Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van Narnia » The buyed wardrobe » Chapter 21

The buyed wardrobe

8 april 2012 - 11:51

402

1

399



Chapter 21

Chapter 21:

Rilian liep naar Dorien. Hij sloeg zijn arm om haar middel en ze kusten, kusten in de zonsondergang..
Edmund draaide zich naar Ellen en gaf haar een dikke knuffel. “Ik hou van jou.”¯ Fluisterde Ellen en ze zoenden... “Is het kusjesdag ofzo?”¯ Vroeg Aslan spottend. “Want het is kusjesdag, kusjesdag!”¯ Begon een Faun te zingen en deed er een dansje bij. Algauw begon iedereen te zingen en te dansen op dat liedje van K3..

Jaren verstreken. Oorlogen waren er niet, ruzies waren er ook niet. Kortom Narnia was een vredig land geworden.
Vandaag was er een grote dag, Koning Edmund en Koning Rilian zouden trouwen!
Ze trouwden in Cair Paravel dat intussen weer opgebouwd was. Alles, maar dan ook echt alles was versiert, maar de ene kant van het binnenplein van Cair paravel was een sneeuwlandschap met witte versiering. De andere kant was een zonnige plaats met kleurrijke versiering.
Nu wil je vast weten met wie Rilian en Edmund zouden trouwen. Wél, ik denk dat dat wel duidelijk is! Edmund trouwde met Ellen en Rilian natuurlijk met Dorien.

Aslan stond achter het altaar dat langs de ene kant vol sneeuw lag en aan de andere kant zonnig was. “Wilt U, Edmund Pevensie, koning van Narnia met Ellen trouwen?”¯ Vroeg Aslan plechtig. “Ja ik wil!”¯ Antwoordde Edmund en hij lachte naar Ellen die in een mooie zwart-rode jurk zat. “Ellen, wilt U met Edmund Pevensie, koning van Narnia trouwen?”¯ Vroeg Aslan weer. “Ja ik wil!”¯ Antwoordde Ellen enthousiast. Aslan lachte naar ons en keek dan naar Rilian en Dorien die aan de witte kant van het altaar stonden. Dorien had een prachtige sneeuwwitte jurk aan en Rilian had een mooi wit pak aan. “Wilt U, Caspian XI, koning van Narnia met Dorien trouwen?”¯ Vroeg Aslan weer plechtig. “Ja natuurlijk!”¯ Antwoordde Rilian nogal onbeleefd. “En U, Dorien, wilt U met Caspian XI, koning van Narnia trouwen?”¯ Vroeg Aslan weer. “Ja ik wil!”¯ Antwoorde Dorien. “Dan mogen jullie nu jullie bruid kussen.”¯ Zei Aslan en de twee koppels kusten terwijl de hele zaal een ‘ooohh’ geluid maakte. De twee koppels stonden hand in hand en keken naar Trompoen en Rippertjiep die ieder éen kroontje bij zich hadden. Trompoen liep naar Ellen en Ellen bukte zich. Trompoen zette een prachtig zilveren kroontje op haar hoofd en Rippertjiep zette een schitterend wit kroontje op haar hoofd.

“Eens een koningin van Narnia, altijd een koningin van Narnia!”¯ Zei Aslan en iedereen begon te juichen.


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 6 maart 2009 - 23:48:
Jihaaaaaaaa, love it