Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger. » Chapter 1.

Danger.

10 juli 2012 - 16:31

820

1

230



Chapter 1.

Its hard to believe that everything happens for a reason.. but all we do is giving reasons to everythings what happends.

Kelsey POV.
Het was vrijdagavond en nogmaals, ik had niets te doen met mijn saaie leven in plaats van TV kijken of op de computer of zelfs mijn telefoon steeds opnieuw tijden controleren om te zien of iemand mij smsde, dat deden ze niet. Boos en geïrriteerd, stond ik op om naar mijn slaapkamer te gaan, waar ik nogsteeds, niks te doen had.

mijn lichaam op het onopgemaakte bed laten vallen, ik legde mijn hoofd in het kussen en schreeuwde, schreeuwde omdat ik geen normaal tienerleven heb. Waarom kon ik niet zoals normale mensen zijn? Hè? Is dat teveel gevraagd? Niet mogen uitgaan, en me niet eens los kunnen gaan?
maar oke, dat is niet voor mij weggelegd.

Ik was een geboren en getogen een christen en god zou alles zien wat ik doe, goed of fout en Hij zou mij daarvoor vroeg of laat straffen. Geërgerd zucht ik, als mijn ouders kwam te weten dat ik naar een feestje ging en daar dingen doe die andere normale tieners doen, ik zou opgesloten in mijn kamer met een week (zo niet meer) straf wat betekent geen TV, computer of telefoon die in feite alles waren in mijn leven, dus het beste was dat ik hier bleef liggen dan.. nouja, doodgaan.

Als God mijn gedachten zou kunnen lezen zou ik alsnog gestraft worden… Ik kreeg deze avond al 3 smsjes binnen, allemaal hetzelfde bericht. Block Party, vanavond. Middernacht in Richmond. Iedereen uitgenodigd.

Dat gevoel van mijn buik dat tintelt met opwinding duwde ik snel mezelf van mijn bed, ik gaf een snelle blik op de tijd om uit te kunnen rekenen hoelang ik nog had. Die gaf me een half uur om er sexy uit te kunnen zien. Zo goed sexy mogelijk als kon bedoel ik dan..

Ik weet niet waarom ik zo enthousiast hierop was, maar ik hou ervan.. Het gaf me een heel nieuw gevoel om te leven.. Zelfs na de hele toespraak tegen mezelf wat er zou gebeuren als m’n ouders erachter kwamen ( doodstraf, geen tv, computer en mobiel.. en huisarrest natuurlijk. ) Zou ik alsnog het ondenkbare doen, uit mijn kamerraam klimmen en naar dat feestje gaan.. Niets of niemand hield me nog tegen.

Op mijn tenen liep ik naar de badkamer waar ik me kleding een voor een uitdeed voordat ik de douchekraan opendeed en eronder stapte, ik liet de warme waterdruppels op mijn hoofd en schouders vallen en het voelde geweldig…

Nadat ik klaar was, pakte ik een handdoek en sloeg hem om mijn lichaam heen voordat ik praktisch rennend naar mijn kamer ging, ik gooide mijn kastdeur open en zocht snel een setje kleding uit, zwarte skinny jeans een naveltruitje en een spijkerjasje.

Nadat ik me helemaal had afgedroogd deed ik mijn string en beha aan en lied me in mijn kleding glijden, ik trok een paar sokken aan en liet m’n voeten in paarse supra’s glijden, mijn lievelings merk.

Ik zag er sexy en geweldig uit, als ik het zelf mocht zeggen.. Ik keek tevreden in de spiegel, het voelde alsof ik leefde, nieuw en fris en god… ik genoot van elke seconde.

Nu was het tijd voor de make-up, ik rende zo snel mogelijk naar de badkamer en pakte een tas vol met make-up van de wastafel, alles wat ik had gekocht was niet vaak gebruikt.. De oogschaduw was een soort schaduw, zwart-wit… zoals een professional zou doen, ik deed wat rode lippenstift op en ik was klaar om te gaan, deze avond ging geweldig worden, ik hoopte dat God voor één keer aan mijn kant stond.

Ik klom het raam uit via de schutting en rende naar het feestje.. Niets zou dit nog verpesten.

Toen ik er bijna was begon mijn telefoon te trillen in mijn achterzak, ik viste hem eruit en zag van wie het smsje was, SHIT! Van mijn broertje..

Van Kayle:
You are so dead kells, wanneer pap en mam erachter komen dat je het huis ben uitgeslopen.

Naar: Kayle:
Niet als je niet wilt dat mam en pap erachter komen dat je pöno kijkt..

Ik grijnsde van oor tot oor, ik wist dat ik hem nu had waar ik hem wou, er kwam een nieuw smsje van hem binnen en ik wist dat ik had gewonnen.

Van Kayle:
Goed.

Ik wou net mijn mobiel terugstoppen toen er een nieuw smsje binnen kwam,

Van Carly:

Zo, mevrouw. “ ik wil wat lol voor de verandering”¯ er is een openhuis feestje tonight, kom je daarheen?

Naar Carly:
Ik ben er bijna. Smste ik terug met een glimlach.

Van Carly:
Damn girl, je doet dat snel…je bedoelt dat je echt weg van huis bent gegaan?

Naar Carly:
Yep, ik sloop uit het raam.

Van Carly:
Badass.

Naar Carly:
Shut up. !

En ik wist dat het gesprek afgelopen was en ik vond mezelf kijkend om me heen, ik was er nu eindelijk en uit mijn verbazing, iedereen die ik kende en niet kende hadden een geweldige tijd, dansen, zingen, lachen, drinken en het meeste nog roken.
“nouja… dit is zeker weten iets.”¯ Mompelde ik in mezelf voordat ik de menigte in werd geduwd, zoekend naar Carly.


Reacties:


everlark
everlark zei op 24 okt 2012 - 18:44:
Erhm, dit verhaal is niet van jou.
Ik ga niet kinderachtig zijn en er onmiddellijk een melding van maken, ik geef je de kans om het gewoon zelf te verwijderen. Dat je het wil vertalen voor anderen is erg lief, maar zonder toestemming is dit gewoonweg stelen.