Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It toke a minute to steal my heart » 0.03

It toke a minute to steal my heart

11 juli 2012 - 16:34

295

1

175



0.03

ik-persoon; Sophie

Toen we op school aankwamen gooide ik snel mijn boeken in mijn kluisje, ineens voelde ik twee handen op mijn heupen. ‘Hey sweetheart’ fluisterde iemand in mijn oor. Ik herkende zijn stem meteen en draaide me om. ‘Hoi schatje’ zei ik en gaf hem een vlinderkusje op zijn mond. Jayden was mijn vriendje en ik hield veel van hem. Hij was zo’n type jongen waar alle meisjes van droomden, maar hij had voor mij gekozen. Hij had blond haar en prachtige groene ogen waar je in verzonk, een beetje hetzelfde als Harry, maar hé, niemand overtreft Harry. Samen liepen we naar de aula, waar onze vrienden stonden.

‘Mevrouw Cambell, opletten graag’ galmde het door het klaslokaal. Egh, Engels was zo saai!
Ik was weer aan het dagdromen over One Direction. Het was eigenlijk best fout om zoveel over hun te denken, omdat ik een super leuk vriendje heb, maar jaaa…

Na school gingen Amy, Stan, Jayden en ik naar Starbucks. We gingen elke middag wel even naar Starbucks, we hadden toch bijna nooit huiswerk. Amy en ik moesten vanmiddag weer werken in de H&M, niet dat we dat erg vonden, want het was altijd wel gezellig. Vanmiddag zou Zac Efron overvliegen voor een fotoshoot, Zac was als een broer voor ons. En wij mochten dit keer zijn styling doen! ‘Wij moeten gaan, liefje…’ zei ik ‘Oke, bel je vanavond nog wel even hoe het was.’ zei Jayden, Met een vlugge kus en de woorden “dag schatje”ť liepen we de straat uit, op weg naar ons werk.

Toen we de H&M binnen kwamen, zagen we Zac al in de make-up zitten. ‘Heey Zac, zeiden we. 'Heey, girls, i missed you’ zei hij. ‘We missed you to!’ zeiden we, terwijl we hem omhelsden met een kusje op zijn wang.


Reacties:


Rose1D
Rose1D zei op 19 juli 2012 - 18:17:
Verder!