Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Hiding love. [COMPLEET] » 10. Jonas baby.

Hiding love. [COMPLEET]

12 aug 2012 - 10:41

913

2

358



10. Jonas baby.

Binnenin me ontplofte er iets. Mijn gevoelens schoten alle kanten op, mijn hersens gingen op automatische piloot en ik dacht niet meer na. Het enige wat door mij heen schoot was deze kus van deze jongen.

Ik kuste hem terug. Onze lippen versmolten en werden een. Ik verloor mijn zelfbeheersing en werd gretiger. Nick ging mee en de kus werd ruwer, heftiger. Op dit moment wilde ik niets liever dan bij Nick zijn, mét Nick zijn. Hij was hier, nu, bij mij. Wij samen. Nick trok zich terug.
‘Dat.. Wilde ik al doen vanaf het moment dat je hier binnenliep.’
Hij ademde zwaar, net als ikzelf. Daar lagen we dan, samen op een bed, hijgend. Elkaar aan te kijken. Ik voelde me het gelukkigste meisje op de wereld.
‘Wat wilde je net tegen me zeggen, T?’
Ik schudde mijn hoofd en trok hem weer naar me toe. Mijn lippen vonden die van hem weer. Ik voelde hoe zijn mondhoeken zich omkrulde en een glimlach vormde. Ik wist één ding zeker, Nick is een geweldige zoener.

Na weet ik veel hoelang hoorde we Joe op de woonkamerdeur kloppen. Nick maakte zich langzaam los uit mijn omhelzing en grinnikte.
‘Hij heeft altijd de beste timing ooit..’
Zuchtend stond hij op en ik kwam ook omhoog. Hij duwde nog snel een kleine kus tegen mijn lippen en liep toen naar de woonkamer om de deur open te doen.
‘Nick! Je haar.’
Ik siste het. Nick keek in de spiegel en schrok. Snel drukte hij zijn krullen plat.
‘Beter?’
‘Nee, maar wel netter.’
Nick stak zijn tong uit en rende naar de deur. Ik sprong ook op en fatsoeneerde me in dezelfde spiegel als waar Nick net voorstond. Ik trok mijn jurkje recht en haalde mijn handen een keer of twee door mijn haar. Daarna liep ik rustig de woonkamer in.
‘Jij!’
Joe wees naar me. Ik bleef geschrokken staan.
‘Ik..?’
Joe liep naar me toe en tilde me op.
‘Jij, meisje Rose, gaat de studio in!’
Ik keek Nick aan. Hij haalde zijn schouders op en zei geluidloos met zijn lippen ‘geen idee!’. Joe liet me weer vallen en zette me neer.
‘Waar heb je het over?!’
Joe haalde vol trots zijn iPhone uit zijn zak.
‘Zie hier, een telefoon met opnamefunctie. Toen ik jullie aan het beluisteren was heb ik het opgenomen en die opname net aan onze producers laten horen. Die willen graag een demo met je opnemen.’
‘Wat?!’
Ik geloofde Joe niet. Het kón niet. Dit was ón-gelooflijk. Niet normaal. Ik was zo blij, door het dolle heen. Ik sprong drie meter de lucht in. Joe stond gelukzalig toe te kijken. Nick rende op me af, tilde me op en draaide me in het rond.
‘T! Wauw! Je bent fantastisch!’
Ik legde mijn handen op Nick zijn schouders om me vast te houden. Hij liet me langzaam naar beneden glijden, waardoor ze om zijn nek heen vielen. Ik keek hem stralend aan.
‘Ik kan het niet geloven!’
Nick streek het haar uit mijn gezicht dat zat vastgeplakt aan mijn lippen.
‘Ik wel, je bent een wonder.’
Hij kuste me met passie. Mijn adem schokte in mijn keel en kuste hem terug. Joe schraapte zijn keel.
‘Mag ik nog even?’
Rood keek ik om.
‘Sorry..’
Hij gaf Nick een knipoog.
‘De producers komen vanmiddag hierheen om een demo met je op te nemen, aangezien wij lastig naar buiten kunnen. We gebruiken de studio die we hier aan huis hebben, dus bereid je maar vast voor!’
Joe woelde door mijn haar heen en rende de kamer uit. Ik keek Nick aan, die stralend terug naar mij keek.
‘Wauw T, we gaan samen de studio in.. Ongelooflijk hoeveel geluk ik heb sinds ik jou heb ontmoet.’
Nick gaf me nog een zachte kus en trok me aan mijn hand mee de gang op.
‘Wat gaan we doen?’
Ik liet me meenemen. Nick liep terug naar de hal, de immense hal waar we een paar dagen geleden ook waren binnengekomen en sleurde me mee naar de andere kant van het gigantische huis. Daar stond een jongen met zijn rug naar ons toe in de keuken.
‘Kevin! Welkom thuis, ik wil je aan iemand voorstellen.’
Hij draaide zich om en ik keek in het lachende gezicht van Kevin Jonas. Nick knuffelde hem en duwde toen mij naar hem toe.
‘Hoi! Kevin is de naam. Jij moet Taylor Rose zijn?’
Hij schonk me een gulle glimlach en gaf me twee kussen op mijn wangen.
‘ik ehm.. Ja! Hoi!’
Nick liep door naar de koelkast en haalde daar twee flesjes fruitsap uit.
‘Vang!’
Hij gooide het flesje door de lucht en ik ving het behendig op.
‘Mooi gevangen. Wat een verhaal speelt er om jou heen op dit moment Taylor. Niet te geloven hoeveel opschudding en opwinding die pers uit jou weet te halen.’
Ik haalde mijn schouders op.
‘Ze mogen denken wat ze willen, ik weet tenminste wat de waarheid is.’
Nick gaf me een knipoog en ik voelde dat ik een kleur kreeg. Kevin moest het hebben opgemerkt, want hij barstte in lachen uit.
‘Ja, als je dat maar niet vergeet. Ik ga uitpakken, ik zie jullie zo!’
Blijkbaar zat Kevin zijn deel van het huis achter de keuken, want hij liep door een deur aan de linkerkant van het vertrek. Ik voelde hoe twee handen zich om mijn heupen heen sloten. Nick zijn krulletjes kietelde me in mijn nek en ik giechelde. Ik giechelde eigenlijk nooit. Het was een nieuwe ervaring.
‘Vertel eens T, waar kan ik jou nou ultiem gelukkig mee maken?’
Ik sloot mijn ogen en genoot van het moment.
‘Dit.’
En zo stonden we samen, voor ik weet niet hoelang. Afgezonderd van de buitenwereld, met zijn tweetjes. Geen idee wat ons allemaal te wachten stond.


Reacties:


BAM
BAM zei op 3 sep 2012 - 3:44:
Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit is gewoon zo geweldig!!! alweer!!!!!!!!!


MissEva
MissEva zei op 14 juni 2012 - 23:31:
Jeej!
Eindelijk weer een hoofdstukje, da duurde lang!
Maakt nix uit hoowr, dit is echt supaa geschreven.
K voeg m nu toe aan mijn favorieten

Xx