken sluit ik de schuif deur en dwing Nicky om op een stoel te gaan zitten, dan ga ik tegenover hem zitten en kijk naar zijn handen, waarmee hij zenuwachtig speelt. Na een paar seconde hoor ik Nicky zuchten en kijk hem afwachtend aan.
“Oké, ik weet waarom je me meenam naar de keuken Boo. Maar ik zeg toch niets,”¯ zegt Nicky en hij kijkt me aan. Ik glimlach bij de bijnaam die Nicky me af en toe geeft en schud mijn hoofd.
“Nick je kan het maar beter gewoon zeggen, ik krijg het toch wel uit je. Of je nou je mond eerst houd of niet, en dat weet je,”¯ zeg ik en ik til zijn kin op met twee vingers zodat hij me moet aankijken. Voorzichtig knikt Nicky en hij kijkt achter me om te zien dat er niemand de keuken binnen komt en zucht nog eens.
“Ik denk dat ik.. Eh, je weet wel, nou ja,”¯ begint Nicky. Hij stottert bij elk woord dat hij uit spreekt en dat doet mij lachen.
“Ach Nicky, zeg het me gewoon!”¯ zeg ik lachend. Ik pak zijn hand vast en knijp er zachtjes in.
“Maar ik weet dat jij het toch al weet,”¯ zegt Nicky en ik knik.
“Ja, maar ik wil het uit jouw mond horen,”¯ zeg ik op een rustige toon. Nicky kijkt me even onzeker aan maar knikt dan.
“Beloof je me om het nog even stil te houden?”¯ vraagt hij nerveus en ik knik.
“Dat beloof ik,”¯ antwoord ik en ik kijk hem aan.
“Ik denk dat ik die Sky leuk begin te vinden,”¯ zegt Nicky zachtjes en ik zie dat zijn kaken lichtelijk rood kleuren. Met een lach op mijn gezicht ga ik met mijn hand langs zijn wang en kijk hem aan.
“Dat had ik al door toen je de eerste keer naar hem keek,”¯ fluister ik. Nicky kijkt op en kijkt me vragend aan.
“Was dat echt zo duidelijk te zien?”¯ vraagt hij en ik haal mijn schouders op.
“Nou ja, ik ken je al mijn hele leven. Dus ik weet o onderhand wel wanneer jij iemand leuk vind of niet,”¯ grinnik ik en Nicky kijkt me met een rood hoofd aan.
“Maar dat is toch niet iets om je voor te schamen? Ik was ook vrijwel meteen verliefd op James,”¯ zeg ik en Nicky kijkt me lachend aan.
“Serieus?”¯ vraagt hij en ik hoor aan zijn stem dat hij me niet gelooft.
“Wauw, nooit gedacht dat mijn kleine zusje zo snel verliefd op iemand zou kunnen worden,”¯ zegt Nicky. Even kijken we elkaar zwijgend aan en barsten daarna in lachen uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.