Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Within Temptation » Aquarius » 4. Be careful!

Aquarius

4 juni 2012 - 21:49

599

1

295



4. Be careful!

's Morgens wordt ze wakker door het zonlicht wat door het raam naar binnen schijnt.
Hmmm... Wat heeft ze heerlijk gedroomd.
Ze kijkt om zich heen. Hoe is ze eigenlijk in haar bed terecht gekomen? Ze heeft geen idee. Waarschijnlijk was ze zo moe dat ze meteen in slaap is gevallen, want ze heeft haar kleren van gisteren avond nog aan. Toen ze naar het strand ging.
Dat was het moment dat ze alles weer herinnerde. Tenminste, het was toch echt? Ze hoopt het maar.
Dan begint haar maag te protesteren. Pff... Ze heeft honger. Tijd voor een ontbijtje dus.
Snel douched ze zich en trekt schone kleren aan.
Dan gaat ze naar het restaurant van het hotel om te ontbijten. Als ze weer van plan is om terug te gaan naar haar kamer loopt ze langs de lobby, waar een mevrouw van de receptie zit. Om een of andere vage reden komt de vrouw achter haar aan gehuppeld op haar hakjes. Als Anastasia zich omkeert om aan de vrouw te vragen wat er aan de hand is begint de vrouw een heel verhaal in het Grieks op te hangen. En het gaat super snel. Dat is dus dubbel niet te verstaan.
Als ze aan Anastasia haar grote ogen ziet dat ze er geen woord van begrijpt verontschuldigd de vrouw zich en begint opnieuw in gebrekkig Engels.
"Jij moet oppassen voor die jongen." Zegt ze.
Anastasia snapt er niets van. "Hoezo moet ik oppassen? Voor welke jongen?" Vraagt ze.
"Gisteren avond. Je werd hierheen gebracht door die jongen. Ik dacht dat je verdronken was. Maar hij zei dat je sliep." Zegt ze. Dus Pelagius heeft haar naar het hotel gebracht? Hoe lief is dat. Maar dat betekend dat het geen droom was! Haar hart maakt een sprongetje van blijdschap.
"Nee, nee. Jij moet niet blij zijn. Jij moet goed opletten. Jongen niet te vertrouwen." Zegt de vrouw.
"Waarom is hij niet te vertrouwen. Volgens mij was er niets aan de hand. Hij heeft me toch weer netjes hier gebracht. Ik was echt heel moe gisteren."
De vrouw begint weer hysterisch in het Grieks en loopt terug naar haar desk. Anastasia laat haar maar gaan.
Anastasia gaat weer het hotel uit. Tegelijkertijd lopen er een paar meiden het hotel in. Ze ziet dat ze haar na staren. En vervolgens beginnen ze te fluisteren tegen elkaar.
Wanneer Anastasia doorloopt voelt ze nog steeds hun ogen in haar rug prikken. Gekke meiden toch. Waarschijnlijk gewoon jaloers op haar leuke jongen. Ze glimlacht bij die gedachte.
"Zo, wat zie jij er mooi uit, lekker ding." Zegt een jongen. De anderen om hem heen lachen en fluiten naar haar. Achterlijke lui, denken dat ze grappig zijn. Ze negeert ze.
"Pas je op dat je niet verdrinkt met dat vriendje van je." Roept een van hun.
Verbaasd draait ze zich om. "Waar heb je het over? Je bent gewoon stinkjaloers!" Zegt ze pissed.
"No way dat ik jaloers ben. Ik zou mijn vriendin nooit in de steek laten." Zegt hij. Hij trekt het sletterige typetje dat naast hem staat nog wat dichter naar hem toe.
"Nou, dat doet hij ook niet." Zegt ze boos.
"Nee dat klopt. Heb je die verhalen nooit gehoord. Ze lokken van die mooie gezichtjes zoals jij, nemen ze mee diep de zee in. Uiteindelijk laat hij je inderdaad niet los. Als ik jou was zal ik maar snel bij hem weg wezen. Het is dat of verdrinken." Zegt het meisje.
Anastasia is boos. Niet zomaar boos, maar woest. Ze weten niet eens over wie ze het hebben! Zonder iets te zeggen loopt ze weg.

They say I'm seeking up the danger
That one day you won't let me go
(I'll drown, you'll take me down)


Reacties:


XxMangelBxX
XxMangelBxX zei op 4 juni 2012 - 22:27:
Wauw o.o'
Nu is hij creepy aan het worden x'D
*Gaat HEEL SNEL verder*