Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush » 62.

Famous Dad? No way! ft. Big Time Rush

17 mei 2012 - 17:27

1079

0

241



62.

Tegen achten zijn we klaar met eten en doen Rhiannon, Sky en ik het laatste beetje afwas dat niet meer in de vaatwasser paste.
“Hey!”¯ roept Rhiannon als ze plotseling iets bij haar benen voelt. Alle drie kijken we naar beneden en zien dat Liberty met een armpje om Rhiannon’s been geslagen heeft en met haar duim in haar mond, ons slaperig aankijkt. Rhiannon legt de theedoek op haar schouder, tilt Liberty op van de grond en zet haar naast zich neer op het aanrecht. Liberty pakt de theedoek van Rhiannon’s schouder af en steekt haar handje naar mij uit als ze ziet dat ik haar tuitbeker, die nog onder het sop zit, in mijn handen vast houd. Glimlachend geef ik Liberty haar tuitbeker aan, trek de stop uit de gootsteen en kijk naar Liberty, die met behulp van Rhiannon, de tuitbeker afdroogt.
Als alle andere spullen ook zijn afgedroogd en zijn opgeruimd, lopen Rhiannon, Sky en Liberty terug de woonkamer in, en net op het moment dat ik ook de woonkamer in wil lopen, komen Evan en James de keuken binnen gelopen. Evan sluit de schuifdeur achter zich en gaat tegenover James en mij aan de keukentafel zitten, James pakt mijn hand vast en knijpt er zachtjes in.
“Jongens wat is er? Jullie kijken zo raar,”¯ zeg ik en ik kijk van Evan naar James en dan weer terug naar Evan. Ik krijg een naar gevoel wanneer ik zie dat Evan’s ogen serieus op James en mij gericht staan, en dat is iets wat ik in een lange tijd niet meer in zijn ogen heb gezien.
“Lily er is iets wat ik je wil vragen. Iets belangrijks,”¯ begint Evan en ik knik.
“Wat dan?”¯ vraag ik hem en ik kijk even snel naar James.
“Ik heb het al aan James gevraagd en hij vind het wel een goed idee en leuk, maar hij is wel.. Bang,”¯ zegt Evan. Ik knik en kijk vragend naar James.
“Bang voor wat?”¯ vraag ik hem.
“Luister nou eerst maar even naar Evan. Dan merk je het wel,”¯ antwoord James. Ik knik en richt me weer tot Evan en kijk hem afwachtend aan, Evan kucht eventjes en kijk mij dan ook aan.
“Oké, ik wil je iets vragen, en je moet nee zeggen als je het niet wilt. En ik wil dat je er goed over nadenkt voordat je antwoord geeft. Oké?”¯ vraagt Evan, ik knik en tik ongeduldig met mijn nagels op de houten keukentafel.
“Oh Evania, zeg het nou maar gewoon,”¯ antwoord ik ongeduldig en zucht zachtjes. Evan glimlacht even om mijn meisjesnaam voor hem en knikt dan.
“Ik wil je vragen of je, als er iets ergs met mij gebeurt, voor Liberty wilt zorgen. En als het misschien zo erg is dat ik kom te overlijden, zou je dan samen met James de voogdij over haar willen hebben?”¯ vraagt Evan en hij kijkt me aan. Met grote ogen en een geschrokken uitdrukking op mijn gezicht kijk ik Evan aan en schud ik verward mijn hoofd.
“Wat bedoel je daarmee? Lijd je aan een of andere ziekte of zoiets waaraan je dood kan gaan?”¯ vraag ik hem en ik mekt dat mijn stem trilt.
“Nee nee! Ik heb geen enkele ziekte, lieverd. Ik wil alleen maar zeggen dat als ik bijvoorbeeld word aangereden of zoiets en dan wil ik wel zeker weten dat Libby in goede handen is. En ik weet dat als ze bij jullie, James en jij dus, is dat ze zeker in goede handen is en ik zou haar aan niemand anders toe kunnen vertrouwen. En ik weer het, je bent nog maar zeventien en ook dat dit een grote-,”¯ zegt Evan maar ik praat door hem heen.
“Ik doe het,”¯ zeg ik. James en Evan kijken mij met open monden aan.
“Lily, dit is een grote beslissing en je neemt veel verantwoordelijkheid op je,”¯ zegt Evan. Ik haal mijn schouders op en kijk van hem naar James en weer terug naar Evan.
“Dat weet ik heus wel hoor, ik heb wel vaker op Lib gepast,”¯ zeg ik en Evan schud zijn hoofd.
“Ja maar Lily, dit zal niet hetzelfde zijn,”¯ zegt Evan. Ik knik en kijk naar mijn handen.
“Dat weet ik heus wel Evan. Eerlijk waar, maar je zelf net ook al zei, ze is bij mij en James in goede handen.. Ik vraag me alleen af wat pap ervan vind,”¯ zeg ik. Evan kijkt me even bedenkelijk aan en kijkt dan met een glimlach naar James.
“Dat is al geregeld,”¯ zegt Evan. Ik kijk hem vragend aan en schud mijn hoofd.
“Wat bedoel je? Hebben jullie?”¯ vraag ik hem. James en Evan knikken beide en ik glimlach.
“Nou oké dan,”¯ zeg ik. Evan staat op en pakt uit zijn broekzak een opgevouwen papier, legt dat voor mij en James op tafel en legt er een pen naast. Ik vouw het papier met een vragende blik open en lees wat erop staat.
“Als jullie dat nou willen tekenen. Dan is het officieel dat jullie de voogdij over Liberty hebben,”¯ zegt Evan. Ik knik, pak de pen en zet mijn handtekening daarna geef ik de pen aan James en schuif het papier zijn kant op, ook James zet zijn handtekening.
“Zeg, weet Libby hier eigenlijk van?”¯ vraag ik. Evan knikt langzaam en kijkt me aan.
“Ja nou, ik heb haar vertelt dat ze als er iets met mij is dat ze dan een nieuwe thuis krijgt. Maar kom op, ze is pas vier. Ze snapt nog niet zoveel, maar ik heb het haar wel vertelt ja,”¯ antwoord Evan. Ik knik en sta op, ik draai me om naar de klok en zie dat we hier al drie kwartier zitten. Evan en James staan ook op en Evan loopt de keuken uit, James komt achter mij staan en slaat zijn armen om mijn middel heen en legt zijn kin op mijn schouder. Ik kijk uit het raam naar buiten en zie dat het begint te sneeuwen, met een glimlach draai ik mijn hoofd naar dat van James toe en druk mijn lippen op zijn wang.
“Nou, eerst een witte kerst, en nu een wit Oud en Nieuw,”¯ fluistert James.
“Dat is toch mooi?”¯ vraag ik en ik voel dat James knikt.
“Zeker, en het is nog mooier dat ik beide met het mooist meisje van de wereld mag delen,”¯ antwoord James. Ik draai me om en sla mijn armen om zijn middel heen.
“En wie is dat dan wel?”¯ vraag ik met een glimlach.
“Wie denk je?”¯ vraagt James. James komt met zijn gezicht dichter bij de mijne en drukt zijn lippen op de mijne. Ik natuurlijk!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.