Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Friends4life » Proloog

Friends4life

20 juli 2012 - 21:17

266

0

169



Proloog

Ik kwam thuis van de laatste dag school en zag een post-it briefje op de deur van mijn kamer. Er stond op dat mijn ouders op het werk waren tot de volgende dag.

''Mooi.'' dacht ik. '''Heb ik eindelijk tijd voor mezelf''. Dus ik ging mijn kamer in en startte de pc op, op mijn bureaubladachtergrond had ik een plaatje van Luxray, mijn favoriete pokémon. Ik startteWindows Live Messenger op, logde in, en zag dat Anthony en Kimberley online waren. Dus ik ging een groepschat doen.
Ik was al een kwartiertje aan het chatten toen ik het hoorde:
''Luxraay lux!''.

''Wow, wat was dat!?!?'' riep ik, ik had al een vermoeden maar kon het toch niet geloven. Ik liep naar het raam toe en zag nog net een wezen wat veel te groot was om een kat of hond te zijn. Een zwart blauwe gedaante met een lange staart en een geel puntje op het einde zoefde door de straten en verdween uit mijn zicht. Ik wist wat het was, maar wie zou mij geloven als ik het vertelde? Dus ik ging op onderzoek uit. Ik liep naar buiten en deed de deur op slot. Ik wist nog niet wat me te wachten stond... Ik was al een half uur aan het zoeken maar had nog niks gevonden. Het werd al donker.
''Laat ik maar snel terug gaan'' dacht ik. Ik was halverwege toen ik ineens uitgleed, en mijn hoofd raakte daarbij hard de stoeprand. En ging ernstig bloeden. Mijn zicht werd wazig en ik kon nog net een gedaante met geel-rode ogen naar me toe zien komen voor ik flauwviel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.