Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » TOP GUN - MayDay » 3. She's lost that loving feeling

TOP GUN - MayDay

25 juni 2012 - 4:41

487

1

255



3. She's lost that loving feeling

Sit down! I love that song! How long have you two been doing this act?

‘Maverick! Schiet op man! Straks is die kroeg nog nicht!’ spotte Goose.
‘Ja rustig, man! We redden het wel.’, zei Mav. Iedereen zat nu braaf te leren voor het tentamen van morgen. Behalve Goose en Maverick. Die hadden wel wat beters te doen. Het was de eerste donderdag avond. Maverick deed zijn officierspet op, en stapte in de taxi, samen met Goose.
Eenmaal aangekomen valt Maverick gelijk een dame op. Blond, krullend haar, rode lippenstift, en diepmooie ogen. ‘Goose, I think she’s lost that loving feeling,,,’, fluisterde Maverick.
‘Wat? We zijn er net! Geen sprake van!’, zei Goose. ‘Alsjeblieft! Ik heb je hulp hiervoor nodig!’ smeekte Maverick. Goose mopperde. ‘Oké! Jij wint. Maar dan word mijn dronkenschap vanavond medemogelijk gemaakt door jouw portomonee!’. Zei hij.
Samen liepen ze naar haar toe, en begonnen ze.

You never close your eyes anymore
When I kiss your lips
And there's no tenderness like before
In your fingertips
You're trying hard not to show it, baby
But baby, baby, I know it

You've lost that loving feeling
Oh, that loving feeling
You've lost that loving feeling
Now it's gone, gone, gone

De hele tent begon mee te zingen, en aan het einde klapten ze allen voor elkaar. De dame moest lachen. ‘Ga zitten, ik ben gek op dat nummer! Hoe lang voeren jullie deze act al op?’, vroeg de dame. ‘Ik weet het niet, ongeveer-‘. De dame kapte hem af en zei ‘pubertijd?’.
‘Inderdaad ja,’, zei Maverick. ‘De pupertijd!’.
Goose komt terug met 3 drankjes. ‘Dank je wel.’ Zeiden ze beiden. Het enige wat Goose zei was
‘Maverick, Maverick, Maverick’

Zwaar bezweet haalt Maverick diep adem. In 1 keer kijkt hij in de ogen van Charlie. Samen zaten ze op bed. ‘Ik heb weer zo’n droom gekregen!’, zei Maverick. ‘En Goose was er ook! En hij leefde! Ik heb met hem gepraat!’. ‘O God, ik mis hem zo!’ Charlie kon hem alleen maar aankijken. Iets zeggen durfde ze niet. ‘Ik denk dat het tijd is voor die vakantie die mij is geadviseerd.’, zuchtte hij.
Na het bevel van Viper is Maverick alsnog gewoon gekomen. Viper heeft toen gezegd dat hij zelf achter de gevolgen zal komen. En dat is bij deze nu dus ook gebeurd. Het heeft alleen 7 maanden geduurd. Inmiddels heeft Maverick het zover geschopt om instructeur bij TOP GUN te worden. Maar toch moest deze dag ooit eens komen. ‘Ik ga naar mijn kist, schat,’ zegt Maverick.

Eenmaal aangekomen staat Viper al op hem te wachten, gewapend met een preek van een half uur. Hij zou gaan zeggen dat hij zijn kist niet goed heeft schoongemaakt, dat zijn kleding niet netjes is, en dat er altijd wel iets beter kan. Voordat Viper ook maar iets kon zeggen, nam maverick zijn kans. ‘Meneer, ik wil mijn vakantie graag inplannen’. Viper moest even grinniken. ‘Zie je nou wel.’, dacht hij bij zichzelf. ‘Mav, Ingerukt, en om het nu dus even duidelijk te maken: mars!’.
Ga vakantie vieren knul! Wij spreken elkaar over 3 weken!


Reacties:


Soraya
Soraya zei op 25 juni 2012 - 11:58:
En ik vind dit gewoon leuk om te lezeeen!