Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » broken christall. » break up.

broken christall.

10 juli 2012 - 15:33

963

2

176



break up.

that should be me, holding your hand. _ justin bieber.

Cheryll, POV.
“HEY JONGENS, WACHT NOU!”¯ Ik zucht, stelletje kleuters.. Samen met Justin loop ik naar de boys toe, ze grinniken en kijken hoopvol naar Justin. “Hey Bieber, ga je je vriendinnetje nog met ons delen of wat?”¯ Alle jongens grinniken, geïrriteerd kijk ik vanuit mijn ooghoeken naar Justin.
“Oppassen jij hé, Avvato… Ik weet waar je woont, en ik spaar je niet, want je weet nu wel dat ik het haat om dingen te delen, zeker als ze alleen van mij zijn.. “
Ik wist wat hij bedoelde, een jaar geleden was ik vreemdgegaan.. Niet omdat ik niet meer van Justin hield, maar omdat ik dronken was.. Nadat we erachter kwamen dat die gast me dronken had gevoerd, ( ik wist nergens meer van ) heeft Justin heb gevoelloos vermoord, maar oké… Hij word ook niet voor niets ‘heartless’ genoemt door meerdere mensen.
Ik weet dat hij een hart heeft, want hij houd van me.. Je ziet het in zijn ogen als ik hem aankijk. Hij is romantisch, knap… Lief en beschermend.
“ Hey guys.. Cheryll en ik gaan naar huis, zorg dat je uit de problemen blijft oké?”¯Justin staat op van het bankje en knipoogt naar Raymond, ik pak Justin’s hand vast, “ Moet je nou weer zo duidelijk zijn over ons séksleven? Dat gaat ze niks aan, HOOR JE ME JUSTIN. “ Het laatste schreeuw ik in zijn oor, leert hij er dan nooit van?
De vorige keer kregen we ook al fikse ruzie, hij knijpt even in me hand en draait dan met zijn duim en wijsvinger mijn hoofd naar hem toe, ik kijk hem in zijn Hazel bruine ogen aan…
Hij legt zijn voorhoofd tegen het mijne, en geeft me kleine kusjes op mijn mond, ik gooi zowat mijn armen om zijn nek en geef hem kleine kusjes terug, zijn lippen geven kusjes op mijn mond, en gaan steeds lager tot hij bij mijn nek is, hij pakt met zijn tanden voorzichtig mijn nekvel vast en begint erop te zuigen, ik sluit mijn ogen.. Het is een prettig gevoel.
“Hey stelletje klefmutsen, ga lekker een hotelkamer nemen ofso en verveel ons hier niet mee.”¯ Hij maakt een ‘rot snel op’ gebaar, en ik merk nu waarom, alle jongens uit de groep staren ons aan en Justin moest lachen, “Kom op prinses, spring maar achterop mijn fiets.”¯ Automatisch zingt Justin met zijn prachtige stem het liedje van Gers Pardoel, “ Waarom word je niet zanger? Je zou het geweldig doen.”¯ Hij lacht, een schaterlachje.. Net of hij me uitlacht, ik kijk naar mijn voeten die heen en weer bungelen.
Als grap beweeg ik heen en weer waardoor we bijna vallen, “ NIET DOEN! “ Justin reageert overdreven boos en ik trek een pruillipje, “ waarom verhef je je stem tegen mij Justin Drew Bieber. “ hij kijkt me geirriteerd aan, “ Dont you dare.. Waarom gebruik je mijn 2e naam, bitch.”¯ Hij stopt tegelijkertijd met fietsen als hij dat zegt, ik spring van de fiets en draai me naar hem om. “Waag het niet me zo te noemen na alles wat ik voor je gedaan heb, ik heb je uit de gevangenis gehouden, je vrienden teruggewonnen.. Toen IK vreemdging vermoorde je hem, maar toen JIJ vreemdging moest ik het maar laten? Jij en je “bende”¯ gangsters mogen oprotten want mij ben je kwijt, voorgoed.. Ga maar lekker terug naar Abbey, dat béndelid van je, die ganstermeid waar jij naartoe ging om te néuken toen je ruzie had met mij, ik ben het fí¡ckin’ zat justin, we moeten maar een tijdje uit elkaar.”¯ Hij trekt een pijnlijk gezicht als ik hem de waarheid vertel.

Justin POV.
“Dont you dare.. Waarom gebruil je mijn 2e naam, bitch.”¯ Ik stopte met fietsen, dit had ik niet moeten zeggen.. Maar oké, we hebben al zovaak ruzie gehad en onze relatie overleeft dit wel.
Cheryll draait zich om, vuur in haar ogen en ze gaat met haar tong over haar lippen voordat ze begint te praten, “Waag het niet me zo te noemen na alles wat ik voor je gedaan heb, ik heb je uit de gevangenis gehouden, je vrienden teruggewonnen.. Toen IK vreemdging vermoorde je hem, maar toen JIJ vreemdging moest ik het maar laten? Jij en je “bende”¯ gangsters mogen oprotten want mij ben je kwijt, voorgoed.. Ga maar lekker terug naar Abbey, dat béndelid van je, die ganstermeid waar jij naartoe ging om te néíºken toen je ruzie had met mij, ik ben het fí¡ckin’ zat justin, we moeten maar een tijdje uit elkaar.”¯ Mijn gezicht betrekt van de pijn, de steek in mijn hart als ze de laatste woorden letterlijk uitspuugt, ze zegt de waarheid… Ik had nooit met Abbey moeten gaan, ik wist dat ze erop zou terugvallen maar oké, uit elkí¡í¡r gaan? Na 4 mooie jaren van een relatie? Dit deed pijn.. En niet zo’n klein beetje ook, ik heb het nu goed verpest en mijn mooie meisje, mijn mooie meisje ben ik nu kwijt.. Nooit meer die oceaanblauwe ogen naast me vinden als ik wakker word, of het lange krullende haar, helemaal zwart.. Haar bruine huid die tegen de mijne komt als we zoenen, nooit meer die intense liefde van haar krijgen, ik heb spijt. “Babe, luister… Je weet hoe ik ben als ik boos ben! Ik hou van jou en alleen van jou, ik wil je niet kwijt.. Ik wil met jou mijn toekomst delen! “ Tranen achterin mijn ogen prikken en laten merken dat ze eruit willen, ik bijt op mijn lip en ga met een hand door mijn haar.
“I dont care, je hebt me zovaak uitgescholden.. En als je dronken was, sloeg je me.. of ben je dat vergeten?”¯ Een steek in mijn hart brengt me terug naar de realiteit en ik omhelstte haar, voor de laatste keer. “Ik zal altijd van je blijven houden babe, als je me nodig hebt… Je weet me te vinden.”¯


Reacties:


itsabelieber
itsabelieber zei op 10 juli 2012 - 16:24:
Ik ben ook bezig met een tweede verhaal...
die word nog beter, wil je ook die bekijken? .


Chayenne
Chayenne zei op 10 juli 2012 - 15:48:
oeeee ga verder :o