Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Friends4life » hfdst 1 (nog niet af)

Friends4life

21 juli 2012 - 15:58

191

0

158



hfdst 1 (nog niet af)

Ik schrok middernacht wakker en merkte dat ik thuis op de bank lag. Ook was mijn wond over. Ik vroeg me verward af hoe ik hier kwam en startte de pc op die inmiddels uitgevallen was. Ik logde in op Hotmail en zag een wanhopige E-mail van mijn vrienden. Ik had net een E-mail teruggestuurd waar alles instond toen ik zag hoe laat het was. En ik besloot naar bed te gaan. ''Morgen zal ik alles uitzoeken'' dacht ik nog net voor ik in slaap viel.

De volgende morgen was ik pas laat eruit. Maar ik voelde me erg vreemd, erg anders. Maar net toen ik besloot het te negeren. Hoorde ik het weer:
''luux luxray''. Maar dit keer was het anders, ik begreep wat hij zei. hij riep mijn naam, dus ik ging naar buiten. Eenmaal buiten zag ik een glimlach op het gezicht van Luxray. ''Eindelijk ben je buiten'' zei hij. ''ok hoe komt het dat ik jou kan verstaan!?!?!'' Vroeg ik erg in de war. En toen zag ik het, in de reflectie van het raam. Mijn reflectie was een luxray!! ''H-h-hoe kan dit?'' zei ik ''w-w-waarom deed je dit?''


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.