Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Glee » Lean on Me *Glee Story » hoofdstuk 9: Synchroonzwemmen

Lean on Me *Glee Story

28 mei 2012 - 21:41

1113

0

361



hoofdstuk 9: Synchroonzwemmen

tudutudud.... hoofdstuk 9! I hope you like it! Cause I really like it when you read it! <3

Snel liep ik naar mijn het scheikunde lokaal toe. Ik had Mike niet meer gezien, dus ik hoopte dat alles goed was gegaan met Rory. Mike zat al in het lokaal. Kurt en Lora zaten aan de tafeltjes daarvoor. Kurt negeerde Lora en zat alleen maar te sms’en. Snel liep ik naar het tafeltje toe. Toen ik langs het tafeltje van Lora kwam mompelde i keen zachte hoi. Blijkbaar had ze het niet verstaan want ze zei niks terug. Of ze zat in gedachte. Snel plofte ik op de stoel naast Mike. Zo’n les scheikunde was altijd zo saai. Gelukkig ging de tijd snel voorbij! Toen de bel ging stond ik langzaam op. Ik had dus zo geen zin in Engels. De leraar daar was altijd veel te streng. Samen met Mike liep ik richting mijn klas. Mike had iets verder op in de gang. Ik zuchtte toen ik bij de deur aankwam. Mike sloeg zijn armen om me heen. ‘het komt goed.’ zei hij zacht in mijn oor. Ik knikte, gaf hem nog snel een kus op zijn mond en verdween toen de klas in aangezien de leraar al bij de deur stond te wachten tot iedereen binnen was. Zo’n onzin. De waarschuwingsbel was nog niet eens gegaan. De hele les heb ik me niet echt kunnen concentreren. Steeds maar afvragende hoe het met Lora ging. Ik wist dat ze nu gym had en samen met Rory. Ik hoop dat ze het uit konden praten. Lora had het niet zo bedoeld. Ik werd uit m’n gedachte gehaald door de bel. Was de tijd nu al om. Ik keek richting het bord. Er stonden allemaal aantekeningen. Shit! Nou ja, die schreef ik dan wel een keer van Mike over. Die had precies de zelfde leraar, alleen dan op een ander tijdstip. Sam stond al bij de deur me op te wachten. We hadden nu wereldgeschiedenis. En ik had deze les met Lora. misschien dat ik nu even met haar kon praten. Bingo! Toen we binnen kwamen zat ze nog alleen aan een tafeltje. ‘ik ga vandaag naast Lora zitten’ zei ik tegen Sam. Sam knikt ene ging naast Finn zitten. Een jongen die ook bij ons in Glee zit. ik liep naar Lora’s tafeltje. Ze zei niks maar toch plofte ik naast haar neer. Ze zag er niet erg gelukkig uit. Zou ze dan niet gepraat hebben met Rory? Of zou ze het allemaal wel gemeen bedoeld hebben, en was eht gewoon allemaal een gemene streek. Ik besloot om haar te sms’en. Vaak lette de leraar niet op, maar ik waagde het toch niet. zo meteen was iedereen opeens stil en kregen ze alles mee. En dat was zeker niet de bedoeling.
Nathalie: Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?
Snel verstuurde ik het bericht. Ik deed ent alsof ik heel goed aan het opletten was. Zodat niks zou opvallen. Ik zag dat ze de sms ontvangen had en iets terug schreef.
Lora: ik ben een idioot, dat had ik toch al gezegd?
Serieus waarom kon ze het gewoon niet met hem praten. Ik besloot het te vragen.
Nathalie: Zeg hem dan dat het je spijt!
Lora: Dat heb ik gedaan! Maar nu negeert hij me.
Huh? Hoezo zou Rory haar negeren? ‘Echt?’ vroeg ik nu hardop. De leraar lette echt voor geen bal op wat we deden. Iedereen kletste. Sommige waren volgens mij zelfs aan het bellen. Ze knikte en keek verdrietig. Ze meende het dus niet. Anders was ze niet zo somber geweest. ‘ga den met hem praten, Privé?’ stelde ik voor. Ik zag haar twijfelen. ‘Ik durf niet’ zei ze uiteindelijk. ‘wil jij me misschien helpen?’ wat was dat nou weer voor vraag. Dit was iets wat ze zelfs moest oplossen. ‘Nee Lora. Dat moet je echt zelf doen. En daarbij kan ik ook helemaal niet. ik moet na school naar mijn synchroon-zwem training.’ Ze keek me raar aan. Ze dacht vast dat ik aan een rare sport deed. Maar eigenlijk was het best leuk. Niet alle teamgenoten waren aardig, maar over het algemeen kon ik het prima met ze allemaal opschieten en daarnaast was Sam er ook altijd. Ieder meisje staarde hem altijd na met zwem-training! Niet dat ik jaloers was. Ik bedoel! Mike mag er zeker wezen. Ik kan niet eens op zo’n manier naar Sam kijken, maar het was altijd bloed irritant, die meisjes kwijlden nog net niet. en ze hingen dan ook vaak om hem heen alsof hij een soort pop idool was! Mar goed, je moet wat over hebben voor je team genoot en beste vriend! En daarnaast, Sam keek niet eens naar de meisjes! Hij was veel te verliefd op Quinn. Zo schattig! Het wat ook tijd om die move te gaan maken. Dan kwam Quinn misschien weer uit haar Punk periode en Sam was weer een Happy in Love Guy! Lora was inmiddels gefrustreerd op de tafel gaan liggen. Ik hoopte dat het allemaal goed kwam.
Gelukkig ging na een tijdje de bel. Zo nu naar zwemmen. En dan naar huis! Ohw Huis! Ik dacht nu pas voor het eerst weer aan m’n moeder. Daar had ik dus echt geen zin in. Dan liep ze de hele tijd over Mike te zeuren! Als ze al thuis kwam. Ik keek op m’n mobiel. Ik had een sms van m’n vader.
Pa: Wij zijn niet thuis vanavond!
Wow daar had ik veel aan. Ik was dus weer alleen. Zou ik Mike vragen? Nee, die was nu alleen met z’n vader en die liet Mike en mij niet zo vaak alleen. Serieus? Wat kon er gebeuren?
Snel kleedde ik me om en liep naar het zwembad. Sam was er al, en wat een verassing, de meisjes waren er ook. Zwijmelend om hem heen. Gelukkig zag Sam me staan en liep weg van de meisjes. Ik zag alle meisjes jaloers naar me kijken toen Sam me een knuffel gaf. Sam merkte het, haalde z’n schouders op en liep met mij richting het diep gedeelte, om me er vervolgens het water in te duwen. Dat deed Sam vaak om me op te vrolijken, en het hielp wel, want voor ik het wist was i kin lachen uitgebarsten. Ik klom weer op de kant. Achter het raam van de kantine die bij het zwembad zat zag ik Mike staan. hij lachte breed, en wierp ik een kushandje, ik bloosde, hier kon ik dus nooit aan wennen, aan die openbare soort van liefdesverklaringen. Ik vond het geweldig. Snel zwaaide ik en liep vervolgens naar de coach die wou beginnen. Sam vloot plagend, ik gaf hem een klein duwtje. De coach waarschuwde ons. Oké de training was nu dus echt begonnen. En heel even vergat ik alle problemen om me heen!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.