Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Glee » never forget me » 'bericht verzonden'

never forget me

29 mei 2012 - 21:33

706

1

283



'bericht verzonden'

Blaine weet niet goed wat hij met het nummer gaat doen en besluit dan toch een berichtje te versturen.

Blaine zat in de zetel terwijl hij zijn gsm in de lucht gooide.
'Waarom ben je zo zenuwachtig?' zei Dan.
'Wat? Ik ben helemaal niet zenuwachtig.'
'Ja, tuurlijk. Ik gooi ook altijd mijn gsm in de lucht voor de lol.'
'Ik zit met een dilemma.'
'Oke, vertel.'
'Weet je nog dat ik je had verteld over die jongen in het park? Wel, hij heeft zijn gsm-nummer in mijn gitaarkoffer gelegd. Althans, dat denk ik want wie weet is dit weer zo'n flauwe mop.'
'Daar kan je maar op een manier achterkomen, en anders ga ik toch even achter hun aan.' zei Dan terwijl hij dat de normaalste zaak van de wereld vond.
'Maar, maar,... Wat moet ik sturen?'
'Euhm, geen idee.'
Blaine keek naar het schermpje van zijn gsm. Oke, hij moest nu gewoon iets sturen of hij zou deze nacht niet slapen. Hij moest het gewoon weten.
'Oke, ik ga gewoon "hoi" sturen.'
'Je kan wel iets beter verzinnen dan "hoi" hoop ik. Logisch dat je nooit berichtjes krijgt behalve van je moeder.'
Blaine gooide al lachend een kussen naar Dan maar zag te laat dat die een flesje bier in zijn handen had met als gevolg dat Dan volledig onder het bier zat.
'Je begon toch te stinken, dus nu is het de ideale moment om een douche te nemen.' zei Blaine nog altijd met een grote glimlach op zijn mond.
Dan gooide het kussen, dat nu helemaal nat was en naar bier stonk, terug naar Blaine die het zo snel mogelijk van hem gooide.
'Maar je hebt gelijk, ik moet douchen. En ik heb een goed lied gehoord op de radio dat ik eens wil zingen.'
'Ik haal mijn oordoppen al!' riep Blaine die wist dat Dan zo ongeveer de slechtste zanger in heel het universum was.
Terwijl Dan al zingend de badkamer binnenstormde keek Blaine voor de honderdste keer op zijn gsm. Nu zou hij iets sturen.
"Beste jongen die achter de boom zat, je had me bijna verblind met die ogen van jou. Groetjes, de jongen met gitaar en krullen."
Blaine drukte op 'verzenden' en voor hij het wist was er geen weg meer terug.

Het was nu al 4 dagen geleden dat Blaine zijn berichtje had verstuurd en er was nog steeds geen antwoord op gekomen. Hij had het wel geweten dat het een van de zovele grappen zal geweest zijn, want hij was het ondertussen al gewend.
Dan had Blaine proberen opbeuren door te koken, maar zijn mislukt eten had niet veel geholpen. Blaine had zich dan maar volgepropt met ijs en chocolade.
Vreemd hoe iemand die je totaal niet kent, je zo'n pijn kan doen.
Want hoewel ze niets hadden gezegd, had Blaine nog nooit iemand als hem gezien. Zijn ogen leken net sterren uit de ruimte, en zijn glimlach, och man, zijn glimlach. Die was met niets te vergelijken.
Maar het was allemaal niet echt geweest.
Blaine deed of het hem allemaal niets kon schelen, maar zelfs Dan zag dat hij wel iets anders had verwacht.
'Blaine, wanneer de persoon daar is, komt ie wel op je pad!'
Dan's poging om Blaine op te beuren was niet echt gelukt want Blaine zat nog steeds met een verdrietig gezicht naar zijn gsm te staren.
'Ik ga slapen'
'Slaapwel!' riep Dan nog vanuit de woonkamer.
Blaine legde de gsm op zijn nachtkastje, deed zijn pyjama aan en nam zijn boek om nog verder te lezen. Na een kwartiertje voelde hij zijn ogen bijna toevallen dus legde hij het boek weg, deed zijn nachtlampje uit en legde zijn hoofd op zijn kussen. Hij was net bijna in slaap aan het vallen toen de kamer opeens gevuld werd met een blauwachtig licht. Afkomstig van een voorwerp op zijn nachtkastje. Nog half-wakker nam Blaine de gsm keek op het schermpje en zag

'1 bericht ontvangen'

Blaine opende zijn ogen, terwijl zijn hart wild tekeer ging. Het was vast zijn moeder of iemand van de gsmwinkel.
Blaine durfde bijna niet op het knopje te duwen maar wist dat het nu de moment was. Hij sloot even zijn ogen en las toen

'Sorry, sorry, sorry, sorry, maar ik was mijn oplader kwijt en mijn gsm was plat. En dan heb ik je ook nog eens verblind! Man, ik heb veel goed te maken met jou. Misschien met een koffie? Groetjes, de jongen die achter de boom zat, genaamd Kurt x


Reacties:


Klunicorn zei op 11 juli 2012 - 23:55:
Ik vind dit verhaal echt heel leuk! Ik wacht op het volgende hoofdstuk ( :