Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 60.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

17 mei 2012 - 17:25

986

0

198



60.

We praten nog een halfuurtje door als op gegeven moment de deur zachtjes word opengeschoven en het kleine hoofdje van Liberty om het hoekje steekt. Ze kijkt ons vragend aan en schuift de deur nog wat verder open zodat ze er door kan en ze loopt naar ons toe, Liberty gaat voor Nicky staan en strekt haar armpjes naar hem uit. Nicky tilt haar op en zet haar lachend op zijn schoot neer, ik kijk hun lachend aan en sta op van de stoel.
“Ik ga even naar de woonkamer,”¯ zeg ik. Nicky knikt zonder op te kijken en speelt gewoon verder met Liberty, ik ga nog even met mijn hand door Nicky’s haren en loop dan de woonkamer in. Vrijwel meteen komt Sky naar me toe gelopen, pakt mijn hand vast en trekt me mee naar boven, hij doet mijn kamer deur open en ik ga op bed zitten terwijl Sky de deur dicht doet en naast mij komt zitten. Ik kijk hem vragend aan maar als ik de blik in zijn ogen zie, begin ik te lachend en Sky kijkt me vragend aan.
“Waarom lach je nou? Ik heb nog helemaal niets gezegd,”¯ vraagt Sky verward en ik schud lachend mijn hoofd.
“Weet ik, sorry. Nou vertel maar wat er is?”¯ vraag ik hem en Sky kijkt me onzeker aan.
“Nou, je weet die Nicky hé?”¯ vraagt Sky en ik knik.
“Ja, mijn broer. Nou ja, nepbroer, maar goed. Wat is er met hem?”¯ vraag ik hem, Sky slikt even en went zijn blik van me af.
“Sky, je kunt me alles vertellen. Dat weet je toch?”¯ vraag ik hem. Ik pak zijn hoofd vast en draai zijn gezicht richting de mijne en kijk hem aan. Sky knikt voorzichtig en kijkt me aan.
“Ik denk, dat ik.. Nou ja, je weet wel,”¯ hapert Sky langzaam en ik zie in zijn ogen dat hij er niet echt zo zeker van is dan wat hij had gehoopt.
“Je vindt hem leuk hé? Of niet dan?”¯ vraag ik hem en ik laat zijn hoofd los. Sky speelt zenuwachtig met zijn vingers en knikt voorzichtig.
“Ja, ik denk het wel,”¯ mompelt Sky langzaam en hij kijkt me aan.
“Maar hij zal mij toch nooit leuk gaan vinden,”¯ zegt Sky dan, zijn stem klinkt verdrietig. Ik pak stilletjes zijn hand vast en schud mijn hoofd, Sky kijkt me vragend aan.
“Sky ik ken Nicky, en hij valt totaal niet op meisjes,”¯ zeg ik. In Sky’s ogen zie ik dat hij een beetje opfleurt om wat is net zei.
“Maar hoe kun je nou weten dat hij mij ook leuk vind?”¯ vraagt Sky en hij kijkt naar zijn handen. Langzaam kleuren zijn kaken rood en ik begin te lachen, waardoor Sky vragend opkijkt.
“Wat nou?”¯ vraagt Sky onzeker.
“Lieverd, ik sprak Nicky daarnet beneden. En ik mag dit eigenlijk niet zeggen, maar hij vind jou ook wel leuk,”¯ antwoord ik. Sky kijkt verrast op en ik lach zachtjes en knik.
“Geintje zeker?”¯ vraagt Sky maar ik schud mijn hoofd.
“Nee, ik zweer het je,”¯ antwoord ik. Ik steek mijn pink naar Sky uit en hij haakt zijn pink om de mijne.
“Pinky swear,”¯ zegt Sky en ik knik.
“Pinky swear,”¯ zeg ik en we glimlachen. Op gegeven moment word er hard en snel op de deur geklopt en Sky en ik kijkt geschrokken op als Nicky ineens binnen komt en snel de deur weer sluit en ervoor blijft staan.
“Euh Nicky?”¯ vraag ik hem. Nicky komt zwijgend naar ons toegelopen en komt naast ons op bed zitten maar zegt verder niets. Ik denk even na en sta dan grijnzend op, ze gaan me hiervoor haten maar het is niet anders. Met grote passen loop ik mijn kamer uit en draai de deur vanaf de buitenkant op slot, ik hoor hoe Nicky en Sky hard tegen de deur aan bonken en tegen me roepen.
“Lily doe die deur open!”¯ hoor ik Sky roepen en zijn stem slaat over.
“Ja, Boo! Wat heeft dit voor zin?”¯ vraagt Nicky lichtelijk geïrriteerd. Ik zeg niets en loop lachend de trap af naar beneden.
In de woonkamer zitten James en Evan op de bank en kijken mij vragend aan.
“Wat was dat?”¯ vraagt Evan terwijl hij Liberty op zijn schoot zet.
“Oh, ik heb Sky en Nicky op mijn kamer opgesloten,”¯ zeg ik schouderophalend en ga naast James op de bank zitten, die vervolgens zijn arm om mij heenslaat en me tegen zich aan drukt.
“Je hebt Sky en Nicky.. Oh!”¯ zegt Evan en hij kijkt me grijnzend aan.
“Ja, ik wil wedden dat ze me zo gaan haten maar het is het waard,”¯ zeg ik lachend.
“Wie kan jou nou haten?”¯ vraagt James lachend en hij druk zijn lippen op mijn wang. Glimlachend haal ik mijn schouders op en leg mijn hoofd op zijn borst, ik kijk naar Liberty die op Evan’s buik ligt met haar ogen gesloten.
Na een tijdje word het gebonk van boven minder en grinnik ik zachtjes.
“Zo, die weten dat ze dus niet worden bevrijd,”¯ zegt Evan lachend en James en ik knikken.
“Dat denk ik ook wel ja,”¯ zeg ik en ik zet de TV aan. Ik zap wat langs de kanalen als ik op gegeven moment de jongens inbeeld zie komen en laat het opstaan.
“Weet je James, je hebt me nog nooit vertelt waarover die serie nou ging waarin jullie spelen,”¯ zeg ik. Ik voel dat James zijn schouders ophaalt en glimlach, dan pak ik zijn armen en leg die om mij heen.
“Kijk nu maar gewoon, dan kom je er vanzelf wel achter,”¯ fluistert James in mijn oor.
“Dat kietelt,”¯ zeg ik zachtjes en ik ril. James lacht zachtjes en kijkt, net als Evan en ik naar de TV. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Liberty haar ogen open heeft en stilletjes met haar duim in haar mond ook naar de aflevering op TV kijkt. Evan drukt een kus op Liberty’s haren en slaat zijn armen om haar heen zodat ze niet van zijn schoot af kan vallen, en zwijgend kijken we met zijn vieren naar het beeldscherm.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.