Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 61.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

17 mei 2012 - 17:26

1272

0

211



61.

Sky en Nicky geven het op en gaan beide zuchtend naast elkaar op bed zitten.
“Ik snap niet waarom ze dit doet,”¯ zegt Sky en hij kijkt Nicky even aan.
“Nou ik denk wel dat ik weet waarom,”¯ zegt Nicky zachtjes en hij gaat in een kleermakerszit zitten, dan kijkt hij naar Sky die hetzelfde doet.
“Waarom dan wel?”¯ vraagt Sky met opgetrokken wenkbrauwen. Diep van binnen weet Sky heus wel waarom ik hun tweeën heb opgesloten maar hij is er nog niet helemaal zeker van of Nicky hem wel zo leuk vindt als hij hem.
“Omdat ik haar een geheimpje heb verteld en Lily is nou niet pepaalt de persoon die een geheimpje stil kan houden,”¯ antwoord Nicky lachend. Sky voelt zijn gezicht rood worden en hij went zijn gezicht af van Nicky, wiens gezicht ook langzaam een kleurtje krijgt. Zo blijven Sky en Nicky een tijdje zwijgend tegenover elkaar zitten, dan steekt Nicky voorzichtig zijn hand naar Sky uit en aait hem over zijn blote bovenarm. Sky kijkt verschrikt op naar Nicky’s hand maar doet verder niets, er gaat een tintelend gevoel door Sky’s lichaam heen en dat geeft hem, op een of andere manier, een goed gevoel. Met een glimlach kijkt Sky naar Nicky, pakt Nicky’s vrije hand vast en veegt met zijn duim over Nicky’s hand heen.
“Nicky, ik,”¯ begint Sky maar zegt verder niets meer. Hij merkt dat Nicky met zijn gezicht ietsje dichter bij dat van hem is gekomen en dat Nicky zijn hand op zijn wang heeft gelegd.
“Ssht, je hoeft niets te zeggen,”¯ fluistert Nicky en voor dat Sky het weet, drukt Nicky zijn lippen op die van Sky. In eersteninstantie weet Sky niet zo goed wat hij moet doen, omdat hij nog nooit eerder iemand gekust heeft, maar al snel legt hij zijn handen tegen Nicky’s borst aan, terwijl Nicky zijn handen op Sky’s heupen laat rusten en hem voorzichtig tegen zich aan drukt. Na een tijdje laten ze elkaar los en kijkt Nicky diep in Sky’s ogen en blijft hem aankijken.
“Ik vind je leuk Sky,”¯ zegt Nicky zachtjes. Sky kijkt hem met grote ogen aan en Nicky knikt.
“Toen ik je vanmiddag zo met Evan zag praten. Nou ja, je zag er gewoon zo schattig uit weet je,”¯ zegt Nicky en hij zucht even.
“Meen je dat serieus?”¯ vraagt Sky en Nicky hoort aan Sky’s stem dat hij onzeker is.
“Ja, ja dat meen ik,”¯ antwoord Nicky en hij glimlacht even. Sky glimlacht terug en geeft Nicky een kus op zijn wang, Nicky kleurt licht rood wat Sky hard doet lachen.
“Hey! Je mag mij niet uitlachen,”¯ zegt Nicky en hij trekt een pruillipje.
“Sorry,”¯ zegt Sky met een piepstemmetje.
“Ik weet wel hoe je het goed kunt maken,”¯ zegt Nicky en hij kijkt grijnzend naar Sky die hem niet-begrijpend terug aankijkt.
“Wat bedoel je?”¯ vraagt Sky. Nicky haalt schaapachtig zijn schouders op, pakt Sky’s gezicht vast en trekt het voorzichtig naar zich toe, dan drukt hij zijn lippen op die van Sky en sluit zijn ogen, ook Sky sluit zijn ogen en slaat zijn armen rondom Nicky’s middel.
En terwijl ze daar zitten haal ik zachtjes de deur van het slot af en loop zonder te kloppen naar binnen, Nicky en Sky laten elkaar snel los en kijken verschrikt op, dan begin ik te lachen.
“Ik wist het!”¯ roep ik lachend en ik spring naast hun op bed. Even blozen Sky en Nicky maar dan beginnen ze beiden mij te kietelen en ik gil het uit.
“Oké! Oké! Ik geef me over,”¯ hik ik en ze stoppen met mij te kietelen. Ik ga weer rechtop zitten en kijkt van Nicky naar Sky en weer terug naar Nicky die mij grijnzend aankijkt.
“Jij kan ook echt niet je mond houden, of wel?”¯ vraagt hij met een lach. Ik schud wild mijn hoofd en leun met mijn armen op hun schouders.
“Nou, eigenlijk wel. Want ik heb helemaal niets gezegd, ik heb jullie gewoon opgesloten,”¯ antwoord ik.
“Weet je Nicky, ze heeft een punt,”¯ zegt Sky dan en Nicky kijkt hem ongelovig aan.
“Dat meen je niet?”¯ vraagt hij maar Sky knikt.
“Ja, ik bedoel maar. Ze heeft toch niets gezegd? Anders zou het hier nu vol zitten met mensen,”¯ antwoord Sky. Nicky kijkt hem bedenkelijk aan en knikt dan.
“Ja, dat is waar,”¯ zegt hij. Wanneer ik zie dat Nicky en Sky elkaar nogal verliefd aankijken, geef ik ze ‘per ongeluk’ een duwtje waardoor ze tegen elkaar aan vallen. Nicky en Sky vallen precies in elkaars armen met hun hoofden heel erg dicht bij elkaar, ik kijk ze lachend aan en wacht tot dat ze iets gaan doen, maar ter vergeefs, ze blijven zo in elkaars armen zitten.
“Ach jongens. Doe gewoon alsof ik er niet bij ben en kus elkaar!”¯ zeg ik met een zucht. Nicky en Sky draaien hun hoofden een klein stukje mijn kant op maar kijken elkaar dan al snel weer aan, langzaam komen ze met hun gezichten dichter bij elkaar en drukken hun lippen op elkaar. Met een glimlach op mijn gezicht kruip ik voorzichtig van het bed af en loop mijn kamer uit, de trap af. Als ik de woonkamer binnen kom, zie ik dat alleen James, Evan en Liberty in de kamer zitten en met een verbaasde blik in mijn ogen staar ik voor me uit.
“Zijn de anderen er nou nog steeds niet?”¯ vraag ik wanneer ik naast James op de bank ga zitten. James schud zijn hoofd en werpt een blik op de klok, het is al bijna zes uur.
“Ja vreemd, ze zijn al de hele middag weg,”¯ antwoord James. Ik knik en ik ga tussen James zijn benen in zitten en leg me, op mijn zij, tegen zijn borst aan.
“Nou ja, ze zullen zo wel komen,”¯ zegt Evan, die met Liberty op de grond aan het spelen is. Ik knik, James slaat zijn armen om mij heen en drukt een kus op mijn haren.
“Zeg, hoe zit het eigenlijk met Sky en Nicky?”¯ vraagt James na een tijdje. Ik til mijn hoofd op van zijn borst en kijk met een glimlach recht in zijn hazelbruine ogen die mij lief terug aankijken.
“Nou, toen ik de deur open deed zaten ze te zoenen. Dus ja, die twee passen echt goed bij elkaar,”¯ antwoord ik. James knikt en kijkt naar Evan en Liberty, die nog altijd op de grond met elkaar zaten te spelen, dan staat Liberty op en loopt naar de bank waar James en ik op liggen en kijkt ons met een vragende blik aan. Uiteindelijk klimt ze bij het gedeelte waar onze voeten liggen, op de bank en komt tussen mijn benen zitten en daarna legt ze zich tegen mij aan.
Niet veel later zijn Liberty en ik inslaap gevallen en komen Nicky en Sky, hand in hand, de woonkamer binnen gelopen en gaan naast Evan op de andere bank zitten.
“Dus toch?”¯ vraagt James, met een glimlach op zijn gezicht, aan de twee jongens.
“Wat bedoel je?”¯ vraagt Nicky, alsof hij geen flauw idee heeft waar James het over heeft. James schud ongelovig zijn hoofd en slaakt een diepe zucht.
“Kom op nou. Je weet best waar ik het over heb,”¯ zegt James en hij draait kort met zijn ogen. Dan verschijnt er een glimlach op Sky’s gezicht en hij knijpt zachtjes in de hand van Nicky, die hij nog altijd vast hield.
“Ze komen er toch wel achter, dus vertel het ze maar gewoon,”¯ fluistert Sky in Nicky’s oog. Nicky zucht even kort maar knikt dan.
“Oké.. Ja, Sky en ik zijn verliefd,”¯ zegt Nicky zachtjes.
“Wat dat nou zo moeilijk?”¯ vraagt Evan lachend. Hij geeft Nicky een zachte duw, terwijl de gezichten van Sky en Nicky langzaam maar zeker rood kleuren.
“Nee,”¯ stottert Nicky zachtjes en hij doet beschamend zijn ogen dicht.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.