Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Murder in Malfoy Manor » Help needed

Murder in Malfoy Manor

30 mei 2012 - 21:31

232

4

221



Help needed

Yeey, daar is weer een nieuw hoofdstuk! Een beetje kort maar toch. Enjoy<3 En trouwens héél erg bedankt voor de motiverende berichten ;D

Ja, daar lag hij dan op de zwart marmeren tegels van zijn eigen kelder. De kou van de grond leek zich door zijn hele lichaam te verspreiden, maar voor Lucius voelde het niet als kou. Het voelde als schaamte. Hij, Lucius Malfidus, een volbloed tovenaar en Dooddoener, had gefaald.
Avondrood torende met een lichte glimlach om zijn dunne lippen boven Lucius uit. Zijn toverstok was op Lucius’ hart gericht.
‘Malfidus, wat dacht je nou? Dat ik me laat verrassen door een of andere Dooddoener zoals jij?’
Avondrood stootte een holle lach uit. ‘Niemand komt je hier helpen hoor. Die mooie vrouw van je komt niet naar beneden omdat ze denkt dat jij de zaak onder controle hebt en die achterlijke blonde jongen al helemaal niet. Hij kan me nog wel van pas komen als hulpje denk ik.. hmm,’ dacht Avondrood hardop, ‘ik zag hem wel achter de trapleuning hoor. Een luistervink als zoon? Je had hem toch nèt iets beter op moeten voeden Lucius.’
Lucius lag met zijn ogen afgewend van Avondroods gezicht. Op zijn voorhoofd zat een diepe wond die hem toegebracht was. Hij negeerde de woorden die tegen hem werden gesproken en zijn verstand draaide op volle toeren. Hoe kon hij ooit uit deze benarde situatie ontsnappen? Avondrood had hem ontwapend, en wat was hij zonder toverstok? Niet veel meer dan een hersenloze Dreuzel, op dit moment. Als Narcissa nou naar beneden zou komen..


Reacties:


Vespertine
Vespertine zei op 1 juni 2012 - 0:04:
Niet veel meer dan een hersenloze Dreuzel, op dit moment. Als Narcissa nou naar beneden zou komen..
1. Oh nee, ik denk dat vergeleken worden met een Dreuzel het ALLERLAAGSTE is tot waar een Malfidus kan zinken! Of misschien een Dreuzelgeborene nog. Maar - nee, toch echt een Dreuzel, denk ik.
2. Hahaha. De vrouw mag het weer oplossen. :'D Dat klonk écht als: "Als Narcissa haar kont nu eens bewoog en wat moeite deed", terwijl hij toch echt zelf gefaald heeft. Hij weet toch ook wel dat Narcissa, als respectabele echtgenote van een respectabele Dooddoener in een respectabele familie, absoluut haar man niet de schande zou aandoen van naar beneden te hollen om te checken of hij oké is. ^^"

Ik denk niet dat mijn laatste zinnen nog steek houden, sorry. Snel meer? <3 Ik ben zooo benieuwd!


Jopie2
Jopie2 zei op 31 mei 2012 - 6:59:

...

...

Oewwwwww,Narcissa: kom nou!!!! je moet Lucius redden.
super geschreven zoals altijd


Rebella
Rebella zei op 30 mei 2012 - 23:02:
hm, dit zet me ernstig aan het denken over de sitiuatie...
Zie?
Je schrijft zo goed dat ik er serieus over na denk...
Snel verder?
Ik wil weten hoe het verder gaat!
xxx


PeachyFull
PeachyFull zei op 30 mei 2012 - 22:11:
Weer in één woord: practig. Ik weet hier dus niets negatiefs over te zeggen.
Sterker nog ik ben helemaal.sprakenloos.
Wat zou er gebeuren met Lucius.....
Snel verder, je maakt me nieuwsgierig!

Xx