Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zayn's eye.. » Chapter three § Zayn's eye..

Zayn's eye..

23 juli 2012 - 12:43

635

2

224



Chapter three § Zayn's eye..

ff een mededeling: geschreven in het Nederlands, gesproken in het Engels!

Ik werd wakker. Ik kon me ogen nog steeds niet openen, het lukte gewoon niet. Vandaag zouden de kapjes van me ogen gehaald worden. Eindelijk. Ik was opgelucht, maar ook tegelijk zenuwachtig. Wat zou ik zien? niks, of heel iets vaags? zouden mijn ogen nog steeds hetzelfde eruit zien? mijn hoofd begon te tollen. Ik draaide me om en lag op mijn rug. ik zuchtte. ik besloot om maar eens verder te slapen aangezien er nog geen dokter was gekomen om me wakker te maken. Terwijl ik probeerde te slapen dacht ik aan One Direction. Voor de eerste keer na het ongeluk. Oh nee, shit. Ik begon helemaal te trillen. Ik kan ze nu niet meer zien.. Ik begon zachtjes te huilen. Ik viel daarna in een zachte slaap.
Ik droomde over dat ik in een huis liep. Een grote en luxe huis. het was zo koud en ik wilde weg. ik liep de trap af en kwam in de woonkamer terecht. Ik zag een jongen in de keuken, die verbonden was met de woonkamer, die bezig was met thee inschenken. Op de bank zat een meisje, ze zat iets te lezen op haar telefoon. Ze zagen mij niet. ik liep voorzichtig naar de bank en bekeek het meisje goed. Het meisje die op de bank zat was ik. De jongen kwam naast haar zitten en gaf haar thee. Toen ik zag wie het was slaakte ik een gilletje. Harry Styles keek naar mij en schrok. ik rende zo snel mogelijk als ik kon naar de deur en probeerde het te openen. Het zat op slot. Ik draaide me om en zag niemand meer in de woonkamer. Net schuin achter de keuken was nog een kamer. Ik liep daar naartoe en zag een super mooie kamer. In de kamer was een schuifdeur waaruit je de spot lichten uit het zwembad kon zien. Het was dus avond. Achter me hoorde ik een stem die zo licht klonk als belletjes.'wat doe jij hier?' vroeg mijn andere ik. Ik draaide me om en keek naar haar. Ik schrok. Ze had geen ogen.
Ik werd zwetend wakker gemaakt door de dokter. 'Amina, word wakker!' ik voelde haar handen op mijn hoofd, ze keek of ik koorts had. 'het gaat wel. Slecht gedroomd.' zei ik. de dokter haalde opgelucht adem. 'vandaag is het zover Amina, Dokter Johnson gaat vandaag je helpen met de volgende fase. Over een uur komt je familie ook en dan kunnen we er samen naar toe gaan. Kom ik help je wel met aankleden.' zei ze terwijl ze me uit het bed haalde.
Ze hielp mij met het aankleden en tandenpoetsen, daarna gaf ze mij wat snel te eten en liepen we samen naar de kamer van dokter Johnson. Toen we eenmaal binnen waren hoorde ik gelijk de stem van oom Jafar en van mijn broertje Andrew. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. 'Oom Jafar!' de dokter zette mij neer op een stoel. 'Mijn engel Amina! wat ben je mooi geworden.' zei oom Jafar lachend. Ik moest ook lachen.
'Hallo Amina, ik ben dokter Johnson. Ik ga je kapjes er zometeen afhalen en dan ga ik je helpen voorzichtig je ogen te openen.' zei een mannenstem. mijn moeder kwam naast mij zitten en de rest tegen over mij. Ik was erg zenuwachtig. 'wees maar niet bang Amine, ik zal het voorzichtig doen.' zei hij er nog achterna. Dokter Johnson kwam schuin tegenover mij zitten. Ik haalde diep adem. Hij haalde de linker kapje van mijn oog. Toen de rechter. Ik hield mijn ogen nog steeds dicht. Dokter Johnson nam wat afstand en zei voorzichtig: 'Oke Amina, probeer je linker oog langzaam open te doen. En dan de rechter.' ik begon te trillen en knikte. Mijn moeder hield mij vast. Ik probeerde ze zo voorzichtig mogelijk open te doen..


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 26 juli 2012 - 20:35:
Oww dear..
Nu ben ik echt nieuwsgierig ;o
Kusjes


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 23 juli 2012 - 19:13:
Still praying for a happy end