Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Lena de wreker. » proloog

Lena de wreker.

23 mei 2012 - 16:35

185

2

284



proloog

Ik wist niet meer of het proloog of epiloog was -.-'' . Dit is het eerste stukje. Ik kreeg gisteren avond gewoon een enorme bom van inspiratie en heb het direct op word opgeslagen en vandaag gepost. Hoop dat het wat is en veel plezier! Ik sta open voor kritiek.

Daar liep hij, de verrader. Hij hield een vrolijke peuter op zijn schouders die moeizaam met zijn vuistjes de veel te grote appels probeerde te plukken. Heel even leek het hem te lukken, maar de appels waren echter te ver van zijn graaiende vuistjes en ze lachtte de peuter pesterig uit. Zijn vader merkte wat hij probeerd te doen en plukte het grootste en meest rode exemplaar dat er te vinden was. 'Geef maar aan mama, dan kan ze hem voor je schillen.' Hij zet de peuter op de grond en de peuter waggelt vrolijk naar het witgeschilderde houten huisje dat nog geen honderd meter van hen af staat. De man kijkt de peuter na tot hij in het huisje verdwenen is. Er rust een vredige blik op zijn gezicht.

De wind draait, zijn hoofd schiet met een ruk naar de grote ijk waar ik me in verstopt had. Ik vervloek mezelf dat ik geen rekening had gehouden met de wind en klim vlug van boom naar boom. Maar hij heeft mijn geur al opgemerkt, voor mijn ogen veranderd hij in een wolf, de verrader.


Reacties:


MissEva
MissEva zei op 23 mei 2012 - 16:12:
MELDING!
Echt geweldig meid.

Oke dit is géén kritiek, maar het was toch proloog
Dat maakt niets uit, soms weet ik het zelf ook niet meer. XD

Xx


PeachyFull
PeachyFull zei op 23 mei 2012 - 13:06:
Kritiek.. Kritiek! KRITIEK!? Ik heb alleen maar positieve dingen in mijn hoofd. Ja floor, ik heb een hoofd --'
Naja, echt supah, natuurlijk heb ik het niet al eerder gelezen

Meeeldunggg -ik weet dat het eigenlijk melding is, maar meldung klinkt leuker :3-

Xx