Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One Direction One Shots » Zarry 1

One Direction One Shots

8 juli 2012 - 18:01

1168

2

314



Zarry 1

Wat een rotklus is dit toch. Vuilnis ophalen. Waarom kan iedereen niet voor zijn eigen rommel zorgen? Nee, Louis moest weer met het briljante idee komen dat we een beurtrol zouden maken. Ik ben dus aan de beurt , en het is net alsof ze hun rommel laten liggen hebben speciaal voor mij. Het is de bedoeling dat we de vuilnisbakken leegmaken, en de kamers een beetje opruimen. Ik kom aan bij Zayn’s kamer. Man, wat een puinhoop. Hij heeft vast maanden niet opgeruimd. Ik snap niet hoe hij hier kan leven, hoe hij überhaupt iets kan vinden hier. Na een kwartiertje op te ruimen gaf ik het op, tot mijn oog viel op een stuk of vijftien propjes, in een hoekje tussen twee kasten. Ik loop er op af, en plooi het bovenste open. Na de eerste zin had de brief, wat het dus bleek te zijn, mijn aandacht al volledig getrokken.

Lieve Harry
Misschien verwacht je dat dit een brief wordt zoals we altijd naar elkaar sturen, voor de grap. Maar dat is het niet. Nee, in deze brief ga ik iets heel persoonlijks en belangrijks uitleggen. Ik weet niet hoe jij er op zal reageren, en dat maakt het des te moeilijker voor mij om dit te doen, dit te schrijven. Ik weet nog steeds niet of je deze brief ooit zal aankrijgen. Of ik ooit moedig genoeg zal zijn om het je te geven. Maar goed, daar ga ik het niet over hebben, Zayn. Ik weet niet of je het door hebt, maar je doet iets met me,al vanaf ik je voor de eerste keer zag. Die eerste keer, voor de schoolpoort, vlak voor we te horen kregen dat we bij elkaar in de klas zaten. Ik kan nog altijd niet beschrijven wat ik toen voelde. Mijn hart sloeg elke keer je naar me keek over. Mijn adem stokte elke keer je iets vroeg. Mijn handen begonnen te trillen elke keer je me aanraakte. Die ene keer, bij het zwembad, toen we samen in één hokje moesten,toen we elkaar voor de lol aanraakten, wist ik dat ik verliefd op je was. Dat ik méér wilde dan alleen die speelse aanrakingen. Ik zocht toenadering tot je, maar je had het niet door. We werden beste vrienden, niet meer. Toen we afgestudeerd waren, en jij voorstelde om samen te gaan wonen met nog drie andere jongens, hoopte ik dat jij misschien ook iets voor mij voelde. Maar nee, blijkbaar voel je je aangetrokken tot Louis, die altijd al je beste vriend bleek te zijn. Ik had altijd het gevoel een vervanger te zijn. Elke keer jullie ruzie hadden kwam je naar mij. Ik vond al die aandacht zalig en stookte soms opzettelijk ruzie tussen jullie. Sorry daarvoor, ik wilde je niet kwetsen. Ik begrijp je volledig als je nu kwaad op me bent, en je me buitengooit, maar ik wou toch dat je weet wat er al die jaren in me om ging, want ik hou van je, Harry.

Kiss, Zayn


Mijn hart slaat over. Zayn is verliefd op mij? Ik heb nooit van hem gedacht dat hij homo zou kunnen zijn. Pas nu valt het me op dat hij de afgelopen jaren geen vriendin meer gehad heeft. Terwijl hij veel meiden, en waarschijnlijk ook jongens, kon krijgen, maar hij wees ze allemaal af. Hij ging wel eens op date, maar die eindigden meestal in een dronken bui ergens in een gracht of op het politiebureau. Hij was al die tijd verliefd op iemand anders, op een jongen. Op… mij. Ik vind het raar en tegelijk eng dat te beseffen. Zayn weet niet dat hij het me nu heel moeilijk gemaakt heeft. Ik kan nu twee dingen doen: ofwel zeg ik hier niks over, laat ik de propjes liggen en probeer me zo normaal mogelijk te gedragen tegen hem, ofwel de tweede optie, en dat is denk ik de beste, spreek ik hem er over aan. Maar iets in me zegt dat ik dat beter niet doe. Dat ik het negeer. Zijn gevoelens negeer. En.. mijn gevoelens negeer. Want in al die jaren als beste vrienden zijn mijn gevoelens voor Zayn alleen maar toegenomen. Ik weet niet of ik het verliefdheid kan noemen, maar ik weet wel dat ik meer van hem hou dan van een gewone vriend. Dus zijn gedachten over Louis & mij zijn onterecht. Oké, Louis was mijn beste vriend voor ik Zayn leerde kennen, dat is waar, maar sinds onze ontmoeting heeft Zayn zijn plaats stilaan ingenomen. Ik weet niet hoe het kwam, maar Louis deed steeds afstandelijker naar mij toe, dus ik had de behoefte naar een nieuwe beste vriend.

Die avond in bed lig ik te piekeren. Ik ben er nog altijd niet uit of ik nu wel of niet iets ga zeggen tegen Zayn. Langs de ene kant zou het beter zijn dat ik wel iets zeg, dan weet hij direct waar het op staat, maar ik wil hem niet kwetsen, hem niet verliezen als vriend. Misschien is het toch beter als ik niets zeg.

De volgende ochtend

‘Hey, Harry,’ zegt Zayn.
‘Oh, hey, Zayn, alles goed?’ vraag ik, in een poging zo normaal mogelijk te klinken.
‘Ja, natuurlijk, en met jou?’
‘Ook goed, natuurlijk. Wat dacht je nou?’ grinnik ik.
‘Geweldig. En in de liefde?’
Natuurlijk. Ik wist dat het moeilijk zou worden, maar dat het zo snel ging zijn, had ik niet verwacht. Ik twijfel over mijn eerder genomen beslissing. Misschien moet ik het hem toch gewoon vertellen.
‘Euhm, Zayn?’ vraag ik.
‘Ja, Haz, is er iets?’ roept hij, nog altijd niets beseffend. Of weet hij het? Is dat de reden dat hij dat van de liefde vroeg?
‘Je weet dat het gisteren mijn beurt was om het afval te verzamelen, en ik heb toen per ongeluk die, euhm, brieven gevonden.’
‘Brieven? Welke brieven?’ vraagt hij verwonderd.
‘Die tussen de kasten,’ mompel ik, maar hij heeft het gehoord.
‘Oh, die brieven’, zegt hij, zichtbaar beschaamd,’ wat, euhm, denk je ervan?’
Ik schrik van zijn vraag. Hoort hij nu niet boos te zijn?
‘Ik weet niet, Zayn, ik heb dit nooit ook maar kunnen vermoeden. Ik weet niet wat ik juist voor je voel, ik bedoel, ik hou van je, net zoals ik van de andere jongens hou. Maar soms heb ik het gevoel dat je meer voor me betekent, en sinds ik die brief gelezen heb, voel ik een constante trilling als ik aan je denk. Het kan van de zenuwen zijn, zenuwen om je dit te vertellen. En ik denk dat dat waarschijnlijk zo is, aangezien ze aan het verdwijnen zijn nu…’
Meer tijd om het uit te leggen krijg ik niet, want ik voel twee zachte lippen op de mijne.
‘Is de trilling nu terug?’ vraagt Zayn.
‘Nog niet echt, doe nog eens,’ grinnik ik.
‘Met veel plezier, Harry!’ zegt hij, en voor de tweede keer vandaag voel ik zijn lippen op de mijne, en ik vindt dat de kus veel te snel afgelopen is.
‘Harry?’ vraagt hij, met een grijns op z’n gezicht,
‘Ja, Zaynster, is er iets?’
‘Ik moet je iets vragen. Do you want to be my boyfriend?’
‘I’d love to.’


Reacties:


xmargotjex
xmargotjex zei op 21 juli 2012 - 10:19:
aaa zo cute en mooi

xx


Balsemio
Balsemio zei op 10 juli 2012 - 11:42:
Awh! -Staar vertederd naar het beeldscherm-
Super geschreven, I really like it.

x