Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zayn's eye.. » Chapter six § Zayn's eye..

Zayn's eye..

23 juli 2012 - 12:44

316

1

228



Chapter six § Zayn's eye..

Sorry dat ik de laatste tijd niet schreef.. Ik had het zo druk! x :)

POV Amina's moeder:

Eindelijk was het dan zo ver. Amina was zo blij toen ze hoorde dat ze naar hun concert mocht gaan! Ik was ook erg blij en ook opgelucht. Ze zal vandaag alles te komen weten.
Maria ging met ons mee in de auto en we zongen de hele weg One Direction liedjes. Voor Amina had ik leuke One Direction spulletjes gekocht waar ze heel blij van werd. Als mijn dochter maar gelukkig was..
Ze waren enthousiast en zenuweachtig toen we er waren. Er waren behoorlijk veel fans tot mijn verbazing. Ik overhandigde Amine aan Maria en liet ze naar binnen gaan, ik vertrouwde hun wel. Ik beloofde hun dat ik bij de auto zal wachten. Toen ze eenmaal in rij verdwenen pakte ik mijn telefoon. Na 5 jaar belde ik mijn man weer, Wajid Malik..


POV Amina:

Ik kon wel gillen en rondrennen van blijdschap toen ik er was. Ook al zag ik niks. Ik voelde de drukte, de aanwezigheid van de fans, van One Direction. Ik stapte uit de auto. Ik weet niet wat er was, maar toen we eenmaal hier naar toe reden deed mijn moeder een beetje afwezig. Misschien was er iets aan de hand? Ik besteedde er geen aandacht meer aan, omdat Maria me al meesleurde. 'OMG, Amina ik ben echt zenuwachtig!' zei ze hypervetilerend. Ik voelde me net zo, maar misschien wat minder omdat ik niks zag. 'Ja! ik weet het!' schreeuwde ik terug door de menigte. Ik voelde dat we in een soort van stadion waren. Ik liet me aan Maria over. Ik vertrouwde haar honderd procent.
'Wow!' zei ze enthousiast. 'wat is er?' vroeg ik verbaasd. 'we zitten zo dichtbij..' zei ze dolblij. Ik begon helemaal te glimlachen. Ik was zo gelukkig! Amine hield me vast zodat ik niet weggeduwt of geplet werd door andere fans die ik niet kon zien. Nu nog wachten tot ze op de podium kwamen..


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 26 juli 2012 - 20:43:
Ow godness..
Zayn is haar BROER dan toch ?
WHAAOAH
Kusjes