Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zayn's eye.. » Chapter five § Zayn's eye..

Zayn's eye..

23 juli 2012 - 12:43

528

1

256



Chapter five § Zayn's eye..

Het meisje wie ik dus was begon rare geluiden te maken. Ik begon bang te worden. Ik was al eigenlijk bang, want ze had geen ogen. Je zag alleen maar diepe zwarte gaten waaruit zwarte klodders over haar wangen liepen. Ik draaide me om en begon aan de schuifdeur te duwen. Hij was open. Ik rende zo snel als ik kon naar buiten. De zwembad was opeens leeg en de lichten waren uit. ik rende uit de tuin de straat op. Plotseling was ik op de kruispunt in London. Het zag er wel erg bekend uit. van alle kanten uit kwamen auto's die toeterden. Ik realiseerde me later pas dat ik er echt midden in stond. Ik begon in paniek te raken omdat er zoveel om me heen gebeurde en ik echt alles zag. 'AMINA, AMINA!' Ik zag Harry Styles mijn kant op rennen met Zayn Malik. Nu raakte ik nog erger in paniek. Voordat ze mij konden redden was het al te laat..
Ik werd zwetend wakker.
Ik hoorde iemand mijn kamer binnen komen. 'Slaapkop je moest eens opstaan. Maria wilt vandaag uit eten met je, ze had me net gebeld.' zei mijn moeder.
'Dat is echt lief, hoelaat komt ze mij ophalen?' vroeg ik terwijl ik uit bed stapte. 'rond 3 uur. oh en ze heeft een verrassing voor je.' zei mijn moeder giechelend. 'Hmm zo te horen weet jij het al.' zei ik geirriteerd. Ik kleedde me om en liep naar beneden. Andrew en Oom Jafar waren op vakantie gegaan dus die waren er niet. Eigenlijk zouden wij met z'n vieren gaan, maar dat kon niet door mijn situatie. Ik liep in de keuken en stootte mijn hoofd tegen de afzuigkap.'Auw!' mijn moeder liep hollend de keuken in. 'Ach, wat stom. wacht ik pak de EHBO-doos wel ff.' zei ze terwijl ze mijn hoofd bekeek. Ze kwam terug en plakte een pleister op mijn hoofd. 'Nou zoveel bloed was dat ook weer niet gelukkig.' zei ze. 'mam.' ik keek heel sirieus. 'wat?' zei ze plagend. 'Ik voel me nu echt net een klein kind, alsjeblieft hou op, oke?' ze zuchte heel erg overdreven en gaf me een kus. 'je bent mijn kleine Amina en dat zal je altijd blijven.' Ik glimlachte.
Om 3 uur kwam Maria me halen. Ik zette mijn zonnebril op en haakte mijn arm in de hare. Samen liepen we door de drukke London. 'Dus vertel het maar nu, wat is je verrassing?' vroeg ik. 'Nee, ik ga je niks verklappen Amina. Als we bij het restaurant zijn dan vertel ik het je pas.' zei ze pestend. 'pfff.. Oke..' zei ik. Toen we aankwamen en wat besteld hadden ging ik weer verder. 'Nou?' zei ik fronsend. Ik hoorde haar al lachen en giechelen. 'Vertel op!' smeekte ik. 'Oke oke, nou..' ze wachte even. 'One direction is in London en ik heb super snel twee tickets gekocht voor aanstaande donderdag! Ik heb alles samen geregeld met je moeder.' mijn mond viel open van verbazing. 'Wacht..wat?! Dit meen je niet!' zei ik blij. Ik stond op en knuffelde haar wat onhandig. 'je bent de beste vriendin ooit.' zei ik lachend. 'weet ik.' zei ze giechelend.


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 26 juli 2012 - 20:41:
GOTTA LOVE 1D
Zaaaaayn :3
Dit is echt geweldig,
Kusjes