Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One Direction One Shots » Narry 1

One Direction One Shots

28 mei 2012 - 11:19

488

2

248



Narry 1

Liefste Harry
ons verhaal begon als een sprookje. Je fietste de weg over, ik zag je niet en reed je aan. Ik kwam je bezoeken in het ziekenhuis. Je vergaf me, ook al was je verlamt van je tenen tot je bekken. Ik vond je leuk. Ik kwam terug, vele keren en ik werd verliefd op je. Je was ook verliefd op mij en we werden een koppel. We vertelden het tegen onze families, en de jouwe reageerden er beter op dan de mijne. Ze vonden het geweldig dat je na al dat lijden terug gelukkig werd. Je werd ontslagen ui het ziekenhuis, maar was wel levenslang verlamd. Een jaar later trouwden we. We waren heel gelukkig. Ondanks dat ik je leven zo vroeg verpest had, je was amper 24, heb je het me nooit kwalijk genomen, want je zei altijd: ‘Anders had ik jou, mijn lieve schat, nooit gekend’. Ik vond dat natuurlijk super aardig, maar toch bleef ik al die tijd met een schuldgevoel rondlopen. Ik kon het niet verkroppen dat het mijn schuld was. Je bleef altijd ontkennen, je zei dat jij niet uitgekeken had, maar ik wéét dat het mijn schuld was. Sorry Harry, als ik de tijd kon terugdraaien…
Ik heb besloten er een eind aan te maken, ik kan dit niet meer. Ik kan niet meer leven zo. Hopelijk vergeef je me dit ook, net zoals je me al veel vergeven hebt. Ik hou van je,met heel mijn hart en dat zal ik voor altijd doen.

Je Niall



Tranen springen in mijn ogen. Dat kan hij toch niet menen ? Hopelijk is het nog niet te laat. Snel rij ik naar de gang van het appartement waar we wonen en bonk op alle deuren van onze verdieping.
‘Snel, mensen, Niall gaat zelfmoord plegen. We moeten hem vinden.’
Onze overbuur, Liam Payne genaamd, sprint naar het dak van het gebouw, wat ik ook als eerste zou doen in zo’n situatie, samen met Zayn & Louis, een ander homokoppel van onze verdieping. De vrouw van het appartement naast ons, vraagt of ze de politie moet bellen. Ik stem toe, alles om mijn Niall te redden. Ik voel me echt schuldig nu. Schuldig en hulpeloos. Ik kan niks doen nu, helemaal niks.

Liam komt terug naar beneden.
‘Niall is daarboven. Zayn is op hem aan het inpraten terwijl Louis hem vasthoud. Wil je mee naar boven ?’
Tranen springen in mijn ogen. Het is dus nog niet te laat. Ik hoor onze buurvrouw zeggen dat de politie niet meer moet komen, dat het al opgelost is. Het is nog niet opgelost, het ergste komt nog.

Liam helpt me naar boven. Mijn hart slaat over als ik Niall daar zie staan, angstig ineengedoken.
‘Niall!’ roep ik uit. Hij schrikt op en komt stil naar me toe gelopen.
‘Beloof me dat je me dit nooit meer aandoet, Niall. Beloof het me.’
‘Ik beloof het. Ik hou van je, met heel mijn hart en dat zal ik voor altijd doen.’


Reacties:


xmargotjex
xmargotjex zei op 8 juli 2012 - 17:56:
i love it !!!!

xx


Balsemio
Balsemio zei op 28 mei 2012 - 19:12:
Awh poor Niall and Harry!
Weer een lekker leesbare one-shot.