Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Je bent van mij » 1. Familie Immertsen

Je bent van mij

12 juni 2012 - 10:59

609

0

201



1. Familie Immertsen


De familie Immertsen zat met z'n allen aan het ontbijt op een zaterdag ochend.
De familie immertsen kende 5 familie leden. Jack immersten de vader van het gezin.
Jack was een rijke zakenman. Hij had eigen platenmaatschapijen en elke beroemde band of solo artist kende hem wel. Hij had door het hele land en zelfs in het buitenland zijn zaken en zijn mannetjes lopen. Jack wist altijd iedereen en alles te imponeren en kreeg altijd zijn zin. Dan had je Oril Immertsen de moeder van de familie. Oril was een doodnormale huismoeder. Tenminste dat vondt zij. Ze was een echte diva, ze liep altijd in te strakke jurkjes en op veelste hoge hakken met ordinere rode lippen stift. En haar 3 auto's, een mini cooper, een range rover en de bmw deden de kersjes op de taart. Bijna elke vrouw wou haar plek wel in nemen in het gezin. Maar niets of niemand kon tegen Oril Immersten op.
Jack was tot over zijn over verlieft op zijn vrouw en dat kon niemand hem afnemen.
Ze hadden samen een gelukkig huwelijk. Dan had je nog de drie kinderen. Eerst had je vadim van 22, hij leek echt op zijn vader. Behalve de zakelijke kant. Hij had de zelfde trekken als zijn vader in zijn gezicht. Zijn lichaams bouw was het zelfde gevormd als dat van hem.
Hij wou niet de zakenwereld in. Nee hij wou reizen! Ver weg ging hij het liefst.
Hij had een super goed uiterlijk, hij trainde maar liefst vijf keer in de week. Hij zwom, liep hard en trainde in de sportschool. Hij heeft zwart haar dat tot zijn schouders hangt. Zijn vader dwingt hem constant om zijn lange haren in te ruilen voor een zakelijke coupe. Maar daar dacht Vadim geen seconde aan. Hij was hoe hij was en hij wou niet de zakenwereld in.
Dan heb je Mariah Immertsen 19 jaar en de middelste van het gezin. Marah en haar vader waren net 2 druppels water als het om het innerlijk gaat. Gedreven, zakkelijk ingesteld en geld gaat altijd boven alles. En haar eigen eer en respect is het belangrijkste wat er is.
Met andere woorden precies als haar vader. Van haar uiterlijk heeft ze juist meer de trekken van haar moeder. Ze was een meisje van 1.69, ze had een slankpostuur. Het haar was geknipt in een mooie korte coupe. Wat haar overigens super pittig en zelfvertrouwen uitstraalde. Mariah was hard en rechtstreeks en dat straalde ze ook uit! Ze was absoluut niet het soort jongensachtige lesbie met die korte haren. Verder had ze ogen waardoor het leek of ze dwars door je heen keek. Ze accepteerde iedereen hoe om hij of zij was, maar ze snapte vaak niet waarom mensen nou van die emo stijl kleding droegen. Ze was behoorlijk kak maar niet in de richting zo als haar moeder. Ze hield van hoge hakken, strakke broeken en blazers en jurkjes. Dan had je de jongste van het stel Malin ze was 16 jaar. Malin leek een beetje op zijn broer. Ze hield van uitgaan en was meer bezig met haar uiterlijk dan haar toekomst. Ze hield van feestjes en drank en een pilletje was zo af en toe ook wel een beetje feest. Ze ging om met verschillende mensen, haar ene beste vriendin van een emo meisje en haar andere beste vriendin de grootste kakker die er bestond. Malin zat nog op het vmbo in het derde jaar en ze had nog geen idee wat ze hier na wilde gaan doen.
Ze waren een gelukkige familie maar toch ergens daar klopte iets niet. Soms leek het gezin meer om geld en uiterlijk te geven dan om elkaars geluk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.