Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zayn's eye.. » Chapter seven § Zayn's eye..

Zayn's eye..

23 juli 2012 - 12:44

302

1

212



Chapter seven § Zayn's eye..

More than this..

Er viel een stilte. Binnen een paar seconde gingen de fans tekeer. Maria ook. Dat was het teken dat ze de podium op kwamen. Ik gilde ook, ook al zag ik ze niet. Ik voelde hun aanwezigheid. Ik voelde gewoon dat ze daar stonden te glimlachen. Ik wist het gewoon. Ik hoorde het deuntje van What Makes you beautiful en werd blij toen ik de stem van de jongens hoorde.
De avond verliep geweldig en ik was nog nooit zo blij geweest na de ongeluk.
Kon ik ze maar zien, kon ik maar kijken naar hun. Wat ze doen. Hun bewegingen. Hoe ze hun ogen sloten tijdens het zingen en tekeer gingen op het podium, maar nee daar dacht ik niet aan. Ik was hier gelukkig mee. Toen ze eenmaal van de podium af waren werd er gezegt dat ze buiten nog langs de fans gingen. Daar werd ik nóg blijer van!
Maria en ik zaten dolblij te kletsen en te praten toen we naar buiten liepen. ze begeleide mij naar de auto. Toen we er bijna waren hoorde ik mijn moeders stem luid auto de auto. Ze zat met iemand te discuseren.
Ik liet Maria stoppen en gebaarde dat ze even moest stilstaan en luisteren.
'Wajid..Nee!.. Ze MOET het gewoon weten...Natuurlijk niet!?' ik pikte een paar woorden op. Ik gebaarde naar Maria om er wat dichterbij te gaan staan. Ze zag ons niet. 'Dankje..Ik zal het haar vertellen. Misschien gaat het de schok van haar leven worden, maar alsnog bedankt voor je toestemming.' ik schrok. Ze had het over mij..
'Amina moet weten dat Zayn Malik haar neef is en dat haar echte naam
Amina Malik is!' zei ze huilend.
Maria slaakte een gilletje. Ik werd duizelig, wist niet of ik droomde, wist niet of dit kon gebeuren, en zakte neer op de grond..


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 26 juli 2012 - 20:45:
Whieeeeeeh HOW AWESOME IS THAT ?
Zayn als neef
Love love love this!
Ik lees morgen weer verder.
Kusjes